Şimdi Ara

BMW 520 E39 HAKKINDA BİLDİKLERİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM 520 ALICAM

• 5.30 al...
  • emre3748 kullanıcısına yanıt
    530 fiyatları 40 bin civarı fazla bana 520 yeterde vanos olayı kafamı karıştırıyo
  • Bu araçla ilgili zibilyon tane konu var, forum içi arama yapabilirsiniz. Bayağı bilgi var. Özellikle sormak istediğiniz bir şey varsa işin uzmanını konuya çağıralım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Valla kim varsa çağrın hayalimdeki araba ama fiyat kısıtlı işte 30 bin civarı performans beninm için önemsiz konfor istiyorum ben arıza çıkarmasın bilgi vercek varsa cevaplarlarsa sorularımı sevinirim .
  • makyajlanınca 2.2 170hp 210nm oldu makyajlı al
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    makyajlı al diyosunda en az temizi 40 bin bide vergi problemi var onun için bütçe kısıtlı tek vanosta hepten kötü değil herhalde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo S40 ilk kasa hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek vanos tavsiye etmem hocam. Performans ve yakıt tüketimi olarak cidden üzer. Ayrıca makyajla beraber sadece motorda değişiklik olmadı. E39 DSC (ESP) sisteminede kavuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

Tek vanos tavsiye etmem hocam. Performans ve yakıt tüketimi olarak cidden üzer. Ayrıca makyajla beraber sadece motorda değişiklik olmadı. E39 DSC (ESP) sisteminede kavuştu.

Makyajdan öncede DSC nin atası olan ASC vardı ama sanırım 520i lerde yoktu 523i ve 528i lerde sunuluyordu.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Yanlışım varsa düzeltin ASC anti patinaj sistemi olmuyor mu?
  • benim için esp çok önemli değil aslında hız meraklısı değilimde konforu iyi bide dolu kaliteli araba tercih ondan ama 30 bine güzel temizleri var sizce napim para kısıtlı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

Yanlışım varsa düzeltin ASC anti patinaj sistemi olmuyor mu?

İşlevlerinde oda var aslında ama anti patinaj sistemi değil DSC nin önceki neslinin ismi, misal şuan DTC ismiyle sunuluyor sistem.
  • bu çift vanos motorlar tek vanosa oranla ne fark etti şimdi bilen var mı ?
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Sence 30 bin liraya 520 98 almak mantıklı mı ilerde üzer mi temiz bakılırsa allah aşkına söyle :d
  • Bakimi nasildir? Cok masraf cikarirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FerrOfficial kullanıcısına yanıt
    2001 sonrası yeni jenarasyon motor daha az bakımlı kullanırsın lakin öncesi devirli kullanmak gerek arızaya biraz meyillimiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.