Şimdi Ara

bmw e 46 316 i coupe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmir üniversite okumaktayım e 46 kasa coupe almayı düşünüyorum 2004 üzeri alcam makyajlı oldukları için yalnız sadece arabam .com baka bildim ordada temiz bir 316i buldum 1.6 motor 110-120 beygir bu arabanın sıfırdan hızlanması nasıl olur performans lı olurmu yoksa sadece bmw nin havasınımı kullanırımhttp://www.arabam.com/ikinciEl/detail.aspx?sid=1506996 bu araba bu özelliklerde 320 yada 318 olsa zati kalmazdı sanırsam ama bu arabada gerçekten süper

• performans beklersen üzülürsün sagdan sagdan agır agır seklını yapa yapa gıdersın....arkada 3.16 yazıosa sok onları..yavas gıdersın etrafı kesersın gaz vermeye calısanlarada sız kımsınız sızı takmıorum bıle edalarında dolanırsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortmeNN -- 24 Eylül 2008; 22:43:57 >
  • link deki arabaya da yorum yaparsanız sevinirim
  • Bence yanlış bir seçim olur,

1. Çok düşük performans,
    2. Bu performansa oranla yüksek tüketim (320ci kadar)

şu halde bir tek vergi avantajın olur ki bunun içinde bu arabayı almaya değmez.

Ayrıca bu araca ben olsam en fazla 45 milyar verirdim.
  • 1600cc Coupe bir BMW almakta bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.. Yakıt tüketimi konusunda ekonomik bir araç olmadığına katılıyorum ancak 3.20i ile kıyaslandığında aradaki fark barizdir.. ( karma kullanımda yaklaşık 5lt/100km. )
    Ancak performans için kesinlikle uygun bir araç değil..

Makyajlı kasayı genel olarak pek beğenmem özellikle de yana doğru uzayan farlar bence hiç hoş değil ancak zevk meselesi beğenene de birşey diyemem..

Linkteki arabayı ben olsam almazdım çünkü düşük hacim motorlu araçları yüksek hacim motorlu versiyonlarına sadace dış görünüş açısından benzetmek yani standart 3.16i'yi bir M3 gibi göstermek amiyane tabiriyle amelelikten öte birşey değil.. Aracın monogramlarını ( yani yazılarını, amblemlerini ) sökmek/değiştirmek de aynı şekilde.. Bence araç orijinal kalmalı ve öyle korunmalı..

quote:

Orjinalden alıntı: bigtahpfun

link deki arabaya da yorum yaparsanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: mec

1600cc Coupe bir BMW almakta bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.. Yakıt tüketimi konusunda ekonomik bir araç olmadığına katılıyorum ancak 3.20i ile kıyaslandığında aradaki fark barizdir.. ( karma kullanımda yaklaşık 5lt/100km. )
    Ancak performans için kesinlikle uygun bir araç değil..

Makyajlı kasayı genel olarak pek beğenmem özellikle de yana doğru uzayan farlar bence hiç hoş değil ancak zevk meselesi beğenene de birşey diyemem..

Linkteki arabayı ben olsam almazdım çünkü düşük hacim motorlu araçları yüksek hacim motorlu versiyonlarına sadace dış görünüş açısından benzetmek yani standart 3.16i'yi bir M3 gibi göstermek amiyane tabiriyle amelelikten öte birşey değil.. Aracın monogramlarını ( yani yazılarını, amblemlerini ) sökmek/değiştirmek de aynı şekilde.. Bence araç orijinal kalmalı ve öyle korunmalı..

quote:

Orjinalden alıntı: bigtahpfun

link deki arabaya da yorum yaparsanız sevinirim

BMW 320ci manuel karma 8.9lt/100km yakıt tüketir. BMW 316ci manuel in teknik özellikleri bende yok fakat üzerinde 115bg lik N45B16 isimli motorun (116i) olduğunu varsayarsak bu motor 116i de manuel viteste karma 7,5lt/100km benzin tüketir. Ağırlık farkınıda göz önünde bulundurursanız bu iki aracın tüketimi birbirine oldukça yaklaşır.

Ayrıca günlük kullanımda ve düz olmayan engebeli yollarda, 170bg lik bir motor zaman zaman 115bg lik bir motordan daha az yakıt tüketebilir.

Şimdi tüm bunları gözönune aldığımızda, bu aradaki bariz fark (5lt/100km) neye göre yazılmış merak ediyorum???

• Öncelikli araç Mpaket değil.Sadece M2 jantları var.
    Fiyatı fazla
    Ben 316almazdım,ya bekler 3.18 alırdım yada araştırır bulamaya çalışırdımki bu fiyata 3.18coupe bulunur.oTatminkardır 143hp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • M logosu koymuş arkaya araç olmuş m paket fiyatı çok fazla istiyor bence ama güzel duruyor araç 45bin ytl civarı olsa alınablir motoru bence sorun değil yüksek hızlarda o kadar kötü değil bu araç yani 318 320 lerle kıyaslama tabi diğer marka araçlara göre.
  • kms i hakkaten 25.000 ? silinmiş olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.