Telematics icinde gps bluetooth wifi ve 4g oluyor sanirim, eger yazilimla kirpmamislarsa degismesi gerekebilir. Cunku sim kart chip seklinde lehimli, eger 4g olmayan ulkeye ozel kullandilarsa degisir. degismesinin avantaji kablolamasi hazir olur, unit degisir. Fiyat iscilik uyelik derken bikac bin dolar olabilir. Bahsettikleri kit bu modul arti connected drive uyelik olabilir. Butun bunlar beni asan konularda tahmin, bu konuda ciddi bilgisi olup aciklayan gormedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW connected drive (3. sayfa)
-
-
Su an sifir ix alsaniz hic birinde connected drive yok. Hazir full dolu ama connected olmayan ix1’lerde vardi. Hatta connected olmayan full dolu i7 de stokta cok.
bana bi parti pahali bir kit getirirler gibi geliyor. Oyalayip hic getirmezlerse de sasirmam…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben, bize gelen araçların, hükümet istedi diye sim kartları çıkarılarak üretildiğini düşünmüyorum, üretimin maliyetini düşürmek için olabildiğince tekdüze, aynı, yeknesak bir üretim modeli gerekiyor onlara. Bence bizdeki araçların Fransaya gönderilen araçlardan donanımsal olarak hiçbir farkı yoktur, olmamalı, sadece donanım kilitlidir, kullanım dışıdır. DİYE DÜŞÜNÜYORUM, tamamen yanlış da olabilir elbette...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konuda daha çok arayıp üstüne düşmeliyizki düzeltsinler. Kavisli ekranlarda belliki mümkün açmak çünkü hayır size gelmeyecek demiyorlar. İyi bir ücret alırlar ama
-
Ben de aynı düşüncedeyim. Şu an ölümü gösterip sıtmaya razı etmek için net konuşmuyorlar. Birkaç ay sonra da ücreti karşılığında açarız şeklinde konuşurlar.
Arkadaşlar 2024 Mart öncesi kavisli ekranlar için gelişme var mı bu konuda
idrive 9 için esim aralıkta aktif olacak şeklinde bilgi verdi İzmir Özgörkey. Mağaza satın almaları vs açılacak mı onu bilmiyorum.
2023 Aralık çıkışlı i5 im var. İdrive 8 veya 9 olduğunu nasıl öğrenebilirim
BMWyoutubeIn different BMW model series and generations you find different BMW Operating System versions. Watch this video to find out definitively what sets the user interface and user experience of BMW Operating System 7, BMW Operating System 8, BMW Operating System 8.5 and BMW Operating System 9 apart from each other. 🔵 Feature Availability: Please note that each service, feature and its functions depends on availability. Depending on the vehicle model and its technical capacities as well as market regulations, the availability and details of a feature may differ. 🔵 Key Moments: 00:00 - What is a BMW Operating System? 00:20 - BMW Operating System 7 00:39 - BMW Operating System 8 00:56 - BMW Operating System 8.5 and 9 🔵 Learn More The BMW Driver's Guide app specifically describes the equipment and functions included in the vehicle. The Owner's Handbook is available as an app in many countries. You will find further information on the Internet at: https://www.bmw.com/bmw_drivers_guide 🔵 Join the Conversation If you found this guide helpful, please give it a thumbs up, share, and subscribe for more BMW tutorials. Drop your feedback or questions in the comments below. #BMW #MyBMWApp #BMWHowTo BMW i5 eDrive40: Mandatory information according to german law ’Pkw-EnVKV’ based on WLTP: energy consumption combined: 18,9-18,8 kWh/100 km; CO₂ emissions combined: 0 g/km; CO2-class: A Additional information on possible value(s) by individual configuration based on WLTP: energy consumption combined: 18,9-15,9 kWh/100 km; CO₂ emissions combined: 0 g/km; CO2-class: A; Electric range: 498 - 582 km. More information see on www.bmw.de/pkw_envkv BMW 330e Touring: Mandatory information according to german law ’Pkw-EnVKV’ based on WLTP: energy consumption combined:24.9 kWh/100 km and 1.1 l/100 km; CO₂ emissions weighted combined: 24 g/km; CO2 classes: with discharged battery G-F; weighted combined B; Fuel consumption with depleted battery: 7.8 l/100km Additional information on possible value(s) by individual configuration based on WLTP: energy consumption combined: 20,6 - 18,7 kWh/100 km and 2,0 - 1,5 l/100 km; CO₂ emissions weighted combined: 24 - 20 g/km; CO2 classes: with discharged battery G-F; weighted combined B; Fuel consumption with depleted battery: 7.8 7.2 l/100km; electric range (EAER): 22.1 - 24 km. More information see on www.bmw.de/pkw_envkv BMW iX1 xDrive30: Mandatory information according to german law ’Pkw-EnVKV’ based on WLTP: energy consumption combined: 18,1 - 17,9 kWh/100 km; CO₂ emissions combined: 0 g/km; CO2-class: A Additional information on possible value(s) by individual configuration based on WLTP: energy consumption combined: 18,1 - 16,9 kWh/100 km; CO₂ emissions combined: 0 g/km; CO2-class: A; Electric range: 417 - 439 km. More information see on www.bmw.de/pkw_envkv BMW M80i Gran Coupé: Mandatory information according to german law ’Pkw-EnVKV’ based on WLTP: energy consumption combined: 11,0 – 11,0 l/100 km; CO₂ emissions combined: 251 - 251 g/km; CO2-class: G Additional information on possible value(s) by individual configuration based on WLTP: energy consumption combined: 11,0 -10,7 l/100 km; CO₂ emissions combined: 251 - 243 g/km; CO2-class: G. More information see on www.bmw.de/pkw_envkvhttps://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=mINHqTHJRm8
-
Merhabalar, bende 2024 model i4 alarak BMW evrenine dahil oldum. Connected drive özelliği çok güzel çalışıyor ancak yurtdışında telefonun esim özelliğini arabaya kaydettirebiliyormuşuz. Bizde bunun ne zaman yapabileceği ile bilgisi olan var mı? Araçla beraber sim kart adaptörü verdiler ancak onun için yeni hat alıp onu bağlamam gerekir gibi algıladım çok gereksiz geldi.
-
kasım 2024 bahsi geçiyordu, başı mı sonu mu, nasıl çalışacak belli değil.
apple watch gibi kendi hattımız eklenebilirse kullanışlı olur.
-
Aynen Apple Watch’ta aylık 50 tl civarı bir para ödeyerek açılabiliyor. Benzer bir şey yapabilirlerse çok güzel olur.
Merhaba, ben de 2023 i5 sahibiyim. Bir gelişme var mı acaba ConnectedDrive gelecek mi son durum nedir?
-
3rd party bir donanım ve yazılımla connected drive' daki uzaktan kontrol ve veri okuma gibi temel fonksiyonlar eklenebilir olsaydı alır mıydınız? Kablo vb kesmeden sadece 4 kablo ilr bağlanacak 4G li bir cihaz ile Camlar farlar kilitler bagaj sunroof korna vb gibi herşey uzaktan uygulamadan kontrol ediliyor olsa, araç konumu, yakıt seviyesi veya şarj seviyesi, lastik basınçları, km, devir hız vb gibi pek çok veri de aynı uygulamadan göriüntülenebilse, özetle digital key harici tüm özellikler ve fazlası olsa.. Kaç kişi ilgilenirdi? Yapmaya değer mi onu anlamaya çalışıyorum. 2010 sonrası tüm araçlar kapsanabilir. Fikir verirseniz sevinirim
e-sim özelliğini ötelemişler. 6-12 ay daha oyalarlarsa zaten yeni araba alın der geçer bunlar.
"BMW İşletim Sistemi 9 (OS9)’a sahip araçlarda opsiyonel nitelikte bulunan 6PA kişisel e-SIM fonksiyonu, teknik nedenlerden dolayı 31 Temmuz 2025 tarihinden önce aktif hale gelmeyebilir. Anılan özelliğin aktif hale gelmesi halinde gerekli bilgilendirme yapılarak yazılım güncellemesi ücretsiz olarak sağlanacaktır. 6PA donanımı 5G ile bağlantı özelliği sağlıyor olmakla birlikte mevcut durum itibariyle ülkemizde 4,5G kullanımı söz konusu olabilmektedir."
-
Gunaydin;
2024 Mart uretimi oncesi araclarin icin ne yazik ki olmayacak gozukuyor. Herhangi bir calisma yok. Bir donem umudum vardi. Artik hic yok. 🤷🏻♂️
Bu bilgiyi nereden aldınız acaba?
https://www.bmw.com.tr/tr/topics/offers-and-services/bmw-digital-services-and-connectivity/bmw-connected-drive-genel-bakis.html
-
Dün Borusan’daydım. Servis danışmanı, büyük ihtimalle kavisli ekran olan araçlara ücret karşılığı getirileceğini söyledi. Birkaç ay önce i5 için nedir son durum diye sorduğumda, “boş yere ümit vermek istemem, çünkü hiç adım yok” demişti. Bence yine ümit yok ama böyle bir bilgi aldım. Hali hazırda sistem açık olarak aldığım diğer aracımda store bile aktif olmadı. Yarım yamalak bir iş.
-
Merhabalar eşime 2024 Ocak ayında İx1 aldım en fullu diye head up , 360 kamera, ısıtmalı direksiyon vs msport diye sattılar. Connect Drive yok deli olucam. Özel servislerde parçayı getirerek kendimiz yaptıramıyor muyuz acaba. Bende Mercedes var Mercedes’te üretilen parça kodları araçla eşleşmesi gerekiyor ama BMW de yok bildiğim kadarıyla. Borusana parasını verip yaptırmak gönlümden geçen ve doğrusu da bu aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3HM3TD -- 17 Ocak 2025; 10:20:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X