Şimdi Ara

BMW CİLER BURAYA 3.15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba almayı düşünüyorum 7-8 bin liralık bir limitim var internette bir araba buldum bmw 3 serisinden 315 82 model temiz bir arabaya benziyor alınırmı parça sıkıntısı yaşarmıyım beni üzermi ayrıca çok yakarmı ( LPGli). SAtan kişinin yazdığı metini aşağıya aynen aktarıyorum
    '' Aracım yaşına göre bakımlı ve çok iyi durumdadır. Yürüyeni sağlam ve sorunsuzdur.Motor 0 yaptırışmıştır 2 ay öncesinde tüm ateşleme, buji, buji kabloları, platin, meksefe hepsi yaptırıldı Lastikleri sıfır ayarındadır. Yaşından dolayı komple boyalıdır. İmkanım olsa satmam ancak üst model almak istediğimden dolayı satıyorum. Alacak kişi sorunsuz ve hayırlısıyla biner insallah. Pazarlık payı araç başında vardır. Uygun takas değerlendirilir. piooner ses sistemi__ 15/50/205 jant lastik durumu çok iyi___xenon far bundan daha iyisini bulamazsin....MUAYENE YENİ 24-01-2017 TARİHİNE KADAR BUTUN BAKIMLARI TAMAM İNCE Bİ PAZARLIK PAYI VARDIR.SAÇMA SAPAN FİYATLAR TEKLİF ETMEYİN... ''

147 binde. 8 bin lira istiyor. Düşünceleriniz nelerdir senelerdir araba kullanıyorum ama bu benim ilk aracım olacak yardımlarınızı bekliyorum.

BMW CİLER BURAYA 3.15

• Sanayiden çıkmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 82 model benle yaşıtmış. ben bile 147000 km yi geçmişimdir :)

• Dedigi gibi motor yeni yapilmissa alinirmi masraf cikarirmi yine

• quote:

Orijinalden alıntı: whindysky

Dedigi gibi motor yeni yapilmissa alinirmi masraf cikarirmi yine

İstediği kadar yapılsın, kaç yaşında araba bi gün bi yeri, ertesi gün başka bi yeri arıza verir. Uğraşacak zamanım ve param var diyorsan al.

• İkiside bende yok tesekkur ederim herkese

• Arkadaslar 1.8 kia capital 93 model ? Fikirleriniz benim icin onemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.