Şimdi Ara

Bmw 520i Mercedes e180 elite alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
11.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba inşallah bi araç alacağım ve aklımda bulunan iki seçenek var bmw 520i m paket ve mercedes e180 elite.Açıkcası test sürüşünü 520 ile yaptım daha öncede e350cdi 4matic aracım vardı kasayı çok iyi biliyorum.Aracım şanzumandan arıza vermişti o sırada mobilo diye bi mengerler hizmeti ile geçici olarak c180 1.6 156 bg lik araç vermişlerdi.Bu araç çok güçsüz bir araçtı hiç hoşuma gitmedi motor aynı galiba o yüzden bmw ye daha yatkınım siz ne dersiniz?

Konu uzun zamandır durmakta ve alacağımız araca 520i olarak karar vermiş bulunmaktayız.Aracımız çok daha önce alınması gerekirken ticaret ile uğraşmamız nedeni ile para beklenen yerlerden maddi sıkışıklıklar neticesinde bir süre aksamaya girmiştir.Yorum yapmak ve fikrini beyan etmek isteyenler buyursun…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergenveli -- 22 Ekim 2013; 23:11:00 >

• Şanzıman arızası ciddi bişey. BMW tercih edin o zaman. Daha güçlü ve daha güvenilir.
  • Kusura bakmayin ama E350 den sonra C180 e binerseniz tabiki performansi cok kotu gelir.Sizin bu araclar hakkinda yorum yapmaniz hic objektif olmaz. Bence sizi 5.20D paklar ancak. Diger iki arac E350 den sonra tad vermez.3000 3500 motora binip sonra 1.6 motora binince adallayabilirsiniz. Motor kismini geride birakirsaniz 5 serisi bence E serisine gore cok daha albenili. Dis gorunus gorecelidir ama 5 serisi icine oturunca kavriyor seni,E serisinde ben hissedemedim onu ve E serisi cok sade 5 serisine gore ic dizayni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Kusura bakmayin ama E350 den sonra C180 e binerseniz tabiki performansi cok kotu gelir.Sizin bu araclar hakkinda yorum yapmaniz hic objektif olmaz. Bence sizi 5.20D paklar ancak. Diger iki arac E350 den sonra tad vermez.3000 3500 motora binip sonra 1.6 motora binince adallayabilirsiniz. Motor kismini geride birakirsaniz 5 serisi bence E serisine gore cok daha albenili. Dis gorunus gorecelidir ama 5 serisi icine oturunca kavriyor seni,E serisinde ben hissedemedim onu ve E serisi cok sade 5 serisine gore ic dizayni.
    5.20D
  • 520d alamıyorum çünkü aracı diyaliz hastası babannem üzerine alacağım yani ötv den muaf iki araçta 118k e tekabül ediyor.e350 yi satalı epey oldu şu an captiva 2.0ltz kullanıyorum…
  • Babamda da Captiva var ve ben de dahil bütün aile çok memnunuz Ben Mercedes sahibiyim ancak BMW her zaman benim için bir tık önde olmuştur, hele ki hayalimdeki 5 serisini sizin alma imkanınızı görünce düşünmeden alın demek için geldim
  • E serisi gercekten de w211in dirilisi.
    Performans olarak bmw daha basarili ama ben ikisinin arasinda kalsam e serisini alirdim
  • Bmw 5.20i tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Discovery

Bmw 5.20i tavsiye ederim.
    Mercedes kullanmış birisi olarak bmw'ye geçince kendinizi rahat hissemeyebilirsiniz. 2 tanıdığım mercedesten bmw'ye geçtiler mercedesteki konforu mumla arıyoruz diyorlar. Eğer e350 cdi 4maticten önce mercedes kullandıysanız 5 serisini bir haftaonu kiralayıp kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Daha öncede bi arkadaşım bana e250 satmıştı bir ay kullandım daha sonra aracın hacizli olduğunu gördüm ve geri verdim.Eniştem 2006 520d yi satıp 0"km 520 aldı f10 kasa daha hiç sormadım araçtan memnunmusun? Şudur budur diye ama tekrar aldığı için galiba sormaya gerek yok…
  • gfbekir kullanıcısına yanıt
    Captivadan nasıl memnunsunuz? hiç unutmam virajda gaza basınca araç dümdüz kaymıştı.Sanırım bmw bendede bi tık önde.Ha bu arada sürekli yüksek motorlu araç kullanmıyorum ablamın punto evosu var 1.4 bu araçlada bi hayli yol yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergenveli

Captivadan nasıl memnunsunuz? hiç unutmam virajda gaza basınca araç dümdüz kaymıştı.Sanırım bmw bendede bi tık önde.Ha bu arada sürekli yüksek motorlu araç kullanmıyorum ablamın punto evosu var 1.4 bu araçlada bi hayli yol yaptım
    İkiside birbirinden kaliteli araçlar sıfır alınacak herhalde gidin test edin kafanıza yatanı alın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

E serisi gercekten de w211in dirilisi.
    Performans olarak bmw daha basarili ama ben ikisinin arasinda kalsam e serisini alirdim

W212 ve F10'a bindim. Mercedes'ten sonra Bmw bildiğin kütük. Birkaç beygir ve 1 vites için E'den inip 5'e binemem ben şahsen.
  • endum126 kullanıcısına yanıt
    Öyle ama c serisi e180 ile aynı motora sahip, bu kasaya bile bu motor küçük geliyorken e serisinde hiç gitmez diye düşünüyorum.
  • E350 Cdi'dan sonra sizi 525xd bile kesmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

E350 Cdi'dan sonra sizi 525xd bile kesmez.
    E180
  • RutkayErg kullanıcısına yanıt
    Ötv den ancak bu şekilde kurtuluyoruz yani 1.6 olması şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergenveli

Öyle ama c serisi e180 ile aynı motora sahip, bu kasaya bile bu motor küçük geliyorken e serisinde hiç gitmez diye düşünüyorum.

Muhtemelen kompresör motorlu 5 vites araç kullanmışsındır.
    Yeniler cgi ve 7 vites.
    Bu arada umarım fake degilsindir.e350 4 matik sahibi olmuş birinin e180 bakması bana biraz garip geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

E350 Cdi'dan sonra sizi 525xd bile kesmez.
    Bence ikiside seçilir ama 5.20d iyi olur e gzel gelir kızlıay beyazıda keyfinden yenmez.
  • eczman2000 kullanıcısına yanıt
    Böyle bi yorum geleceğinden emindim.Tabi sizi inandırmam pek mümkün değil galiba.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.