Şimdi Ara

BMW-ANGEL-FAR :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İLK SORUM 1 = BMW F30 KASAMDA NORMAL FAR VAR 2012 ARABAM 320 - ŞİMDİ BEN BUNA ANGEL BUZ MAVİSİ FAR TAKTIRSAM ORJİNAL KAÇA PATLAR ?

İKİNCİ SORUM 2 = BMW COUPE 2010 E92 KASA VAR ONA ANGEL-FAR TAKTIRSAM BIZ MAVİSİ AYNI ŞEKİLDE KAÇA PATLAR BİZ

(BİDE ŞAHİN TOFAŞA TAKILAN XENONLARDAN BAHSETMİYORUM - KALİTELİ DURANLAR FABRİKA ÇIKIŞLI GİBİ OLANLARDAN BAHSEDİYORUM SAYGILAR )

• kimse yardımcı olmayacakmı ?
  • Hocam farı degistirmek yerine angel halkalarinin rengini degistirebilirsiniz ben e60 kasa aracimda turuncu olan angel halkalarini beyaz yaptim sadece ampul degistirerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim arabam şuanda angel farlımı demek istiyorsun hocam sadece renk farkımı var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeterkanki1

İLK SORUM 1 = BMW F30 KASAMDA NORMAL FAR VAR 2012 ARABAM 320 - ŞİMDİ BEN BUNA ANGEL BUZ MAVİSİ FAR TAKTIRSAM ORJİNAL KAÇA PATLAR ?

İKİNCİ SORUM 2 = BMW COUPE 2010 E92 KASA VAR ONA ANGEL-FAR TAKTIRSAM BIZ MAVİSİ AYNI ŞEKİLDE KAÇA PATLAR BİZ

(BİDE ŞAHİN TOFAŞA TAKILAN XENONLARDAN BAHSETMİYORUM - KALİTELİ DURANLAR FABRİKA ÇIKIŞLI GİBİ OLANLARDAN BAHSEDİYORUM SAYGILAR )

F30'unuzu Merceksiz, Ledsiz farli aldiysaniz, orjinal bir far alip degistirmekten baska careniz yok.

Ancak e92 zaten hali hazirda Angel Eye'li geliyor (siz de gorebiliyorsunuzdur sanirim, sagda solda 2'ser adet sari renkli halka var)

Eger e92'nizin Angel'lari sari ise ve beyaz yapmak istiyorsaniz, yapacaginiz sey sadece icerisindeki Angel Eye ampulunu degistirmektir. Halkalari degistirmenize gerek yok. Ben size orneklerini sunayim.

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=636604

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=764890

Lux H8 v3 oneriliyor genelde yurtdisinda. Turkiye'de satan var midir bilemiyorum.

• adamsın
  • bu farların ortalama fiyatları ne bilader
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İmpression Golf vs Life Polo
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence angel far japon a gider hacı
  • japona ?
  • Bende bu konuyu baya araştırdım sonuç bulamadım normal farları angel far yaptıgını söyleyen bir kaç yeri aradım yapamıyoruz dediler yani orjinal angel far ve beyni alsak da olmadığını söylediler bildiğiniz bir yer var mıdır bmw f30 aracım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.