Şimdi Ara

Bmw 520i Mercedes e180 elite alacağım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
11.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet araçlar belli led far koyup makyaj yapıp yenı kasa diye piyasaya sunulan modellerden. 350 cdi gibi bir arabadan o seviyelere düşmek attan inip eşşeğe binmek olacak açıkcası. 5.20 d yada 320d önerebilirim bu eşekler arasında. i degil dizel öneriyorum iden uzak durun derim.
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    520i 1.6 60lt depo şehir dışında 1 depo ile 1000 km gittim eco pro modunda mucize bir benzinli twin power turbo motora sahip mükemmel çekiş bu araç zaten e180 sınıfına alınmamamlı kesınlıkle e 200 sınıfına alınmalı gitmeyen diyen arkadaşiar 520i ile e180 hızlanma testini izlesinler bence

e180http://www.youtube.com/watch?v=gjA96oZm_Vo 11 saniye!

520İhttp://www.youtube.com/...UNeersAX0Z7X4NVahW_plnQ 8.6 saniye!

zaten her zaman 5 e den üstün s de 7 den üstün olmuştur satış rakamlarıyla dergi testleriyle bu tartışılmaz bir gerçektir.
    520i 1.6 motoru 2.0 lt hacmindeki motor kadar atak ivmelenme çok iyi ferrari 0-100 4.5 saniye 1.6 520i 8.6 saniye anlaşılmıştır umarım.

saygılar keyifli sürüşler

• cancar34 C kullanıcısına yanıt
    520i 1.6 60lt depo şehir dışında 1 depo ile 1000 km gittim eco pro modunda mucize bir benzinli twin power turbo motora sahip mükemmel çekiş bu araç zaten e180 sınıfına alınmamamlı kesınlıkle e 200 sınıfına alınmalı gitmeyen diyen arkadaşiar 520i ile e180 hızlanma testini izlesinler bence

520İhttp://www.youtube.com/watch?v=vnoMDUrquug 8.6 saniye!

zaten her zaman 5 e den üstün s de 7 den üstün olmuştur satış rakamlarıyla dergi testleriyle bu tartışılmaz bir gerçektir.
    520i 1.6 motoru 2.0 lt hacmindeki motor kadar atak ivmelenme çok iyi ferrari 0-100 4.5 saniye 1.6 520i 8.6 saniye anlaşılmıştır umarım.

• Bu ayki ams' de ikisinin karşılaştirmasi var.

520 e180' i ezmiş geçmiş resmen.

Performansta biri 130u göremeden diğeri 150yi geçiyor.

Surus dinamiklerinde lastik ebatları çok yakın olmasına rağmen 520i yine açık ara fark atmıs.

0.5 litre az tüketmis, frenleri daha iyi.

E180 bir tek 80 ve 100 km hızda 1 db daha sessiz çıkmış, o da 120de eşitlenmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Bu ayki ams' de ikisinin karşılaştirmasi var.

520 e180' i ezmiş geçmiş resmen.

Performansta biri 130u göremeden diğeri 150yi geçiyor.

Surus dinamiklerinde lastik ebatları çok yakın olmasına rağmen 520i yine açık ara fark atmıs.

0.5 litre az tüketmis, frenleri daha iyi.

E180 bir tek 80 ve 100 km hızda 1 db daha sessiz çıkmış, o da 120de eşitlenmiş

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    iyi olmuş bende zaten 520 ye karar vermiştim bayram bitimi inşallah para bekliyorum cuma günüde raporumuzu aldık nasipse alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: martel5865

Merhaba,

Az once Borusan Oto'ya gıttım ve 520i siparisimi verdim. Umarım pisman olmam.. ama daha oncedende bır bmw kullanıcısı olarak her zaman bmw ye bır adım daha yakındım. Aynı sey 5 kasa ıcın de gecerlı dıyeceksınız ama mercedes e kasa her zaman olgun yas arabası gıbı gelmıstır bana ama 5 de bmw nın spor havası bu durumu daha farklı yorumlatabılıyor. Araca ekstra bırkac donanım koydum kı bunlardan en dıkkat cekebı bang&olufsen ses sıstemı.. daha once hıc tecrubem olmadı ama arabada bır ses kalıtelı ses sıstemı meraklısı olarak kotu bısey olmayacagını dusunuyor ve de beklıyorum. Aranızda bu sıstemı faha once kullanmıs ya da test etmıs kısıler varsa yorumlarını beklıyorum.

Tesekkurler,

Aracı ne zaman teslim edeceklermiş.
  • aaltindeger A kullanıcısına yanıt

Paylaş

• ergenveli E kullanıcısına yanıt
    mercedes standart eski 6 yıllık motorun kompressorden cıkarıp turbolusunu kullanıyor ve millete kakalıyor bu gercek sadece yıldız ıcın alıyor mıllet bu aracları sanzıman zate eski ve nerde vites degistiricegındn emın dııl bmw genelde fabrıka verılerıne yakın tuketır merco ıcın o bıraz ımkansız bmw tamamen yenı motor teknolojı cıft kanallı turbo en fazla 2 senelıktır belkı 3 ve 8 ılerı zf mukkemmmel sanzıman ve ayrıca e kasa buyuk ıhtımal seneye degısıcektır bmw 2 yada 3 senesı var . konfor konusunda ne ses ne tıkırtı eskıden 2006 model bmwler tamam yapısı geregı serttı ama artık konfor ve performans odaklı oldu yelkenlı kadar sessız konforlu suzuluyor yolda bu gercek f10 hangı dergıde bakarsanız bakın dunya karsılastırmalarında her zaman 1 no olmustur yalıtım olarakta herhangı bır sorun gormedım gayet sessiz hatta hıc ses yok koltuklar asırı rahat ve arac cok genıs ferah fiyat olarak sanırım sabıt kur kampanyalı ındırımsız olması gerek.bmw daha uzun mercedesten bu arada ve daha luks hıssettırıyor ı drıve teknolojık oyuncaklarıyla baz donanımda bıle konsol asırı dolu makyajlı e konsolu bence daha yenı e60 seviyesıne ulasmıs durumda.arac eco pro seyır modunda aktarma organlarını ayırarak mukemme sessiz konforlu surus sunuyor bilginize.eco pro 5.5 lt uzun yolda. ıyı ve mutlu bayramlar herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: cancar34

mercedes standart eski 6 yıllık motorun kompressorden cıkarıp turbolusunu kullanıyor ve millete kakalıyor bu gercek sadece yıldız ıcın alıyor mıllet bu aracları sanzıman zate eski ve nerde vites degistiricegındn emın dııl bmw genelde fabrıka verılerıne yakın tuketır merco ıcın o bıraz ımkansız bmw tamamen yenı motor teknolojı cıft kanallı turbo en fazla 2 senelıktır belkı 3 ve 8 ılerı zf mukkemmmel sanzıman ve ayrıca e kasa buyuk ıhtımal seneye degısıcektır bmw 2 yada 3 senesı var . konfor konusunda ne ses ne tıkırtı eskıden 2006 model bmwler tamam yapısı geregı serttı ama artık konfor ve performans odaklı oldu yelkenlı kadar sessız konforlu suzuluyor yolda bu gercek f10 hangı dergıde bakarsanız bakın dunya karsılastırmalarında her zaman 1 no olmustur yalıtım olarakta herhangı bır sorun gormedım gayet sessiz hatta hıc ses yok koltuklar asırı rahat ve arac cok genıs ferah fiyat olarak sanırım sabıt kur kampanyalı ındırımsız olması gerek.bmw daha uzun mercedesten bu arada ve daha luks hıssettırıyor ı drıve teknolojık oyuncaklarıyla baz donanımda bıle konsol asırı dolu makyajlı e konsolu bence daha yenı e60 seviyesıne ulasmıs durumda.arac eco pro seyır modunda aktarma organlarını ayırarak mukemme sessiz konforlu surus sunuyor bilginize.eco pro 5.5 lt uzun yolda. ıyı ve mutlu bayramlar herkese

Her konuya aynı mesaji kopyala yapıştır yapıyor bu eleman sen yeni mi ciktin geldin buralara hayirdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• c180 kac yılında cıktı 2007 bılen konussun bence ayrıca mesaj sayısı onemlı dııl ınsanları bılgılendırmek onemlıdır o kadar ınsanlar gerceklerı ogrensın bılsın yanılmasın herkesın yorumu kendınedır bu kadar ayrıca arac bılgım ve kullandıgım arac sayısı dusundugununde otesınde son noktadır
    Tamam sakin ol, herkes goruyor mesajini. Cevap verecek olan verir zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: b437

Tamam sakin ol, herkes goruyor mesajini. Cevap verecek olan verir zaten

+1

• Mercedes Mercedestir

• gunumuzde trde kullanılan sahada tum araclarda 9g yok madem motor tamamen yenı uretım neden beygır degısmedı? kompressor cok yaktıgı ıcın turboya gecıldı herkes saygı cerevesınde konusursa bılgı alısverısı daha saglıklı ve kalıtelı olur sanzımanın kıme aıt oldugu degıl basarısı onemlıdır.herkesın zevkı bılgısı kendısınedır herkes kendı gorusunu yazar . yorumunuz ıcın tesekkurler ortamı sakın tutmak en ıyısı
  • 525 xd

• ergenveli E kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık :) İki aracı da test ettim, ya ben artık yaşlandım ve bazı şeyleri göremiyorum, ya da hakikaten bu sitede çok genç var ve hepsi BMW'nin performansına tutuluyorlar. Yaşım 33 ve otomotiv işindeyim. İkisini de test ettim, hatta başka bir başlık altında tüm fikirlerimi yazdım. E180'i test etmeden önce 520i bana harika gelmişti. Ama son kararımı vermeden önce E180'i de test ettim ve "fark"ı gördüm. Yeni E'de CLS'ye binmiş gibi bir hisse kapılıyor insan. Zira, çok fazla fark kalmamış. Oysa BMW'de o malzeme kalitesini hissedemedim.

Yorum yapanların, iki araçla da test yaptığını ve tüm özelliklerini detaylı bildiğinden emin değilim. İkinci el satış değerleri ve servis masraf değerlerini hiç kimse yazmamış. Biliyorlar mı acaba?
  • SONUC NE OLDU HANGİSİ ALINDI
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Bmw.Araç alınmadı para bekliyorum.

Kusura bakmayın bayram tatili ve işler derken uzun zamandır uğrayamadım buraya. Aracımı Kasım sonu teslim edecekler inşallah. Araç biraz ekstra donanım olduğundan normal siparişlerde 1000 - 2000 Euro peşinat alınırken benden vergisiz tutarın %20 sini istediler. Geçtiğimiz hafta arayıp son durumu sorduğumda üretim bandına girdiğini söylediler. Allah kısmet ederse Kasım sonu daha detaylı bilgiler paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martel5865 -- 22 Ekim 2013; 15:51:24 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.