Şimdi Ara

Bmw 5 serisi mi Audi A6 mı Mercedes E serisi mi??? Acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
24.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir araba almayı düşünen bir dostum var babası biraz spor 2011-2012 modeller Bmw 520-25 xdrive, Audi A6 ve Mercedes E220 CDI arasında kalmışlar. Ben kendim Mercedesi tavsiye etmedim çünkü Mercedes biraz daha ağır bir tarzda ama yinede size danışayım diye düşündüm Bence BMW 525d xdrive sizce hangisi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishici_meric

Merhaba arkadaşlar yeni bir araba almayı düşünen bir dostum var babası biraz spor 2011-2012 modeller Bmw 520-25 xdrive, Audi A6 ve Mercedes E220 CDI arasında kalmışlar. Ben kendim Mercedesi tavsiye etmedim çünkü Mercedes biraz daha ağır bir tarzda ama yinede size danışayım diye düşündüm Bence BMW 525d xdrive sizce hangisi?

Hocam hiç düşünmeden alsın.Bizde de var 2012 model 525d XDRİVE.Sizin kararınız en iyisi.Eğer spor tarzı düşünüyorsa ki öyle demişsiniz 5 serisi süper olur.Hele bir de 525xd'nin o performansına diyecek yok.218 HP,450 nm tork,4 çeker,2 turbo,hafif kullanımda 7-8 lt yakıt,dizel(kimine göre değişir),hızlanırken tık dememesi,size güven vermesi.Daha ne olsun.Süper seçim

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishici_meric

A6nın çok daha spor göründüğünü söyleyebilirim 5.20ye oranla.
    Hele ki adım başı gördüğümüz 5.20yi kastediyorsak,A6.
  • Merco.
  • 525xd kesinlikle

Aracın çekişi gerçekten harika. 2.0 dizeller içinde ben öyle performanslısını görmedim. 4 kişi bagajlı halde 240'a kadar istekle çıkıyor araç. Yakıt olarak da son derece ekonomik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E serisinin ağır göründüğü filan yok.Makyajlı E'nin Avantgarde'ına bakın,ve bu düşünceyi kafanızdan silin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E serisinin coupe versiyonu alınır. İtinayla dikkat çekilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E90 Bmw 3 Serisi Alınır Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BMW.
  • E250 coupe işini görür

• 525xdrive=e220cdi+a6
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

E serisinin ağır göründüğü filan yok.Makyajlı E'nin Avantgarde'ına bakın,ve bu düşünceyi kafanızdan silin.

• 3 üde tadından yenmez.

• e250 cdi coupe 500 nm tork ile uçarsınız
  • 6 aydır 525xdrive sahibiyim. Babam ise 1 yıldan fazladır E350cdi 4 matic kullanmakta. Ben kendi aracımdan inanılmaz zevk alıyorum yaşım 31. Bu biraz yaş zevk meselesi babam daha benim arabama oturmadı bile mesela. :) Güç olarak 220 cdi nasıl bilemem ancak 350de o saf gücü oturunca hissediyorum. Hızlanma konfor yol tutuşu ikisinde de inanılmaz seviyede. Fren olarak ise 230 ile ani fren yapıp direksiyonu bırakabiliyorum mercedes ile. Aynı olayı kendi aracımla denediğimde direksiyon çok sarsılıyor mesela. A6 hiç denemedim biz sevmeyiz Audiyi pek. Test sürüşü yapsınlar bence. Ben aracımı 2011 de belirlemiştim biraz kendim biraz babamın yardımı ile aldım. Babam ise S den 7 serisine kadar tüm üst seviye araçları denedi ve E350yi sevdi.
  • 525d xdrive gibi bir seçenek varken, özel bir ilgi yoksa diğer rakip markanın aracına, hiç bakmayın boşuna.

2.0lt altı vergi, %130 yerine %80 Ötv ile, 4 çekerle ve bu derece performans/ekonomi dengesi sunan twinturbo dizel motorla alınıyor, şu kombinasyonu hiçbir rakip sunamaz. zaten satışları da ortada.
  • Dışardan bakınca; a6 > e class > bmw gibi bir tercih sıralaması yapardım.

Not: a6 makyajlı olmalı tabi ki.

• mercedes mi ağir e 350 cdi coupe amg paket hiç ta ağır durmuyor

•  Bmw 5 serisi mi Audi A6 mı Mercedes E serisi mi??? Acilll

Ya da şöyle yeni kasası da efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 4 Mayıs 2013; 15:14:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5454kopgit5454

Ya da şöyle yeni kasası da efsane.

E63 AMG S de benden olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarac_07 -- 4 Mayıs 2013; 18:47:24 >

• Makyajlı e kasa gercekten onden cok guzel. Hafta ıcı grı renk bır tane gordum super gornuyordu ama arka kısmı cok guzel degıl.. Bmw nın ıse arka tasarımı 10 numara. .. Konsole olarak bmw 5 ın ıcı daha guzel tabıkı bunlar gorecelı

Aslında 3 arabada bırbırınden guzel. Zevklere gore hepsı tercıh sebebı olabılır.. Bmw 5 ın onu 3 gıbı olsaydı tercıhım 5 den yana olurdu bırde alacak kadar maddı durumum olsaydı..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.