Şimdi Ara

Bmw 520i Mercedes e180 elite alacağım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
11.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • martel5865 M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz kur fiyatı olarak sabit kurdanmı yoksa efektif kurdanmı araç alacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence BMW iyi bir seçim olur 520i ama ötvden muhafsanız aracı doldurun biraz donanım olarak.Ben olsam BMW seçerdim çünkü biraz o kasaya o motor ağır kalıyor ama yaşa göre karar vermeli 45 üstüyse e serisi daha fazla gider. bence.NOt:Yaşla aracın ilgisi yok biliyorum sadece öneri.
  • ergenveli E kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    araç sipariş üzerine üretildiği için bugün itibarı ile fatura kesilemediğinden TL bazından fiyat belirlenemiyor dolayısıyla araç TR'ye geldikten sonra -faturalanabileceği tarih- o günkü kur ve indirimler uygulanarak TL hesabı yapılacak. Ama şu anda gidip hazır bir araç alınacaksa herkesin bildiği üzere 2.49TL olarak sabit kur uygulanıyor. Borusan Oto bana araç geldiğinde eğer varsa o aya ait bütün indirimlerin yasal olarak uygulanacağını söylediler umarım yememişlerdir :)
  • Yok ihtiyarlamadım henüz ama her araç artık günümüzdeki çizgileriyle her yaşa hitap edebiliyor diye düşünüyorum.Büyük ihtimal 520i alacağız Allahtan bi aksilik çıkmaz ise eğer.donanım olarakta 1.6 bi aracı doldurmak çok mantıklı gelmiyor bana açıkcası.

• whodagang W kullanıcısına yanıt
    Var ama anlayamadım neden sorduğunuzu?

ağzına kadar doldurun demiyorum zaten görünüm önemliyse m paket olabilir.Geri görüş kamerası tarzı. @ergenveli
  • Arkadaslar otv muafiyetinin verdigi gazla ben cok fazla dolu bir arac siparis ettim. Simdi sizlerin yorumlarini gorunce merak ettim; neden 1.6 araci doldurmanin cok mantikli olmadigini dusunuyorsunuz?

ötv indiriminden ötürü.
    açıkçası 2011 model dizel kia ceed sahibiyim ve allah izin verirse askerlik dönüşü 5-6 yıl rahatça binebileceğim bir araç istiyorum.
    Bunun nedeni arac ikinci ele düşüdüğünde aracın ekstra paketlerine değilde insanların alırken versyonlarına bakamsı.Yani bu da aracın üstüne koyduğunuz ekstralar para etmiyor gibi bir şey oluyor.Six fiyatı yazsanız bile bilmeyen insanlar pahalı gözüyle bakıyor racınıza.Ama engelliye alınan araçalr doldurulabilir bence öünkü araç 5 yıl kullanılacakötvde azsa doldurmak iyidir ne olsa 5 yıl kullanıcaksınız. @martel5865
  • Bu herkese göre değişebilir elbette fakat benim için bir araç aldığımda, satarken elde edeceğim prim / kar değil bineceğim sürece alacağım keyif daha önemlidir. Böyle bir araca dediğiniz gibi 5 yıl süre ile binileceğinden bence öncelikli olarak siz kendi keyfinizi ve konforunuzu düşünmelisiniz... neden araç henüz ortada dahi yokken ikinci sahibi ile pazarlıklara başalayalım ki..? Bana gore bu muhabbet "araba olsun ayağımı yerden kessin" e kadar gider :)
    Kendi adıma konuşayım bu araca 7-8 yıl binmeyi de düşünüyorum.
    oncelıkle aracınız hayırlı olsun guzel gunlerde kullanmanız dılegıyle dogru bı secım yapmıssınız benım aracım alp beyazı içi bej sız ne gıbı ekstralar koydurdunuz fiyat euro bazında ne kadar oldu bılgım yok.bu arada bır oncekı ay tam 665 adet satılmıs yenı makyajlı 5 serisi. borusan indirim konusunda sıze dedigini yapar merak etmeyin bende kampanyası tanıtımı ılk yapıldıgında sıraya gırenlerdendım euro bazında fıyat baya artıcaktı sabıtlenınce ınsan keyıflenıyor oldukca bana gore ıyı bır fıyattan amıstım.ornek yakıt tuketımı verdım yarım deponun bi alt kademesınde uzun yolda 125 km/s hızla .60 lt 1 depo
    yakıt tuketimi yeni 520i 1.6 125 km otoban surusu yarım depo bır alt kademesı 60 lt 1 depo hacmi
     Bmw 520i Mercedes e180 elite alacağım
  • Arkadaşlar, burada okuduğum çoğu mesajda Mercedes'in performans olarak BMW ile kıyaslandığını görüyorum. Neden diğer konularda yorum yapılmıyor, anlam veremiyorum
  • Dün İstinye Borusana gittik.Mayista rapor suremiz doluyor ve 1.16i yi degistirecegiz insallah.Suan fiyat hesaplaticaktik ama hic dengeli cikmaz dedi satis yetkilisi 6 ay gibi uzun bir süre var,Oradaki X1 105Bin Liraydi rapor ile 72 bin civarina gelir dedi suan alabilseydiniz falan.X1 hic sempatik gelmiyor bana nedense 520i dusunuyoruz,Babam ile birlikte kullanacagiz fakat dolu bir 520ide raporla bile 120bin bantlarina geliyor.Cok karmasik bir ikilemde kaldik sayilir :) Zaten Haziranda cok da mantikli degil araba almak fiyatlar baya firliyor yaz zamani,indirimlerde azaliyor ama asil konu 40-50bin TL fark verilmeli mi sizce 520i icin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.