Şimdi Ara

BMW 8 serisi geri dönüyor,işte 2012 BMW M8 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
39.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 numara olmuş bence param olsa hemen alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruq1989

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

ben bugattiyi kastetmedim ama eğer bugatti veyron dersen onu yapan volkswagen ag internette okuduğuma göre zararına sattığı bir araçmış.vw de gayet konforlu ve ucuz fiyat sunan bir marka.bugattiyi 1.5 milyon euro gibi bi fiyata sunuyosa bmw yi hayal et.

Bunu bende duydum eger söylendiği gibi zararına satılıyorsa zaten diğer markaların yapmaması için iyi bir neden var demektir.

Iste diyorum ya bmw yaparsa abartmiyimda belki 3 milyon eurodan asagi satmaz satarsada alan kisi elin parmaklarini gecmez. o parayi verenlerde bmwyi cok seven zenginler olur buyuk ihtimal

arkadaşlar bunu bende okumuştumda

NEDEN zararına satış söz konusu ?

maliyet oranı belli değil mi sonuçta ?

hangi konuda zarar var ?

Volkswagen ag nin sahibi sozmu ne vermis yaziyodu en hizli arabayi uygun fiyata satacagina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

ben bugattiyi kastetmedim ama eğer bugatti veyron dersen onu yapan volkswagen ag internette okuduğuma göre zararına sattığı bir araçmış.vw de gayet konforlu ve ucuz fiyat sunan bir marka.bugattiyi 1.5 milyon euro gibi bi fiyata sunuyosa bmw yi hayal et.

Bunu bende duydum eger söylendiği gibi zararına satılıyorsa zaten diğer markaların yapmaması için iyi bir neden var demektir.

Iste diyorum ya bmw yaparsa abartmiyimda belki 3 milyon eurodan asagi satmaz satarsada alan kisi elin parmaklarini gecmez. o parayi verenlerde bmwyi cok seven zenginler olur buyuk ihtimal

arkadaşlar bunu bende okumuştumda

NEDEN zararına satış söz konusu ?

maliyet oranı belli değil mi sonuçta ?

hangi konuda zarar var ?

Volkswagen ag nin sahibi sozmu ne vermis yaziyodu en hizli arabayi uygun fiyata satacagina

aynen dediğin gibi dostum,

"Bugatti Veyron ekonomik olarak Volkswagen'e büyük zarar teşkil etmektedir.

Veyron'un fiyatı 1.5 milyon Avro gibi yüksek bir tutar olsa da, toplam üretim masrafı yaklaşık 2-3 milyon Avrodur."

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

şimdilik 3 motorla sunulacağı duyurulmuş;

816i 'de 1.6 litre atmosferik motor 116ps güç üretiyor, 0-100 kmh hızlanmasını 13.2 saniyede tamamlayan otomobilin son hızı 178 kmh olarak belirlenmiş. 820d ve 825d de ise 2 litre turbo beslemeli dizel motorlar sunulacak. 820d de sunulan 184 bg/380 nm motor sayesinde 100 kmh ye 8 saniyede çıkan otomobil 100 km de ortalama 5.5l yakıt tüketecek. BMW mühendislerinin parmak bastığı asıl önemli nokta ise 825d de sunulan çift turbolu 218ps motor , yeni bir teknoloji olarak lanse edilen motor hem daha az tüketim ve emisyon değerleri sunarken daha çok performans verebiliyor. BMW yetkilileri şimdilik bu modeli 3 motor opsiyonu ile satışa çıkarma düşüncesinde. Bayilerin liste fiyatları ise 816i için 45,000€, 820d için 62,000€, 825d için ise 69,000€ 'dan başkıyor. bu modeller için konfor ve spor donanım paketleri de sunuluyor.

8 serisi senin dediğin gibi dönmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu tipi traşlarlar. Daha iyi birşey çıkar ortaya. Konsept tarzında.

Ayrıca şuna katılmıyorum;

quote:

en güçlü(7.0lt,1050 hp V16 motorla donatılmış),BMW

16 silindir motor BMW-Mercedes-Audi gibi markalar üretmez.

Sadece duyumdur. Boş çıkar ilerde görürürüz.

üretilecekse BMW'nin 2. V16'sı.
  • bugattiyi andırıyor inceden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 11 Kasım 2011; 23:15:39 >
  • Bu fotoğraf çok uzun zamandır internette dolaşan bir fotoğraf, şimdiye dek hep "fake" olduğunu düşündüm ama son çıkan 3 serisine bakınca da bazı benzerlikleri görmemezlikten gelemiyorum.

O kaputun öne doğru eğimi, farlar, böbreklere doğru uzayan kısmı. Bunu shoplayan insan ya çok ileri görüşlü bir insan ya da BMW'den çalmış.

Muhtemelen çıkarsa, böyle bir şey çıkar.

Hem de BMW 2-4 serisi konuşulan şu günlerde belki 2-3 seneye BMW'de 2-4-6(zaten var)-8 serilerini görmek olası diye düşünüyorum.
  • şu arabaya bile olmamış diyenlerin beğendikleri arabaları çok merak ediyorum.Clio Symbol, Tata indica vs ??
  • BMW yaparsa yapar.

Seven tapar, sevmeyen sürekli olumsuz düşünür..Öyle garip tutkulu marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Bu fotoğraf çok uzun zamandır internette dolaşan bir fotoğraf, şimdiye dek hep "fake" olduğunu düşündüm ama son çıkan 3 serisine bakınca da bazı benzerlikleri görmemezlikten gelemiyorum.

O kaputun öne doğru eğimi, farlar, böbreklere doğru uzayan kısmı. Bunu shoplayan insan ya çok ileri görüşlü bir insan ya da BMW'den çalmış.

Muhtemelen çıkarsa, böyle bir şey çıkar.

Hem de BMW 2-4 serisi konuşulan şu günlerde belki 2-3 seneye BMW'de 2-4-6(zaten var)-8 serilerini görmek olası diye düşünüyorum.

Bravo iyi tahmin etmişsiniz. Bu foto 3 serisinden photoshop çalışması. Bu kadar sayfa konuşulmuş kimse fake fotoyu göstermemiş mi ?
    Yalnız şu da var gerçekten çok güzel bi tasarım olmuş.

Kaynak için şu adrese gidebilirsiniz.

BMW 8 serisi geri dönüyor,işte 2012 BMW M8

• bu aracı çok önce bir tarihte bir dergide gördüğümü hatırlıyorum. hatta fotoğraf da aynıydı.
  • Mükemmel olmuş veyron un o saçma tipine görede şu an bir milyoner zengin alsam alacağım tek araba olmuş favorim m6 yıda alırdım yanında
  • tasarım benim hoşuma gitti ama öyle haberdeki gibi ne 1000 küsür beyfir olcağını nede murci, slr fln gibi üst seviye süper spor olcağını düşünüyorum. belki gallardo, f430, r8 gibi arabalara denk gelebilir. 400-600 hp arası olr
  • Başlığı görünce bugün aldığım en iyi haber diye düşünmüştüm, tipe gelene kadar. Efsaneyi düşünürsek süper tipsiz olmuş bence.

Yalnız 1050hp motor nedir arkadaş, yuh. İnsan sürecek onu, petrol bitiyor.

Bunun m versiyonunun absürd vergili türkiye fiyatını tahmin edebiliyorum 525000 euro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Keşke gelse R8'e rakip olur..

Audi R8'e rakip yazmışsınızda..R8 tam bir fiyaskodur..sadece görsel bazda mars'dan yada uzay'dan düşmüş bir görsel şölenden başka bişey değildir..TT-RS RS4-RS5 R8'i geçiyor..fift gear'dan tutundan bir çok araba otorite programları bile kanıtlamıştır bunu..zaten teknik detaylara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız..şayet yeni M8 bu olacaksa ve veri değerleride cidden V16 bin bilmem kaç hp olacak rakipleri bırakın aston ferrari lamboru veyron koniseg pagani fln olur
  • 8 serisi maalesef selefleri ile rekabet edemedi ve hayata malumunuz veda etti.

Muhtemelen olacaksa butik bir üretim bandı olacak.

Fiyatını da umarım uygun tutarlar,zira emsal safkan spor otomobiller yer alırken,insanlar bir Bmw'ye aynı parayı vermek istemiyorlar.Bmw gereken dersi almıştır zaten ona göre ayar çekecektir.

Motor husus 1050 hp ütopik bir rakam ve gerçekle alakası dahi yok;ancak Bmw motor gücü vb... anlamında kullanıcısını mahcup etmez,pekçok firma gibi salt görselliğe abanıp müşteri çekmek ve ergen duvarlarını posterize etmektense;içine de gereken makinayı layıkı ile koyar.

Yine de emsallerini baz alırsak çok tutacağını zannetmiyorum.

• Sanki buna benzer bi Bmw yi Görevimiz Tehlikenin bu sene çıkan filminde görmüştüm gibi.
  • 2 yıllık konu, mercedes'i tokatlar ezer yazmış arkadaşlar ama mercedes en azından birşeyler üretiyor, concept arabalar üzerinden dönen muhabbetlerden sıkıldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Keşke gelse R8'e rakip olur..

Audi R8'e rakip yazmışsınızda..R8 tam bir fiyaskodur..sadece görsel bazda mars'dan yada uzay'dan düşmüş bir görsel şölenden başka bişey değildir..TT-RS RS4-RS5 R8'i geçiyor..fift gear'dan tutundan bir çok araba otorite programları bile kanıtlamıştır bunu..zaten teknik detaylara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız..şayet yeni M8 bu olacaksa ve veri değerleride cidden V16 bin bilmem kaç hp olacak rakipleri bırakın aston ferrari lamboru veyron koniseg pagani fln olur

R8 yavaş bir otomobil olabilir ancak R8 GT diye başka bir otomobil daha var. Ayrıca olmayacak duaya amin demeye de gerek yok, M8'miş şu kadar güçlüymüş böyleymiş falan fasa fiso haberler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: ceylanwober

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: ceylanwober

quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

Çıkarmı bilmem ama çıkarsa SLS AMG nin en büyük rakibi olur heralde..

SLS AMG? şakamı yapıyorsun bu arabanın minik kardeşleri M5 ve M6 bile SLS AMG yi geçer...
    bu arabanın rakipleri lamborghini reventon,ferrari enzo,mclaren gtr dır diyorum
    SLS AMG:570 hp,V8
    BMW M8:1050 hp,V16

Bir şeyden anladıgın yok saçma sapan yorumlar yapma bari.Ortada araba yok kendince rakip çıkartıyorsun.

senin bahsettiğinden daha hızlı olan SLR 722 bile bunun bir alt sınıfı değil 2 alt sınıfı,araba prototip zaten,2006 da Christopher Bangle diye bi amerikalı yapmış tasarımını,2007 de prototip bitmiş daha sonra ekonomik durgunluk sebebiyle 2 yıl sekteye uğramış proje,fakat geçen yılın ekim ayında projeye devam edilmesine karar verilmiş... mercedesi severim,dayımda 1978 450 SEL vardı,çocukluğum onun içinde geçti,mercedes spor car değil luxury saloon tipi arabalar yapmaya devam edecektir,brabus un desteği olmadan buna rakip çıkartamazlar,ancak diyebilirim ki bir fantazi Brabus S95 AMG belki buna biraz yaklaşabilirdi,tabiki öyle bir araba yok.

sls amg nın 0-200ü 12sn arkadasım o m6 m5 dediğin araclar ise 13-14sn civarı..hayatında süper spor arac cıkarmamıs olan bmw bu aracı cıkarır die dusunuyorsanız yanılıyorsunuz..

o senin hafife aldıgın slr 722

0-300km de Murciélago LP 670-4 SuperVeloce

den

20hp daha gucsuz , 4 silindir ,1litre eksik motora ; eskide kalmıs 5ileri otomatik sanzımanına rağmen

murciyi 0-300 de 100-300 de siliyor..ya işte boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.