Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
335.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E39 hız sabitliyicisini nasıl çalıştırıyoruz ben bir türlü beceremedim anlatıcak olan biri varmıdır acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bunu bilmemde, e39unuz varsa karlı havada garajdan çıkarmayın. dansöz gibi gidiyor yolda:)
  • Arkadaşlar merhaba.2005 model E46 316İ aracımın farları çok berbat arkadaşlar gece önümü göremiyorum artık.Sisleri acıyorum onlarla geziyorum.Resimdeki benim aracım.Ampul değiştirdim 5100k d2s taktım yine olmadı yaktığımda beyaz Sonra bu hale geliyor bunu nasıl çözebilirim.Herkes zkw mercekten diyor ama bu işi ne yolla halledebilirim.Yardimlarinizi bekliyorum dostlarım :)

***BMW E39-E46***

• OĞUZ? kullanıcısına yanıt
    her halukarda farların iini açman lazım ki merceklerin içini kontrol edesin , zkwnin iç kısmı kararıncada bu tarz sıkıntı olabilir ama bu kadar sarı olmaması lazım , açın bakın temizlenirse dikkatlice kurtarabiir yoksa helle yada bosch bixenon mercekle değiştirin geçin
  • Nasıl bulabilirim bu bosch mercekleri baktım bulamadım.Birde d2s ampulleri oluyor mu bilginiz varsa söylerseniz sevinirim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ? -- 24 Aralık 2016; 19:24:31 >
  • OĞUZ? kullanıcısına yanıt
    allstar34 kullanıcısına yanıt
    mercek değişimi. tavsiye hella gen3. bu işte yardımcı allstar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

Nasıl bulabilirim bu bosch mercekleri baktım bulamadım.Birde d2s ampulleri oluyor mu bilginiz varsa söylerseniz sevinirim hocam.

Elimde bir çift Bosch bi xenon mercek mevcut, bütün ampul tipleri kendi tutucusu sayesinde oluyor D1S-2-3-4. Fiyatı 100 TL.
  • Öm attım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ? -- 25 Aralık 2016; 10:48:48 >
  • Sayfa ölmüş 👀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Sayfa ölmüş 👀

Hocam demirbaşlar paylaşım yapmayınca böyle oluyor :) Ben pusudayım, ağzınızın içine bakıyorum acaba ne bilgiler verecek diye hem burda hem bmwteam.net'te
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Sizi bekliyoruz hocam

• O zaman şöyle şenlendirelim birazcık

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

• allstar34 kullanıcısına yanıt
    Tozlu şekilde ayrı bir hoş duruyor

Sanırım sitedesiniz hocam aracı yeni olupta ilgisini çeken oldu mu hiç?

• exotic. kullanıcısına yanıt
    Olmazmı nereye gitsem ilgi çekiyor. Geçenler de marketten çıkıyorum yanımdaki de aracına biniyordu, araba yı güzel toplamışsın dedi. Anlamayanı da hiç çekilmiyor

• İzmir'de kim vardı bizden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

And E39 M5'ini satıyor, temiz/orjinal arayan için fırsat.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-boyasiz-orijinal-bmw-e39-m5-404847523/detay

17 yaşında arabaya o para verilmez
  • E39'un konforunu çoğu arabada bulamazsınız hâlâ. 99 model kullandım uzun süre. 520i 150 hp, araçtaki devir yükseldikçe motor sesi de güzelleşiyor. Jet motoru gibi ses çıkarıyor mübarek.

• quote:

Orijinalden alıntı: obyzr

E39'un konforunu çoğu arabada bulamazsınız hâlâ. 99 model kullandım uzun süre. 520i 150 hp, araçtaki devir yükseldikçe motor sesi de güzelleşiyor. Jet motoru gibi ses çıkarıyor mübarek.

yakıtıda zaten o yüzden jet motoru gibi yakıyor karakteristik özellikleri hemen hemen aynı
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.