Şimdi Ara

BMW connected drive (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
18
Favori
14.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim sorunum şu:

arabayı yeni aldım ama benden önce bir arkadaş kullandı 2 ay. kendi kimliği ile oturum açmış.

şimdi o arabayı profilinden sildiği halde beni ana kullanıcı yapmıyor.

fabrika ayarlarına sıfırladım ama olmuyor.

ekteki ekran hataları veriyor. dijital anahtar da tanımlamıyor.

bu primary user i nasıl sıfırlayabiliriz?

teşekkürler...

BMW connected drive

BMW connected drive

• gercekg G kullanıcısına yanıt
    Tekrar o kullanıcı Id si ile giriş yapıp deneyin derim. Sanırım ana kullacıyı silmemiş sadece çıkış yapılmış. Key için İki anahtar da araçda olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 17 Ocak 2025; 9:3:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Şikayetvar sitesine BMW connected Drive özelliğinin araçlarımız için eklenmesi için şikayette bulunalım. Yeteri kadar şikayet olduğunda aksiyon almak zorunda kalacaklarını söylediler. Şuan henüz yeterli kadar başvuru veya şikayet ulaşmamış kendilerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M3HM3TD M kullanıcısına yanıt

Bwnce de yazmak lazim,hem şikayet var'a,hemde BMW nin sitesinde iletişim bölümüne..Yeni gelen 2025 araclarda connected drive için ek ücret görünmüyor,demek ki çok ta maliyetli bir şey degil..

• Parası neyse verelim de yapsınlar yeterki

• Bu konuda bir gelişme var kı yoksa bu borusan bizi oyalayıp dalga mı geçiyor

• selamlar aracı aldığımdan beri connectedı kurmadım. connected kurulumu için bu verdikleri sim kart cihazına sim kart alıp takmak gerekiyor mu? bunu yapmıyorsak araç interneti nereden sağlıyor ve navisini güncel tutup trafik bilgisi alıyor ?

• Uhtedar U kullanıcısına yanıt

kendi internet bağlantısı var. verdikleri cihaz şu an kullanılamıyor / gerekli değil.

• 2023 ix1 için bie gelişme oldu mu connected drive konusunda? En son ek aparatla olacak gibi birşey duymuştum

• İd 8.5 güncelleme var gösteriyor. Nasıl yapıyoruz? Hem bluethoot hem wlan bağla diyor beceremedim. Yardımcı olabilir misiniz?

20 dakika sonra düzeltme: bir şekilde bağladım nasıl olduğunu bilmiyorum. Araca 11/2024.65 güncellemesi gelmiş şimdi onu yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prolesor -- 26 Şubat 2025; 18:24:49 >
  • Byd ye bile geldi bize hala yok 😏 şikayetvara yine yazdım, 444den aradılar, ilgili birime iletmişler bilgi vermek için arayacaklarmış. Bilgi değil hizmet istiyoruz dedim. Gerçekten şaka gibi bir durum. Verdiğim parayla 2 tane alınan arabalarda internet var bizde yok. Yazık

• İlgilenenler aşağıdaki formdan direk Almanya BMW ye şikayet oluşturabilir mi?

https://www.bmw.de/forms/kontakt/kontaktformular.html

• Güncel bilgi paylaşayım, 2024 mart öncesi araçlar için uzaktan açabilme opsiyonu test ediliyormuş, sanırım e-sim ile deneyecekler bilmiyorum. Almanyadaki mühendisler yaklaşık 1 yıldır bu işle ilgili testler yapıyorlarmış. 2025 ilk çeyreği denilmiş ama sarkacak gibi duruyor dedi. Diğer alternatif parça takılarak yapılması ama onda da servise çağırma ve planlama kısmını iyi yapmak lazım çünkü çok fazla araç var anlamında söyledi. Kıssadan hisse benim anladığım, bu iş uzaktan çözülsün diye uğraşılıyor yoksa servis maliyeti çok fazla olacak ve süreç uzayacak. Umarım öyle yada böyle açarlar, baya bir konuştum dün ülkemize giren çinliler bile açtı siz açamadınız diye, haklısınız ve üzerinde çalışıyoruz dedi. Bakalım ne çıkacak

• palermo kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkürler, ümidi tamamen kesmeye başlamıştım.

uzaktan yapmaları biraz garip duruyor, sözde güvenlik için kırpılmış özellikleri uzaktan açabiliyorlarsa ne anlamı kalır. (keşke öyle çözülse)

bazen farklı markalar da yazılım güncelleme için uzaktan yapıyorlar diyorlar, belki kastettikleri serviste bağlayıp data bağlantısı tanımlayıp yazılımı güncelleyip halletmektir. bizden gene connected drive unlimited vs üyelik ücreti alırlar.

şu an servis basit bir işlem için bile bir ay sonrasına gün veriyor, donanım çözümüne gerek olmaz umarım.

• Prolesor kullanıcısına yanıt

Merhaba, nasıl yaptınız acaba araca yüklüyorum ama araç güncellemeyi bi türlü başlatmıyor.

• Hocam süreci tam olarak aktaramıyabilirim ama önce telefona indirdim. Sonra aracı hem bluetooht hem wlan olarak bağladım. Ardından araç indirmeyi tamamlayıp, sürüş esnasında güncellendi. Ekstra bir detay maalesef hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prolesor -- 2 Mart 2025; 9:54:39 >
  • waskomnl kullanıcısına yanıt
    Bana Borusan Avcılar bayiinden bir yetkili tarafından söylenen; 2024 nisan öncesinde üretilen araçlara bu özelliğin hiç gelmeyeceği şeklinde.

• Bugün BMW müşteri hizmetleri ile görüştüm, Almanya'da çalışmaların devam ettiğini, 8 üzeri sürüm ve kavisli ekran şartlarını sağlayan araçlara geleceğini söylediler.

• Luisenbarn kullanıcısına yanıt
    Bu konuyla ilgili bmw almanyaya kayıt açtım, gayet ilgilendiler ve kayıt açıp borusana arttırdılar. Almanyanın da bu isteğimizle ilgili çok fazla talep olduğunu anlaması ve süreci hızlandırması için aşağıdaki form üzerinden kayıt açabilirsiniz. Sayfayı Türkçeye çevirmek yardımcı olabilir

https://www.bmw.de/forms/kontakt/kontaktformular.html

• palermo kullanıcısına yanıt

Link için teşekkürler. Ben de mesajımı yazdım. Umarım çok sayıda kullanıcı aynı taleple başvuruda bulunur.

Maalesef Borusan çok ağır kaldı ve belirsizlik içinde bıraktı süreci.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.