Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç sene önce silecek motoru tamir edilmişti, silecek motorunun kablolarının geçtiği delik tam hidrolik pompasının ordaki tahliyenin üstünde geçiyor, oranın lastiği tam kapatılmamış bu yüzden halının altına yüzlerce kilo su girmiş çıkmış, sızıntı var diye ısıtıcı bloğunu baypas bile ettik. Neyse fazla uzatmayayım buradan giren su halının altındaki çarpışma sensörüne kadar ulaşmış ve bir gün airbag lambasını yaktı. hemen INPAdan kontrol ettim, arızalı parçayı buldum. sonra düzelttik o lastiği ancak yeni modellerde tipi farklıymış uyumsuzluk gösterir diye aynı oem no dan aradım. 09/96 üretimli araç için parça budur:http://i.ebayimg.com/00/s/NjgwWDEwMjQ=/$(KGrHqJ,!l!E6B7!i9CmBOkZ3Vqq(Q~~60_12.JPG . taaaa litvanyadan ebay üzerinden siparişini verdim bugün gidip taktıracağım.

parça çıkma olduğu için şans dileklerinizi ve dualarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

Yuzlerce tanidigim Turkler arasinda hic kimse kiralik bir aracla Turkiye'ye gitmiyor...bu lafi biri uydurmus millet'te inaniyor.
    Sen simdi bir antika E39 kasaya 35 bin lira veriyorsun diye gercekten mutlumusun?

Oradaki Türklerin ve almanların halini çok iyi biliyorum hocam. Ordaki türklerin sadece belli bir kısmı hersene Türkiye'ye gelebiliyor, o gelenler arasından da sadece belli bir kısmının Türkiye'ye gelecek kadar iyi arabası var. Türkiyeye kadar yolda koymadan gelecek arabası olanlar da kalabalik aile olup araba daha ucuza geldiği için tercih edenler. Türkiye'ye çok lüks mercedes bmw'lerle gelenler ise sadece azınlıktalar.

Diyeceğim o ki, Almanyada'ki Türkler her ne kadar 3.000 euroya e39 alabilseler de durumları içler acısıdır. Gidip görmeyen, yasayan bilmez.

Evet Türkiye'de antika! E39 kasaya 35.000 TL veriyorum ve Almanya yaşayıp da oradaki Türklerin çoğunluğu gibi içler acısı durumda yaşayıp da 3.000 euroya e39 alıp binmeyi düşündüğümde, çok çok MUTLU HİSSEDİYORUM.

NOT: Kendinize bir tepki olarak algılamayın, sadece Almanya'nın şuan Türkiye'den çok daha kötü durumda olduğunu belirtmek istedim. Olay araba fiyatlarında ve modelinde bitmiyor yani...undefined@emrebozkurt800@WARNİNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_540ia -- 26 Şubat 2014; 15:29:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_540ia

quote:

Yuzlerce tanidigim Turkler arasinda hic kimse kiralik bir aracla Turkiye'ye gitmiyor...bu lafi biri uydurmus millet'te inaniyor.
    Sen simdi bir antika E39 kasaya 35 bin lira veriyorsun diye gercekten mutlumusun?

Oradaki Türklerin ve almanların halini çok iyi biliyorum hocam. Ordaki türklerin sadece belli bir kısmı hersene Türkiye'ye gelebiliyor, o gelenler arasından da sadece belli bir kısmının Türkiye'ye gelecek kadar iyi arabası var. Türkiyeye kadar yolda koymadan gelecek arabası olanlar da kalabalik aile olup araba daha ucuza geldiği için tercih edenler. Türkiye'ye çok lüks mercedes bmw'lerle gelenler ise sadece azınlıktalar.

Diyeceğim o ki, Almanyada'ki Türkler her ne kadar 3.000 euroya e39 alabilseler de durumları içler acısıdır. Gidip görmeyen, yasayan bilmez.

Evet Türkiye'de antika! E39 kasaya 35.000 TL veriyorum ve Almanya yaşayıp da oradaki Türklerin çoğunluğu gibi içler acısı durumda yaşayıp da 3.000 euroya e39 alıp binmeyi düşündüğümde, çok çok MUTLU HİSSEDİYORUM.

NOT: Kendinize bir tepki olarak algılamayın, sadece Almanya'nın şuan Türkiye'den çok daha kötü durumda olduğunu belirtmek istedim. Olay araba fiyatlarında ve modelinde bitmiyor yani...undefined@emrebozkurt800@WARNİNG

Neyse hocam boşver olay büyümesin hiç gerek yok. Esco nun dediği olsun boşver konuyu kirletmeye gerek zaten yönetici bir arkadaşla konuşmayı düşünüyorum gereksiz bir tartışma oldu belli mesajların silinmesini rica edeceğim. Anlayışınız ve ilginizden dolayı teşekkür ederim

• Ben daha basit bir soru soruyum.

Yıllık 1.000 lira civarı vergisi olmasına, uzun yolda 25-30 kuruş lpg yakmasına ve fiyatının 30-40 bin TL olmasına rağmen,

-4.400cc V8 motora ve inanılmaz homurtuya sahip
    -5 vites olup da 4.vitesde ibrenin sonunu rahatça görebilen,
    -Arabaya binip sesini, homurtusunu, altından fırlamasını hissettikçe gereksiz yere sana şehri defalarca turlattıracak

BAŞKA BİR 2014 MODEL, 0KM bir araç varsa, yemin ediyorum bir saniye beklemem hemen alırım.

Ben cevabını veriyim, bu zevki tattıracak bir arabanın sıfırı 150.000 TL'den aşağı alınmaz, senelik 20.000 TL civarı vergi ödenir, yine senelik de 20-30 bin TL değer kaybı olur.

https://store.donanimhaber.com/04/b9/34/04b9346384c8f7b46e6089f758be75a8.jpg

https://store.donanimhaber.com/ed/6a/4a/ed6a4a50a7b7a74f717fa5a34389624b.jpg
    ***BMW E39-E46******BMW E39-E46***

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

quote:

Neyse hocam boşver olay büyümesin hiç gerek yok. Esco nun dediği olsun boşver konuyu kirletmeye gerek zaten yönetici bir arkadaşla konuşmayı düşünüyorum gereksiz bir tartışma oldu belli mesajların silinmesini rica edeceğim. Anlayışınız ve ilginizden dolayı teşekkür ederim

Tmm konuyla ilgili tekrar birşey yazmıyorum...

• quote:

Ben daha basit bir soru soruyum.

Yıllık 1.000 lira civarı vergisi olmasına, uzun yolda 25-30 kuruş lpg yakmasına ve fiyatının 30-40 bin TL olmasına rağmen,

-4.400cc V8 motora ve inanılmaz homurtuya sahip
    -5 vites olup da 4.vitesde ibrenin sonunu rahatça görebilen,
    -Arabaya binip sesini, homurtusunu, altından fırlamasını hissettikçe gereksiz yere sana şehri defalarca turlattıracak

BAŞKA BİR 2014 MODEL, 0KM bir araç varsa, yemin ediyorum bir saniye beklemem hemen alırım.

Ben cevabını veriyim, bu zevki tattıracak bir arabanın sıfırı 150.000 TL'den aşağı alınmaz, senelik 20.000 TL civarı vergi ödenir, yine senelik de 20-30 bin TL değer kaybı olur.

https://store.donanimhaber.com/04/b9/34/04b9346384c8f7b46e6089f758be75a8.jpg

https://store.donanimhaber.com/ed/6a/4a/ed6a4a50a7b7a74f717fa5a34389624b.jpg
    ***BMW E39-E46******BMW E39-E46***

Araç çok güzel hemde çok içim gitti gerçekten.LPG kitiniz prins midir? Kazasız belasız sürüşler bu arada güle güle kullanın.

• Fatih_540ia kullanıcısına yanıt
    Birde hocam kaç model aracınız?
  • quote:

Birde hocam kaç model aracınız?

Teşekkürler hocam,
    1998 model, 2 yıldır bende, evet LPG'yi kendim taktırdım, prins marka, 4.200 liraya maloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_540ia -- 26 Şubat 2014; 15:53:09 >
    Euro yükseldiya şuan 4000tl ye 6 silindire takıyorlar şu an 540i ye lpg takmak 6000tl civarı olacaktır
    Detaylı resimleride paylaşırsanız bizede değişiklik olur hemde konu renklenir.Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Euro yükseldiya şuan 4000tl ye 6 silindire takıyorlar şu an 540i ye lpg takmak 6000tl civarı olacaktır

Onu hiç düşünmemiştim ben 2012 yılı yaz sonunda taktırmıştım. O zaman lovato gibi diğer sistemler 2.500 lira, prins de 4.000 lira civarıydı.
    Evet şuan durum bu ben şöyle bir video buldum eminim daha fazlasını yapacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 26 Şubat 2014; 16:18:09 >
  • quote:

Detaylı resimleride paylaşırsanız bizede değişiklik olur hemde konu renklenir.Şimdiden teşekkürler

Yaza doğru Style 33 jantlı kışlıkları çıkardıktan sonra Style 32, 65 veya 66 jantları buluyum da inşallah o zaman resim ve video çekmek ve 540la ilgili bilinmeyenleri, merak edilenleri paylaşmak istiyorum. Çünkü bu benim 3. e39'um ve ikinci 540'ım. O yüzden az çok bildiklerimi paylaşmayi isterim.

***BMW E39-E46***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_540ia -- 26 Şubat 2014; 17:07:29 >

Öndeki gergi zincirini yaptırabildin mi? Bu konu hakkında güncellemelerini bekliyoruz Fatih.

Diğer 540 ne oldu? Ankara'dan benim de baktığım vardı ya. Almıştınız, nasıl durum memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Öndeki gergi zincirini yaptırabildin mi? Bu konu hakkında güncellemelerini bekliyoruz Fatih.

Diğer 540 ne oldu? Ankara'dan benim de baktığım vardı ya. Almıştınız, nasıl durum memnun musunuz?

Gergi zincirinde problem yok, ustalar hiçbir ses yok, ses olmadan yaptırmaya da gerek yok diyorlar, ben sadece biraz kıl bi binici olduğum için kendiliğimden süresi geldiği için değiştirmek istiyordum ama ona da daha vakit bulamadım.

Diğer 540'a hafta sonları biniliyor, tüp de takılmadı, 100.000 kilometreyi daha yeni devirdi... Sizin şikayet ettiğiniz Kumho'larla yaşadığımız maceradan sonra 4 tane sıfır Bridstone taktık :) Aşağıda da iki kardeşin resimleri var.

***BMW E39-E46***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_540ia -- 27 Şubat 2014; 9:15:05 >

Anlıyorum. Sevindim iyi haberlere.

Ancak keşke Bridgestone almasaydınız, sağlam ama bir o kadar da sert ve konfordan uzak bir marka.

Michelin'den şaşmamak lazım, arabayı tavsiye edilen lastik basıncında kullansanız bile pamuk gibi yapıyor.
    Kumho ile sorununuz ne oldu? Ustama lastik alacağımı söyledim oda buna kumho al dedi. Size ne gibi bir sorun açtı merak ettim?
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kışlıklar michelin, yazlıklar brigedstone, yazlık alacağım ustam kumho tavsiye etti Fatih Bey'de kumho ile sorun yaşamış galiba sen ne dersin?
    Hocam bu arada 42BMW40 makyajlı mı?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.