Şimdi Ara

BMW 8 serisi geri dönüyor,işte 2012 BMW M8 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
39.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mükemmel bir araç. süper bir performansı var. kusursuz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffaf1

ben e31i geri istiyorum

BMW 8 serisi geri dönüyor,işte 2012 BMW M8

bende bunu demeye girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylanwober

Biliyorsunuz CS serisi 2011 de çıkacak:http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_CS_Concept ,fakat BMW fanatiklerince bu araba ancak aston martin,lamborghini gallardo ve ferrari F430 a rakip olabilir,paramız var ve daha iyisini istiyoruz eleştirilerini önemseyen BMW yönetimi bu markanın ilk süper spor otomobilini hazırladı.lamborghini murcielago,ferrari 575M,612 ve Slr mclaren e rakip olsun diye tasarlanan M8 in prototipi Münih'te bir uçak hangarında gizlice görüntülendi... 2013 ten itibaren 870i(6,0 lt,V12),860i(5,0 lt,V10) gibi giriş seviyesi daha zayıf ve ucuz türevleri de üretilecek olan yeni BMW 8 serisinin M modeli her ne kadar,şimdiye kadar üretilmiş en pahalı(tahmini yarım milyon euro),en güçlü(7.0lt,1050 hp V16 motorla donatılmış),BMW olacak olsa da yine de ben beğenmedim,olmamış beyler... :)

Vay anasını bee...6.0 Lt V12 gibi zayıf versiyonları da çıkacakmış.Biz Burda 1.6 Dizellerle ağlarken bu cümle kanıma dokundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 7 Eylül 2011; 15:02:49 >

• vay arkadaş nasıl bir araba olmuş bu
  • bmw 7.0 v16 1050 hp motorlu arabayı bmw mi yapacak ciddimisiniz
  • Adamların fotoş yeteneğine hayran kalmamak mümkün değil.
  • fake haberi hortlatmışsınız aferin
  • quote:

Biliyorsunuz CS serisi 2011 de çıkacak:http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_CS_Concept ,fakat BMW fanatiklerince bu araba ancak aston martin,lamborghini gallardo ve ferrari F430 a rakip olabilir,paramız var ve daha iyisini istiyoruz eleştirilerini önemseyen BMW yönetimi bu markanın ilk süper spor otomobilini hazırladı.lamborghini murcielago,ferrari 575M,612 ve Slr mclaren e rakip olsun diye tasarlanan M8 in prototipi Münih'te bir uçak hangarında gizlice görüntülendi... 2013 ten itibaren 870i(6,0 lt,V12),860i(5,0 lt,V10) gibi giriş seviyesi daha zayıf ve ucuz türevleri de üretilecek olan yeni BMW 8 serisinin M modeli her ne kadar,şimdiye kadar üretilmiş en pahalı(tahmini yarım milyon euro),en güçlü(7.0lt,1050 hp V16 motorla donatılmış),BMW olacak olsa da yine de ben beğenmedim,olmamış beyler... :)

vakt-i zamanında audi r8 ıcınde aynı temennıde bulunmustum

bu kasaya 2 lıtre 183 beygırlık motor koyup satmalılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 7 Eylül 2011; 16:25:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

vakt-i zamanında audi r8 ıcınde aynı temennıde bulunmustum

bu kasaya 2 lıtre 183 beygırlık motor koyup satmalılar

183 değil,184 hp.Oldu bir de 1.6 D motor yapıp buna koysunlar

• BMW'ye süperspor model gerekiyor R8 ve SLS AMG'nin rakibi olması için.
  • olmamış bence
  • Güzel photoshop yalnız farın yanındaki kırmızı leke silinseydi daha bi orjinal olabilirdi..

Bu arada Mercedes kim beyler ne konuşuyosunuz? Benzinli motoru bmw buldu geliştirdi! Bir çok teknolojinin öncüsüdür bmw! Bu kadar seri araçlar yapıpta dünya üzerindeki en uzun ömürlü motora sahiptir bmw! bmw spor araç yapar spordur spor! en üstün spor teknolojisi ondadır. O yüzden Formula 1 deki en büyük motor üreticisidir bmw.. LeMans'ı yıllardır parselledi adamlar görmüyomusunuz neden? adamlar spor araç üreticisi! Teknolojide 1 numara.. DTM'e hiç bi alman arabası katılmaz onlar katılır sürekli pist arabası ürettiklerinden.. WRC'de yıllarca subarunun ,fordun, citroenin en büyük rakibi olmuştur bmw.. MotoGP de bmwnin motorundan başka motor varmı açın bakın bi.. Spor bmwdir, Bmw Spordur.. Belki bir cirit atma.. kendi çapında..

Saygılar.

• Resimdeki görsel photoshop değil, 3d model bence. Ama bu şekilde olacaksa iyi olmuş.
  • BMW yerden yere vurulmuş
    bıraksın supersporu,mükemmel dizel motorunu daha da geliştirsin
  • benim aklım almıyo şahsen daha 450 hp yi 560 hp ye zor çıkaran ///M nasıl 1050 hp motor yapacak sizin alıyomu?bu şaka heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruq1989

benim aklım almıyo şahsen daha 450 hp yi 560 hp ye zor çıkaran ///M nasıl 1050 hp motor yapacak sizin alıyomu?bu şaka heralde

Ne şakası hocam dalgamı geçiyosun? MPower bu.. Spordan alıyo gücünü borumu. Herşeyi spor, sporun atası M..Açta oku bi MPower ın tarihini..değil 1050! 2050 bile yapar yukarda duymadınmı motoru önden konumlu V16 lar falan "aklın almıycağı" gibi hakikatten.

Saygılar.
  • quote:

benim aklım almıyo şahsen daha 450 hp yi 560 hp ye zor çıkaran ///M nasıl 1050 hp motor yapacak sizin alıyomu?bu şaka heralde

Mesele beygir almak değil, eğer beygir olsaydı rahatça alınırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

Ne şakası hocam dalgamı geçiyosun? MPower bu.. Spordan alıyo gücünü borumu. Herşeyi spor, sporun atası M..Açta oku bi MPower ın tarihini..değil 1050! 2050 bile yapar yukarda duymadınmı motoru önden konumlu V16 lar falan "aklın almıycağı" gibi hakikatten.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasoline 777 -- 7 Eylül 2011; 20:43:21 >

• değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postgres -- 7 Eylül 2011; 21:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glory Glory

quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

Saygılar.

güzel kardeşim ben sadece onuda demiyorum bmw de ///M de daha 1050 hp gücü yapacak tecrübede değiller görmüyomusun daha 560 hp yi bile yeni yaptı.üstelik yarım milyon euroya satacaklarmış sen inanıyomusun buna +olarak o resimde 3-4 senedir var yapmuş biri atmış ortaya

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.