Şimdi Ara

BMW 5 SERiSi G30- (334. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.770
Cevap
114
Favori
601.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ön cama film %100 şeffaf da olsa yasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürüş profesyonel live paketli 2021 g32 böyle bir hata verdi. Teknik servise götürdüm bilgisayara bağlayıp düzelttik dediler 24 saat geçmeden tekrar arıza verdi ve devre dışı kaldı. Hiç başına gelen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hawkss kullanıcısına yanıt

704 msport suspansiyon varsa sert olur adaptif var mi?

• Sol yan sensörün fişini çıkarıp taktım araç 1 hafta garajda durdu. Dün çıkardım düzelmiş. Kendi kendine tamir oldu. Yakında robota dönüşür diye bir umut belirdi içimde😉

• tcoRED T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,istanbulda mı yaptırdınız Lumar Air80 i ? Bende yaptıracağım hakikaten eziyete dönüşüyor sıcakta + deri koltuk ile…

• Amme hizmeti:

https://bimmer.work/ sitesinde sasi numarasini girerek aracinizdaki butun opsiyonlari gorebilirsiniz

• hawkss kullanıcısına yanıt

Hayir ankarada yaptirdim. Cok yararini goreceksiniz, keske daha once yaptirsaydim diyeceksiniz

• Araç 2018 model 520i, her çalıştırdıgımda cold start yapıyor. Motor sıcakkende yapıyor, kapatıyorum açıyprum yine yapıyor, biraz daha kısa yapıyor. İlk 1100 devirde çalısıyor 20 saniye sonra 800-900 civarına düşüyor, 60 saniyeden sonra 600-700 civarına düşüyor. Bu durum normalmi.
    Birde her star stopta araç sert çalısıyor gibi geliyor bana. Aracı yeni aldım. Bunkar bu şekildemi yoksa.

• servet_47 S kullanıcısına yanıt

Evet lci aracimda da bu sekilde. Normal sanirim

• Önceki sayfalarda paylaştım. Yine yazayım. Start-stop esnasınsa motor sarsıntılı çalışıyordu. Motor takozları yıpranmış; değiştirildi; şimdi gayet iyi durumda. Herhalde kilometre 130,000 civarındaydı o esnada. 2017 Kasım üretimi G30 520i.

Motor takozları bir tür sönümleme görevini üstleniyorlar. Hatırladığım kadarı ile kauçuk malzeme; zamanla yıpranıyor.
    Fakat takozları bizzat görmedim; aslında servisten çıkan parçaları isteyebilirdim.

• sk67a S kullanıcısına yanıt
    Motor her çalıştıgında cokd startta çalışıyor, motoru stop edip çalıştırdıgımda dahi, bu durum normalmi

• Yakıt tüketimi de çok olur öyle çalışıyorsa

• sahin181 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum, ama bütün g30 larmı böyle benimkimi böyle bilemedim

• servet_47 S kullanıcısına yanıt

Hangisine bindiysem öyle G30'ların

• Merhabalar

2018 540i MSport Xdrive araç aldım. Araçta 360derece, keyless, vakum kapı, direksiyon ısıtma, koktuk masaj vs her şey var ama kör nokta ve kolay bagaj kapatma yok… nasıl sipariş etmişler anlamadım, o paketlere ilave 700€ vermeyip kar etmiş. Lakin ayak ile bagaj açılıyor..

distronik asla istemiyorum ama bu kör nokta orijinal nasıl olur? Bilginiz var mı?

bir kaç yabancı foruma da baktım, ısıtmalı direksiyon kör noktayı kolaylaştırıyor, gerekli kablolar hazır oluyormuş ama sadece aynayı değiştirip kodlamak ile olur mu acaba, bu kısma cevap bulamadım

• Bu arada CarPlay de yok.. onunla bir Rus arkadaş buldum, ayarlayacak.

ENET kablosu ile BimmerCode için Bluetooth olanını da aldım. Lanet start/stopu kapatacağım. Asla kullanıcı için yapılmış bir şey değil. Zamanında bir dostum 50sn altında asla kullanma demişti, uzun ışıklara gelince manual açacağım

• Arkadaslar garip bir problemim var. 2022 g30 lci aracimda yol bilgisayar tuketim verileriyle gercekteki rakam tutmuyor

Şöyle ki her benzin aldigimda sifirliyorum örnegin ekranda 9.5 lt gosteriyorken gercekte alinan yakita ve gittigim kmye gore olctugum rakam 10.5 lt cikiyor. Yani arada tam 1lt tuketim sapmasi var. Bu durum normal mi ?

Hem tam depo bosaltip denedim hemde 100km gittikten sonra fulleyip denedim. Her seferinde ayni pompadan ve pompa attigi zaman yakit alimini durdurdum. Her seferinde kesinlikle 1lt fazla cikiyor yol bilgisayarina gore

Eski f30 aracimda hic boyle bisey yoktu. Bilgisayarda ne gosteriyorsa o tuketim dogru cikiyordu. Bunda neden boyle anlamadim? Sizce bu durum neden kaynaklanir sizin araclariniza nasil bu durum? Hic ölçüm yapıp degerleri karsilastirdiniz mi ? Yardimlarinizi beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wapcep_scrol -- 11 Eylül 2024; 21:48:34 >
  • SuresnesKackını S kullanıcısına yanıt

Kör nokta için arka iki yanda radar sensörü oluyor,kör noktayı çalıştıran onlar.Aracınızda Querverkers assistant varsa yaptırabileceğinizi düşünüyorum,çünkü onu çalıştıranda arkalardaki radar sensörleri.

• wapcep_scrol W kullanıcısına yanıt

Aracta jant, lastik capi degistirme gibi bir islem yaptiniz mi?

• D.Baran kullanıcısına yanıt

Hayır maalesef yok

küçük kutucuktan oluşan 2 radar lazım anladığım kadarıyla.

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.