Şimdi Ara

Bmw 520i Mercedes e180 elite alacağım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
11.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

DH fake tim şefini bekliyoruz

Hocam o da mesaj yazmış konu temiz gibi.

Ortada bir sikinti mi var ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergenveli E kullanıcısına yanıt
    Performas ve tasarımından dolayı 5.20i m paket tercih ederdim. konfor yönünden aralarında bence kayda değer bi fark yok.
  • zor tercih ama sanırım mercedes alırdım
  • Ne diyoruz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergenveli

Arkadaşlar merhaba bu hafta inşallah bi araç alacağım ve aklımda bulunan iki seçenek var bmw 520i m paket ve mercedes e180 elite.Açıkcası test sürüşünü 520 ile yaptım daha öncede e350cdi 4matic aracım vardı kasayı çok iyi biliyorum.Aracım şanzumandan arıza vermişti o sırada mobilo diye bi mengerler hizmeti ile geçici olarak c180 1.6 156 bg lik araç vermişlerdi.Bu araç çok güçsüz bir araçtı hiç hoşuma gitmedi motor aynı galiba o yüzden bmw ye daha yatkınım siz ne dersiniz?Muharrem kardeşim senin testide izledim özellikle senden bi bilgi ve fikir bekliyorum…

Neden tercihlerinizde Audi yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

DH fake tim şefini bekliyoruz

Hocam o da mesaj yazmış konu temiz gibi.

Ortada bir sikinti mi var ne

Belirsiz.

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Audi 1.6 motora sahip değil bildiğim kadarıyla.

• Arkadaşım fake olmadığını nasıl kanıtlayım yorum yapmak yapmamak senin tercihin.İnanmadığın konuya yorum yapmak saçmadır.

• quote:

Arkadaşlar merhaba bu hafta inşallah bi araç alacağım ve aklımda bulunan iki seçenek var bmw 520i m paket ve mercedes e180 elite.Açıkcası test sürüşünü 520 ile yaptım daha öncede e350cdi 4matic aracım vardı kasayı çok iyi biliyorum.Aracım şanzumandan arıza vermişti o sırada mobilo diye bi mengerler hizmeti ile geçici olarak c180 1.6 156 bg lik araç vermişlerdi.Bu araç çok güçsüz bir araçtı hiç hoşuma gitmedi motor aynı galiba o yüzden bmw ye daha yatkınım siz ne dersiniz?Muharrem kardeşim senin testide izledim özellikle senden bi bilgi ve fikir bekliyorum…

eski 1.6 motor kompressordu ve 5 ileri eski şanzıman vardı. Artık motor turbo ve şanzıman 7 ileri 7gtronic plus. O yüzden çekişte çok fark var.

Ancak motor her ne kadar daha iyi olsa da E kasa da çok atak olmayacağı kesin. Yalnız şunu da belirtmeliyim ki 520i aracı kullandım o araç da atak bir araç değil. Mercedes'in de 520i'den 100 kg hafif olduğunu düşünürsek arada aman aman bir performans farkı yok.

Mercedes'in bana göre çok ince artıları var.

1 - "Collision Prevention Assist": Yani radarla öndeki araçları algılayıp sizi uyaran sistem standard. Bu sistem BMW'de opsiyonel olarak bile yok.

2 - Pre Safe : yani kaza olmadan önce koltukları, emniyet kemerlerini ve kafalıkları ayarlayan güvenlik sistemi standard. BMW'de yok.

3 - Intelligent Light System: Tamamen LED, yani kısa/uzun hepsi LED ve virajlarda dönen dinamik farlar standard. BMW'de dinamik far opsiyonel olarak var ama bi-xenon, LED değil.

Mercedes'te aynı fiyata hem daha fazla donanım alıyorsunuz hem de daha güvenl bir araç alıyorsunuz. Yukarıda yazdıklarımdan daha ufak bir dolu da Mercedes ayrıntısı cabasıdır.

Benim tercihim Mercedes olurdu. Performans ya da ekonomi beklentiniz varsa kesinlikle iki aracı da düşünmeyin. Performans beklemiyorsam da konfor ve güvenlik diyorsanız Mercedes doğru tercihtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donniedarko -- 25 Eylül 2013; 16:45:34 >

• donniedarko kullanıcısına yanıt
    Kullandığım araç makyajlı kasaydı galiba 7gtronic olması lazım ve oto-park ekibinin testini izlediğimde test eden arkadaşların dediğine göre aracın vitesi motorla pek destekli değilmiş.

• quote:

Kullandığım araç makyajlı kasaydı galiba 7gtronic olması lazım ve oto-park ekibinin testini izlediğimde test eden arkadaşların dediğine göre aracın vitesi motorla pek destekli değilmiş.

Butun 1.6 cgi 156 hp motorlar 7gtronic ile gayet uyumlu.

• quote:

aracı 1 yıl 20.000 km dir kullanıyorum. hiçbir sıkıntı yok. motor- şanzıman harika çalışıyor (bakımda şanzıman yazılım güncellemesi yapıldı, daha da iyi oldu). Performansdan da memnunum. 316i alacaktım, son anda donanım/fiyat oranından Mercedes tercih ettim. Şu ana kadar çok memnunum, umarım ileride de pişman etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donniedarko -- 25 Eylül 2013; 16:56:13 >
  • Bir başka Mercedes - BMW ayrıntı farkı: BMW'lerin ses sistemi rezalettir, MErcedes'te ise standard ses sistemi BMW'nin hi-fi'ına yakın performans gösterir. 5 serisinde de durum aynı, rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

Bir başka Mercedes - BMW ayrıntı farkı: BMW'lerin ses sistemi rezalettir, MErcedes'te ise standard ses sistemi BMW'nin hi-fi'ına yakın performans gösterir. 5 serisinde de durum aynı, rezalet.

Açıkcası önceki mercedesimin ses sistemide benim hoşuma gitmemişti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

Bir başka Mercedes - BMW ayrıntı farkı: BMW'lerin ses sistemi rezalettir, MErcedes'te ise standard ses sistemi BMW'nin hi-fi'ına yakın performans gösterir. 5 serisinde de durum aynı, rezalet.

Açıkcası önceki mercedesimin ses sistemide benim hoşuma gitmemişti

Bmw'ye hiç binmemelisiniz o zaman.

• ikisi çok güzel araçlar ancak son kasa e ciddi anlamda bir makyaj gördü çok güzelleşti.

kesinlikle 5 kasa tekrar makyaj yiyene kadar E diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

ikisi çok güzel araçlar ancak son kasa e ciddi anlamda bir makyaj gördü çok güzelleşti.

kesinlikle 5 kasa tekrar makyaj yiyene kadar E diyorum.

5 makyaj yedi. tüm 520i'ler makyajlı. neredeyse hiçbirşey değiştirmediler; çok ufak tefek farlarda fark var.
  • Merhaba,

Az once Borusan Oto'ya gıttım ve 520i siparisimi verdim. Umarım pisman olmam.. ama daha oncedende bır bmw kullanıcısı olarak her zaman bmw ye bır adım daha yakındım. Aynı sey 5 kasa ıcın de gecerlı dıyeceksınız ama mercedes e kasa her zaman olgun yas arabası gıbı gelmıstır bana ama 5 de bmw nın spor havası bu durumu daha farklı yorumlatabılıyor. Araca ekstra bırkac donanım koydum kı bunlardan en dıkkat cekebı bang&olufsen ses sıstemı.. daha once hıc tecrubem olmadı ama arabada bır ses kalıtelı ses sıstemı meraklısı olarak kotu bısey olmayacagını dusunuyor ve de beklıyorum. Aranızda bu sıstemı faha once kullanmıs ya da test etmıs kısıler varsa yorumlarını beklıyorum.

Tesekkurler,

• martel5865 M kullanıcısına yanıt
    aynı araçtan bende aldım şehir dışında 1 depo ile 1000 km gittim eco pro modunda mucize bir benzinli twin power turbo motora sahip mükemmel çekiş bu araç zaten e180 sınıfına alınmamamlı kesınlıkle e 200 sınıfına alınmalı gitmeyen diyen arkadaşiar 520i ile e180 hızlanma testini izlesinler bence

e180 http://www.youtube.com/watch?v=gjA96oZm_Vo 11 saniye!

520İ http://www.youtube.com/watch?v=vnoMDUrquug&feature=c4-overview&list=UUNeersAX0Z7X4NVahW_plnQ 8.6 saniye!

zaten her zaman 5 e den üstün s de 7 den üstün olmuştur satış rakamlarıyla dergi testleriyle bu tartışılmaz bir gerçektir.
    520i 1.6 motoru 2.0 lt hacmindeki motor kadar atak ivmelenme çok iyi ferrari 0-100 4.5 saniye 1.6 520i 8.6 saniye anlaşılmıştır umarım.

saygılar keyifli sürüşler

• donniedarko kullanıcısına yanıt
    Saydığınız 3 özellik de BMW'nin opsiyon listesinde mevcut. Para döküp alır mısınız derseniz bilmem ama var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.