Şimdi Ara

BMW 8 serisi geri dönüyor,işte 2012 BMW M8 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
39.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orijinalden alıntı: ceylanwober

BMW 8 serisi geri dönüyor,işte 2012 BMW M8
    Biliyorsunuz CS serisi 2011 de çıkacak:http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_CS_Concept ,fakat BMW fanatiklerince bu araba ancak aston martin,lamborghini gallardo ve ferrari F430 a rakip olabilir,paramız var ve daha iyisini istiyoruz eleştirilerini önemseyen BMW yönetimi bu markanın ilk süper spor otomobilini hazırladı.lamborghini murcielago,ferrari 575M,612 ve Slr mclaren e rakip olsun diye tasarlanan M8 in prototipi Münih'te bir uçak hangarında gizlice görüntülendi... 2013 ten itibaren 870i(6,0 lt,V12),860i(5,0 lt,V10) gibi giriş seviyesi daha zayıf ve ucuz türevleri de üretilecek olan yeni BMW 8 serisinin M modeli her ne kadar,şimdiye kadar üretilmiş en pahalı(tahmini yarım milyon euro),en güçlü(7.0lt,1050 hp V16 motorla donatılmış),BMW olacak olsa da yine de ben beğenmedim,olmamış beyler... :)

vakt-i zamanında audi r8 ıcınde aynı temennıde bulunmustum

bu kasaya 2 lıtre 183 beygırlık motor koyup satmalılar

183 değil,184 hp.Oldu bir de 1.6 D motor yapıp buna koysunlar

aslında 3 sıındırlı 1.5 dızel calısması yokta degıl hanı,maksat otv ve vergıden tasarruf ededlım dımı

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruq1989

quote:

Orijinalden alıntı: Glory Glory

quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

benim aklım almıyo şahsen daha 450 hp yi 560 hp ye zor çıkaran ///M nasıl 1050 hp motor yapacak sizin alıyomu?bu şaka heralde

Ne şakası hocam dalgamı geçiyosun? MPower bu.. Spordan alıyo gücünü borumu. Herşeyi spor, sporun atası M..Açta oku bi MPower ın tarihini..değil 1050! 2050 bile yapar yukarda duymadınmı motoru önden konumlu V16 lar falan "aklın almıycağı" gibi hakikatten.

Saygılar.

güzel kardeşim ben sadece onuda demiyorum bmw de ///M de daha 1050 hp gücü yapacak tecrübede değiller görmüyomusun daha 560 hp yi bile yeni yaptı.üstelik yarım milyon euroya satacaklarmış sen inanıyomusun buna +olarak o resimde 3-4 senedir var yapmuş biri atmış ortaya

Yapma bunu, yapma bunu.

• Bu harika şey photoshop mu yani?
  • 1050 hp bugattiyle kapışmaya yeter mi ? Bugattiyi indirir mi yani ordan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benim aklım almıyo şahsen daha 450 hp yi 560 hp ye zor çıkaran ///M nasıl 1050 hp motor yapacak sizin alıyomu?bu şaka heralde

Ne şakası hocam dalgamı geçiyosun? MPower bu.. Spordan alıyo gücünü borumu. Herşeyi spor, sporun atası M..Açta oku bi MPower ın tarihini..değil 1050! 2050 bile yapar yukarda duymadınmı motoru önden konumlu V16 lar falan "aklın almıycağı" gibi hakikatten.

Saygılar.

güzel kardeşim ben sadece onuda demiyorum bmw de ///M de daha 1050 hp gücü yapacak tecrübede değiller görmüyomusun daha 560 hp yi bile yeni yaptı.üstelik yarım milyon euroya satacaklarmış sen inanıyomusun buna +olarak o resimde 3-4 senedir var yapmuş biri atmış ortaya

Bugatti mi o tecrübede

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

1050 hp bugattiyle kapışmaya yeter mi ? Bugattiyi indirir mi yani ordan

Bugatti tam bir mühendislik harikası. Sadece beygir gücü ve tork ile tahtından indirmek neredeyse imkansız. Aerodinami olmadan çokta bir şansı olmaz bugatti karşısında.
  • fotoğraf gerçek mi fotoshop mu bilmem.ancak başlıkta 8 serisi geri dönüyor denilmiş.8 serisi bmw'nin hangi sınıf aracıydı? üst sınıf coupe. hangi mantıklı otomobil üreticisi üst sınıf coupe'sinden süperspor yaratmak ister? süperspor otomobil ve üst sınıf coupe araçlar zaman zaman bilinçsiz otomobil yorumcuları ve dergiler tarafından karşılaştırılsa da tamamen farklı sınıf araçlardır.örneğin bmw 6 serisi,mercedes cl üst sınıf coupe araçlardır.oysa audi r8,sls amg süper spor yani porsche'a ferrari'ye rakip araçlardır.o yüzden eğer fotoğraftaki makine süperspor sınıfında olacaksa başlık yanlış yazılmış.yıllar önce 8.40,8.50...vs modelleriyle üretilen 8 serisi üst sınıf bi coupe idi.yani bu m8 ile yıllar önce üretilen 8'in alakası yok,bu araç onun yeni jenerasyonu falan değil.bence bu fotoğraf gerçekse ve böyle bi otomobil üretilecekse bu büyük ihtimalle bmw 6 serisinin yerine gelicek üst sınıf lüks bi coupe olur.ama günümüzde hiçbir üretici SÜPERSPOR olmayan üst sınıf coupe'sine 1000 bg motor koyacak kadar maliyeti yükseltmeyi göze alamaz.zaten büyük ihtimalle süperspor olarak tasarlanmayan bi aracın ne aerodinamisi ne yoltutuşu kaldırır 10000 bglik motoru.demek istediğim çoğu kişinin idda ettiği üzre fotoshop olan bi fotoğraftan konu çok farklı yerlere çekilmiş ve yalan yanlış yorumlar yapılmış.üst sınıf lüks coupeler,üst orta sınıf performanslı sedanlar süperspor makinelere rakip falan gösterilmiş daha araç çıkmadan böyle tartışmalara gerek yok arkadaşlar..saygılar.

• Nedendir bilmem ama bir an gözümde 93 model Italdesign Nazca C2 canlandı.

• BMW Audi özentisi bir firma halini almaya başladı R8 den ne farkı var bunun ? Önü çok hoş olmuş arkayı daha kaslı yapabilirlerdi. Peg. CC yi andırmıyor değil.
  • şimdilik 3 motorla sunulacağı duyurulmuş;

816i 'de 1.6 litre atmosferik motor 116ps güç üretiyor, 0-100 kmh hızlanmasını 13.2 saniyede tamamlayan otomobilin son hızı 178 kmh olarak belirlenmiş. 820d ve 825d de ise 2 litre turbo beslemeli dizel motorlar sunulacak. 820d de sunulan 184 bg/380 nm motor sayesinde 100 kmh ye 8 saniyede çıkan otomobil 100 km de ortalama 5.5l yakıt tüketecek. BMW mühendislerinin parmak bastığı asıl önemli nokta ise 825d de sunulan çift turbolu 218ps motor , yeni bir teknoloji olarak lanse edilen motor hem daha az tüketim ve emisyon değerleri sunarken daha çok performans verebiliyor. BMW yetkilileri şimdilik bu modeli 3 motor opsiyonu ile satışa çıkarma düşüncesinde. Bayilerin liste fiyatları ise 816i için 45,000€, 820d için 62,000€, 825d için ise 69,000€ 'dan başkıyor. bu modeller için konfor ve spor donanım paketleri de sunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 8 Eylül 2011; 2:09:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

şimdilik 3 motorla sunulacağı duyurulmuş;

816i 'de 1.6 litre atmosferik motor 116ps güç üretiyor, 0-100 kmh hızlanmasını 13.2 saniyede tamamlayan otomobilin son hızı 178 kmh olarak belirlenmiş. 820d ve 825d de ise 2 litre turbo beslemeli dizel motorlar sunulacak. 820d de sunulan 184 bg/380 nm motor sayesinde 100 kmh ye 8 saniyede çıkan otomobil 100 km de ortalama 5.5l yakıt tüketecek. BMW mühendislerinin parmak bastığı asıl önemli nokta ise 825d de sunulan çift turbolu 218ps motor , yeni bir teknoloji olarak lanse edilen motor hem daha az tüketim ve emisyon değerleri sunarken daha çok performans verebiliyor. BMW yetkilileri şimdilik bu modeli 3 motor opsiyonu ile satışa çıkarma düşüncesinde. Bayilerin liste fiyatları ise 816i için 45,000�, 820d için 62,000�, 825d için ise 69,000� 'dan başkıyor. bu modeller için konfor ve spor donanım paketleri de sunuluyor.

şakalar komiklikler eleştirmek istediğin hem spor otomobil üreten daha doğrusu sportiflikle bağdaştırılıp küçük motorla az fiyatla geniş kitleye hitap etmenin yanlış olduğu galiba. ben yazından bunu anladım.
    aynı şey porş çayenn içinde panamera içinde söylenmişti yapmayın diye aynı şey 4 çeker ferrari içinde söylenmişti yapmayın diye yapacaklarrrr. istediğiniz kadar beğenmeyin gerekirse 1.3 multijet 90 beygirde yaparlar. BAZILARININ GÖNLÜ OLACAK diye milyarlarca dolarlık şirketler zarar etmez. siz bemeve porş yada ferrari alanların hepsinin f1 izleyen otomobilin a-z aralığını bilen ya da donanım haber otomobil bölümü takipçisi mi sanıyorsunuz. adam beğenir alır devam eder.

• süper süperrrr
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar.

Bugatti mi o tecrübede

ben bugattiyi kastetmedim ama eğer bugatti veyron dersen onu yapan volkswagen ag internette okuduğuma göre zararına sattığı bir araçmış.vw de gayet konforlu ve ucuz fiyat sunan bir marka.bugattiyi 1.5 milyon euro gibi bi fiyata sunuyosa bmw yi hayal et.

• quote:

Orijinalden alıntı: seffaf1

ben e31i geri istiyorum

bende diyorum bu konuyu bi yerden hatırlıyorum ama şunu diyeyim bu resimdeki arabayı dün güngörende gördüm kırmızı değil tabi

• quote:

ben bugattiyi kastetmedim ama eğer bugatti veyron dersen onu yapan volkswagen ag internette okuduğuma göre zararına sattığı bir araçmış.vw de gayet konforlu ve ucuz fiyat sunan bir marka.bugattiyi 1.5 milyon euro gibi bi fiyata sunuyosa bmw yi hayal et.

Bunu bende duydum eger söylendiği gibi zararına satılıyorsa zaten diğer markaların yapmaması için iyi bir neden var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylanwober

bence hala çok yakışıklı bir araç çıksaydı iyi olurdu
  • fazla sportif
  • quote:

quote:

Bunu bende duydum eger söylendiği gibi zararına satılıyorsa zaten diğer markaların yapmaması için iyi bir neden var demektir.

Iste diyorum ya bmw yaparsa abartmiyimda belki 3 milyon eurodan asagi satmaz satarsada alan kisi elin parmaklarini gecmez. o parayi verenlerde bmwyi cok seven zenginler olur buyuk ihtimal

• quote:

quote:

quote:

Iste diyorum ya bmw yaparsa abartmiyimda belki 3 milyon eurodan asagi satmaz satarsada alan kisi elin parmaklarini gecmez. o parayi verenlerde bmwyi cok seven zenginler olur buyuk ihtimal

arkadaşlar bunu bende okumuştumda

NEDEN zararına satış söz konusu ?

maliyet oranı belli değil mi sonuçta ?

hangi konuda zarar var ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.