Şimdi Ara

Bmw 520i boşta gazla sallanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracım yeni ve ilk otomatik arabam. Belki otomatiğin huyudur bilemiyorum Aklıma bir şey takıldı Son zamanlarda farkettim araba boştayken hafif ânice gaz verince araba sağa sola hafif sallanıyor hissediyorum bu sizde de oluyor mu normal midir araç 520i 2016.
    Daha önceki arabalarımda böyle bir şey hissetmemiştim hiç. Titremeden bahsetmiyorum sağa sola Oynama oluyor arabada frene basıp çekermiş gibi. Boştayken gaz verince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belli bir miktara kadar sallaması normal, kaputu açıp birisine gaz veridirip sizde izlerseniz motorun yanal olarak hareket ettiğini görebilirsini. Ama eğer oynama çok fazlaysa (ki bunu anlayabilmemiz için bir video çekebilirsiniz) motor kulağı diye tabir edilen motor takozlarından biri ya da ikisi birden bozulmuş olabir. Ancak daha 2 yaşındaki bir bmwnin motor takozunun bozulabileceğine çok ihtimal vermiyorum. Ayrıca bu sallama olayının şanzıman tipiyle alakası yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal bi durum
  • Konu hortlıycak mı bilmiyorum ama, ben de 5 gün önce 2016 5.20i aldım. Araç 2017 6. ay trafiğe çıkışlı. Aynı durum söz konusu. Bir sıkıntı teşkil eder mi acaba?
  • wahshe26 kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yazdığım gibi sallama aşırı düzeydeyse motor takozları eskimiştir. Ama arkadan itiş araçta bu hafif sallama normal, çünkü motor diklemesine konumlandırıldığı için gaz verildiğinde gücü tekerlere iletirken aynı zamanda kendisi de bir miktar döner. Önden çekiş araçlarda genelde motor yanlamasına konumlandırılır, bu durumda ise gaz verildiğinde motor ön arka düzleminde dönme hareketi yapmaya çalılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.