Şimdi Ara

BMW'DEN 100. YILA ÖZEL MODEL: M8!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alman otomobil devi BMW, 100. yılını kutlayacağı 2016 yılında özel bir süperspor otomobil planlıyor.

BMW M departmanın patronu Friedrich Nitschke bu aracın önündeki tek engelin CEO Norbert Reithofer'dan alınacak onay olduğunu söyledi. Otomobille ilgili bir çok planın hazır olduğunu ifade eden Nitschke, 2016 yılında üretilmesi planlanan modelin en az 600 beygir güce sahip olacağını ve 458 İtalia ve R8'den daha hafif bir otomobil olarak oldukça rekabetçi bir araç olacağını ifade etti. İsminin M8 olması planlanan aracın 0-100 km hızlanmasının 3.0 sn olacağı belirtiliyor. Modelin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

BMW'DEN 100. YILA ÖZEL MODEL: M8!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 19 Şubat 2013; 23:55:46 >

• Sonunda bir supersport yapacaklar yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah bu sefer yaparlar. bıktık böyle haberleri duymaktan.
  • Bmw artik daha zor tokatlanıcak super araba kategorisinde (umarım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası böyle bir aracın yapılacağını duymak heyecanlandırdı beni.

Umarım yaparlar
  • uzakan M1 kokusu geliyo umarım M1 e bağlı kalarak bişeyler yapmışlardır
  • hondadanda nsx beklıyoruz yok hala üretilselerde guzel bişeler görsek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ek olarak BMW M modellerine Xdrive seçeneğini eklemeyi planlıyor. M5, M6 modellerinin yanı sıra gelecek M3 ve M4 modellerinde de Xdrive opsiyonu sunulması planlar arasında. X5M ve X6M modelleri hali hazırda Xdrive. M Departmanın bu aralar işleri yoğun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Ek olarak BMW M modellerine Xdrive seçeneğini eklemeyi planlıyor. M5, M6 modellerinin yanı sıra gelecek M3 ve M4 modellerinde de Xdrive opsiyonu sunulması planlar arasında. X5M ve X6M modelleri hali hazırda Xdrive. M Departmanın bu aralar işleri yoğun gibi.

mercedes, AMG lere 4MATIC koyup 0-100 ü 3.5 saniyeye indirince koyacaklar tabi seve seve

not : ileride birçok AMG model 4 çeker olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

hondadanda nsx beklıyoruz yok hala üretilselerde guzel bişeler görsek.

S2000 e devam edeceklerini duymuştum ama asparagas olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

hondadanda nsx beklıyoruz yok hala üretilselerde guzel bişeler görsek.

S2000 e devam edeceklerini duymuştum ama asparagas olabilir.

s3000 olarak çıkıcak dıye duydum bende uretselerde s2k lar ucuzlasa artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Ek olarak BMW M modellerine Xdrive seçeneğini eklemeyi planlıyor. M5, M6 modellerinin yanı sıra gelecek M3 ve M4 modellerinde de Xdrive opsiyonu sunulması planlar arasında. X5M ve X6M modelleri hali hazırda Xdrive. M Departmanın bu aralar işleri yoğun gibi.

mercedes, AMG lere 4MATIC koyup 0-100 ü 3.5 saniyeye indirince koyacaklar tabi seve seve

Böyle ağırlık ön planda olarak tasarlanan araçlara 4x4 çekiş seçeneği eklenince fazladan 80-90 kg gibi bir ek ağırlık geliyormuş. BMW bu dezavantajı minimuma indirgemek için planlar yapıyormuş. Rekabet gerçekten üst düzeyde. Rekabette tüketiciye yarar.

• quote:

quote:

quote:

Böyle ağırlık ön planda olarak tasarlanan araçlara 4x4 çekiş seçeneği eklenince fazladan 80-90 kg gibi bir ek ağırlık geliyormuş. BMW bu dezavantajı minimuma indirgemek için planlar yapıyormuş. Rekabet gerçekten üst düzeyde. Rekabette tüketiciye yarar.

E 63 AMG : 1845 kg
    E 63 AMG 4MATIC : 1920 kg

75 kg binmiş vay anasını.

• quote:

quote:

quote:

quote:

E 63 AMG : 1845 kg
    E 63 AMG 4MATIC : 1920 kg

75 kg binmiş vay anasını.

Gerçekten böyle performans modellerine göre ciddi rakamlar. İlerleyen zamanlarda bunları biraz daha hafifleteceklerdir diye düşünüyorum.

• Geç bile kalmıştı
  • ve işte 20 sene sonra takoz üstünde satılacak olan yeni 8 serisi
  • 820d Coming soon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Alfa'dan bir süperspor bekliyorum

Gerisi yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ben Alfa'dan bir süperspor bekliyorum

Gerisi yalan.

alfa bu saatten sonra ancak GT86 tarzı araçlar yapabilir. Fiat alfaya o yatırımı yapmaz bu darboğazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

ve işte 20 sene sonra takoz üstünde satılacak olan yeni 8 serisi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.