|
BMW 5 SERiSi G30- (336. sayfa)
-
-
Arkadaşlar daha önce yazmıştım. Kısmetse perşembe günü 2018 model M Sport 520yi alıyorum. Arabada Next100 paket yok. Sadece NBT evo id6 45bin lira, hayaletle beraber 75bin lira. Göstergeler beni rahatsız etmez ama büyük ekran ve carplay özelliğini çok önemsiyorum. 30bin fark verip gösterge ekranını da değiştirmeye değer mi? Ayrıca alır almaz yazılım düşünüyorum sattığım arabam 225hp idi performans kaybını çok istemiyorum. 250hp soft yazılım yaptırıp pişman olan, sorun yaşayan oldu mu acaba. İnternetten araştırdığım kadarıyla motoru kıran sorun yaşayan yok gibi. Arabayı nazik kullarım yersiz hızlanma vs yapmam ama uzun yolda biraz yürüsün istiyorum. Ne dersiniz risk alıp yazılım yapmaya değer mi. Daha önce başka bir marka arabamı yazılımlı sorunsuz sıkıntısız 3 yıl kullandım ama bmwye çok uzağım o yüzden sizlere sormak istedim.
2022 model 508 satıp geçiyorum kime sorsam yapma dedi ama bir 5 serisi hep hayalimdi. Çok beğendiğim bir modeldi. Bakalım pişman edecek mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 14 Ekim 2024; 22:7:8 >
-
Araç kaç km de -
Bahsettiğiniz aksesuarlar arabaya değer katan şeyler.
Çalıntı ürün satmadığına emin olduğunuz bir yer varsa taktırın. Yoksa dursun, ağlayanın malı güldürmez.
250hp pek soft olmuyor yalnız. Aracınızın güncel kilometresi geçmiş bakım durumu vs önemli. Buji, bobin ve soğutma hortumları elden geçtikten değiştikten sonra yazılım yapmanız daha doğru olur. Aracın güncel durumuna aldığınız yakıta göre custom yazılım konusunda Paşaoğlu iyidir.
Bu arada Peugeot'nun 225 hp ile BMW'nin 170hp'i arasında uçurum da yok zaten. Belki ihtiyaç duymazsınız.
-
20000 -
Merhaba. Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Araba 135binde bu güne kadar tüm bakımlar borusanda yapılmış. Son bakım da 1000km önce yapılmış. Arabanın geçmişi ile ilgili şüphem yok çünkü iş yerinden müdürümün arabası sıfır kmden beri onda ve çok nazik kullanılmış.
Ankarada yaşıyorum. NBT id6 için bir mmperformans ve birlik oto diye 2 yer buldum. Yaptıracağım yere ürünlerin sıfır olup olmadığı sormam gerekli sanırım. Çalıntı bs denk gelmeyeceğini umacağım artık.
-
Ben 9 yıldır BMW araçlarıma her eklentiyi MM Performans Şaşmaz'da yaptırdım. Onlar bu konuda çok hassaslar, işçilikleri de çok narin, giderseniz Mert veya Mustafa'ya benim selamımı da söyleyin.
-
20000km de -
Hayırlı olsun; 508 şık araç. Ama g30 ile arada ciddi kumaş farkı var. Uzun kullanımda hak vericeksiniz. -
Teşekkür ederim. Bugün arabayı aldım İzmirden Ankaraya geldim. Gerçekten bam başka bir araba G30. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama araba sıkı sıkı. 508den sonra çok tok hissettirdi. Ambians aydınlatmanın üst kısımda kalan kısımları biraz sönük yanıyor. Geçmiş sayfalarda 2017ve 2018lerin bir kısmında böyle bir sorun konuşulmuş ama ben ne yapabilirim acaba bu konuda. Servis destek olur mu. Maliyetler be çıkar acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 19 Ekim 2024; 0:11:12 > -
Bakım ile ilgili güzel tavsiyeler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 19 Ekim 2024; 19:43:30 > -
Önemli nokta: aracı uzun sayılabilecek bir süre kullandıysanız, yolculuk bittiğinde ve park ettiğinizde aniden motoru kapatmayın. Yaklaşık 1 dakika süre için (daha fazla olması ekstra avantaj) motor rölantide çalışsın ki soğutma sistemi devrede olsun, motor ve diğer parçaları soğutabilsin. Aksi takdirde aniden soğumaya terk edilen sıcak motor, turbo ekipman başta olmak üzere çeşitli parçaların aşırı yıpranmasına sebep verebilir. Uygulamada bir miktar güçlük yaratabilir; bu süreyi beklemek istemeyebilirsiniz fakat uzun vadede sağlayacağı avantajlar için bence değer. -
İyi akşamlar, kısmetse bu hafta g30 lci almak üzereyiz, ortalama olarak kasko fiyatları bilgisi olan ya da yakında yaptıran var ise bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: hanlıoğlu
Merhaba, yakın tarihte kasko yaptıran oldu mu? -
G20 aracımda da 23 bin km de bir uyarı veriyordu, ben de g30 a geçmek üzereyim, orada da aynı demek -
Güncelleme otomatik mi oluyor ? Olmuyorsa nasıl yapabiliriz? 2 gündür dikkatimi çekti start stop kapalı oluyor benim de aracım da. Navigasyona henüz bakmadım -
Bayağı fark ediyor nbt hayalet. Satarken de alıcıların ilk sorup baktığı next var mı :) nbt daha geniş ve güzel oluyor,hayalet görsel olarakta navigasyonun ekrana yansıması ile de daha bir keyifli. Bence yaptırılması gereken opsiyonlar ama bunları yaptırırken alarmda taktırın maliyeti çok yüksek değil. -
Güncellemeyi Bostancı’da yaptırdım. Istanbul’da ikamet ediyorsanız özel mesaj üzerinden yer bilgisini iletebilirim. Esas güncellenen kısım tahrik sistemi ile alakalıydı; diğer bileşenler için BMW bir güncelleme yapmamış 2021 senesinden günümüze kadar olan dönemde. Bir de 360-kamera ekran görüntülerinde aracı temsil eden gri G30 araç görselini daha detaylı ve alımlı hale getirmişler (önceki mesajda görüntüleri paylaştım).
Normalde Start-Stop araç her çalıştırıldığında aktif durumdadır. Ben bunu araç her çalıştığında de-aktif duruma aldırdım. İlave olarak klima fonksiyonları hafızada kalıyor; araç park edildiğinde ve sonradan motor çalıştığında dahi en son klima fonksiyonları ile (derece, fan şiddeti vb.) klima kaldığı yerden devam ediyor. Buna ilaveten 1-2 özellik daha vardı listemde. Hepsini yaptırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 20 Ekim 2024; 14:9:21 > -
Ekranlar ile beraber arabanın kaderi de değişti. Gerçekten 80bin lira verdiğime değdi. Tek can sıkıcı nokta artık ambians aydınlatmaların az yanması. Ankarada tamir ettiğini söyleyen birine götürdüm ama fayda olmadı. İç trim parçaların değişmesi gerekiyor tüpler zamanla kırılıyor, yıkamalarda su alıyor falan dedi ama bilemedim. İç aydınlatma ile ilgili arayışa devam şu anda
-
Ambiyans aydinlatmalarin ust tarafinin daha parlak yanmasi icin arac ayarlari icinde ayari var. Ordan kontrol edermisiniz. En azindan lci da var, makyajsizda da mardie diye dusunuyorum
-
Bir bakacağım hocam. Benimkiler sanırım bir miktar hasar görmüş. Düzensiz yanıyorlar arada soluklar var vs.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X