Ön cama film %100 şeffaf da olsa yasak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW 5 SERiSi G30- (334. sayfa)
-
-
-
704 msport suspansiyon varsa sert olur adaptif var mi?
-
Sol yan sensörün fişini çıkarıp taktım araç 1 hafta garajda durdu. Dün çıkardım düzelmiş. Kendi kendine tamir oldu. Yakında robota dönüşür diye bir umut belirdi içimde😉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,istanbulda mı yaptırdınız Lumar Air80 i ? Bende yaptıracağım hakikaten eziyete dönüşüyor sıcakta + deri koltuk ile…
Amme hizmeti:
https://bimmer.work/ sitesinde sasi numarasini girerek aracinizdaki butun opsiyonlari gorebilirsiniz
-
Hayir ankarada yaptirdim. Cok yararini goreceksiniz, keske daha once yaptirsaydim diyeceksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet lci aracimda da bu sekilde. Normal sanirim
Önceki sayfalarda paylaştım. Yine yazayım. Start-stop esnasınsa motor sarsıntılı çalışıyordu. Motor takozları yıpranmış; değiştirildi; şimdi gayet iyi durumda. Herhalde kilometre 130,000 civarındaydı o esnada. 2017 Kasım üretimi G30 520i.
Motor takozları bir tür sönümleme görevini üstleniyorlar. Hatırladığım kadarı ile kauçuk malzeme; zamanla yıpranıyor.
Fakat takozları bizzat görmedim; aslında servisten çıkan parçaları isteyebilirdim.
Motor her çalıştıgında cokd startta çalışıyor, motoru stop edip çalıştırdıgımda dahi, bu durum normalmi
Yakıt tüketimi de çok olur öyle çalışıyorsa
Bende öyle düşünüyorum, ama bütün g30 larmı böyle benimkimi böyle bilemedim
Hangisine bindiysem öyle G30'ların
-
Merhabalar
2018 540i MSport Xdrive araç aldım. Araçta 360derece, keyless, vakum kapı, direksiyon ısıtma, koktuk masaj vs her şey var ama kör nokta ve kolay bagaj kapatma yok… nasıl sipariş etmişler anlamadım, o paketlere ilave 700€ vermeyip kar etmiş. Lakin ayak ile bagaj açılıyor..
distronik asla istemiyorum ama bu kör nokta orijinal nasıl olur? Bilginiz var mı?
bir kaç yabancı foruma da baktım, ısıtmalı direksiyon kör noktayı kolaylaştırıyor, gerekli kablolar hazır oluyormuş ama sadece aynayı değiştirip kodlamak ile olur mu acaba, bu kısma cevap bulamadım
Bu arada CarPlay de yok.. onunla bir Rus arkadaş buldum, ayarlayacak.
ENET kablosu ile BimmerCode için Bluetooth olanını da aldım. Lanet start/stopu kapatacağım. Asla kullanıcı için yapılmış bir şey değil. Zamanında bir dostum 50sn altında asla kullanma demişti, uzun ışıklara gelince manual açacağım
Arkadaslar garip bir problemim var. 2022 g30 lci aracimda yol bilgisayar tuketim verileriyle gercekteki rakam tutmuyor
Şöyle ki her benzin aldigimda sifirliyorum örnegin ekranda 9.5 lt gosteriyorken gercekte alinan yakita ve gittigim kmye gore olctugum rakam 10.5 lt cikiyor. Yani arada tam 1lt tuketim sapmasi var. Bu durum normal mi ?
Hem tam depo bosaltip denedim hemde 100km gittikten sonra fulleyip denedim. Her seferinde ayni pompadan ve pompa attigi zaman yakit alimini durdurdum. Her seferinde kesinlikle 1lt fazla cikiyor yol bilgisayarina gore
Eski f30 aracimda hic boyle bisey yoktu. Bilgisayarda ne gosteriyorsa o tuketim dogru cikiyordu. Bunda neden boyle anlamadim? Sizce bu durum neden kaynaklanir sizin araclariniza nasil bu durum? Hic ölçüm yapıp degerleri karsilastirdiniz mi ? Yardimlarinizi beklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wapcep_scrol -- 11 Eylül 2024; 21:48:34 >
Kör nokta için arka iki yanda radar sensörü oluyor,kör noktayı çalıştıran onlar.Aracınızda Querverkers assistant varsa yaptırabileceğinizi düşünüyorum,çünkü onu çalıştıranda arkalardaki radar sensörleri.
Aracta jant, lastik capi degistirme gibi bir islem yaptiniz mi?
Hayır maalesef yok
küçük kutucuktan oluşan 2 radar lazım anladığım kadarıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X