Şimdi Ara

BMW 8 serisi geri dönüyor,işte 2012 BMW M8 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
39.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece paintte bişiler çizip sabaha nete salacam yeni ///M8 diye...
  • 8 serisine yakışan bir araç olmuş
  • Keşke gelse R8'e rakip olur..
  • Şişirilmiş E92 gibi sanki yada beyaz renk+siyah tavan olunca otomatikman öyle göründü gözüme.
  • Ön farları Lancer gibi dikkatli bakınca,yandan R8 çakması basit bi render bi de sallamasyon W16 bilmem kaç hp. beygir değerleri...Bu çizimin ve bilginin tamamen kolpa olduğuna eminim ancak haber doğru olabilir,çünkü BMW de artık süpersporlar liginde oynamak istediğini açıkça belli ediyor.
  • bildiğin köpek balığı olmuş bu be..
  • c63 amg nin m3 ten 200 nm tork fazla olduğunu unutmayın hesap yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 7 Şubat 2010; 2:52:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

herkesin şu videoda gördüğü şey mercedesin spor araç değilde; ısıtmalı/soğutmalı koltuk işine önem vermesi gerektiği...pistleri gerçek sporculara bıraksınlar.....

bu videoda kesmez ise, alt yapısı 5 yıl eski olmsına rağmen; 550İ VS E550 kıyası sana

slalom olarak 5 serisi eski bir araç olmasına rağmen yine üstün, keza fren mesafesinde yine bmw üstün.....sonuç, bmw sporda bir adım önde.....yoksa iş muscle car gibi büyük hacimli V8 takıp(amg gibi) araç tokatlamaksa; köşede DODGE duruyor 8.4 600hp motor ile amg felan kalmaz o hacim ile bmw konforu ve sporu en iyi şekilde dengeye sahip olarak sunan firma...(S65 AMG HARİÇ ÇÜNKÜ M7 GİBİ BİR ARAÇ YOK; ONDAN DOLAYI RAKİPSİZ OLARAK S65 AMG LİDER)

AMG uzaaar gider bmw arkadan bakar?

• Mercedes'le Bmw kıyaslanamaz ya napıyorsunuz siz..Mercedes ısıtmalı koltuk yapsın performans işi sadece Bmw'nin yapacağı iştir..
    Mercedes'in önde olduğu videolarda muhakkak bir hile yanlış oldugunu anlamalısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: redevil4

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

mercedesin daha yuksek motor hacmine ve beygirine ragmen surüş dinamikleriyle m3ün daha performanslı bir araç olduğunu gördü

Allah Allah.....yüksek hacim ve yüksek güç ne ifade ediyor? araçların güç/ağırlık oranına bakın öncelikle...

c63 amg = 457 hp - 1730 kg
    m3 = 420 hp - 1605 kg

burdan oranlarsak her iki aracın da kg başına 0,26 hp güç üretiklerini görürsünüz...ikiside eşit

ancak;

otoban rollingi,kalkış yarışlarına c63amg baskın şekilde üstündür bu nerdeyse kanun olmuş ama track testlerinde iki aracın da birbirini geçtiği olmuştur.

http://www.youtube.com/watch?v=TdCpxC5Wn2w&feature=fvw

hani nerde m3 ün sürüş dinamikleri?

daha ağır olması da mercedesin sorunudur ağırlığa göre bakarsak porscheler de sınıfındaki bir çok otomobilden hafiftir napcaz kıyaslamıycaz mı bu onların başarısıdır.

tabi ki testten teste üstün olanlar farklılık gösterir ama benim okuduğum bir çok pist testinde m3 çok daha iyi değerler elde etmiş

iyi diosunda e92 3 kapılı c63 amg 5 kapılı bunu hiç hesapa katmıyorsunuz..

hiç baktın mı BMW sedan coupe sedan ağırlık farklarına sedan coupe araba arasında sadece kapı farkı mı var sanıyorusun(e92 nasıl 3 kapı c63 de 5 kapı oluyor anlamadım hatchback mi bu arabalar)

• Sportif denilince akla gelen tek firma var bunu da herkes biliyor fanatikliğin alemi yok.

• çok güzel olmuş . tasarımlar git gide iyice uçuk olmaya başladı . enazından firmalar belli bir çizgiden yavaş yavaş kurtuluyorlar . şu CS yi ilkdefa gördüm . harika

BMW 8 serisi geri dönüyor,işte 2012 BMW M8
  • Çok iyi de olmuş çok güzel iyi de olmuş taam mı

Ben beğendim açıkçası
  • quote:

hala anlatamıyorum neyse gereken cevap verilmiş yukarıda zaten. bi ağırlık farkını kabul etmiyosun diyosun sonra kapı saymasını bilmiyosun bi de amator videoları burda geçti diye koyuyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buroz -- 7 Şubat 2010; 15:50:20 >

• Orijinalden alıntı: ceylanwober

büyük beyaz köpekbalığı
  • quote:

quote:

hala anlatamıyorum neyse gereken cevap verilmiş yukarıda zaten. bi ağırlık farkını kabul etmiyosun diyosun sonra kapı saymasını bilmiyosun bi de amator videoları burda geçti diye koyuyosun

Merso Fanatiği anlamaz boşuna yorulma.

• Bencede çok hoş olmuş
  • ben e31i geri istiyorum

• harika
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.