Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (290. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
335.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kuru ıslak farketmiyor. arkadan itiş her zaman avantajdır. kışın karda fwd arabayla çıkamadığımız yerleri geri geri çok çıktığımızı biliyorum. rwd nin tek dezavantajı çekiş olan tekerleklerin yönlendirilememesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

kuru ıslak farketmiyor. arkadan itiş her zaman avantajdır. kışın karda fwd arabayla çıkamadığımız yerleri geri geri çok çıktığımızı biliyorum. rwd nin tek dezavantajı çekiş olan tekerleklerin yönlendirilememesi.

Yalan değil arkadan itişli araçla kar deneyimim olmadi ancak kullanıcı yorumlarını dinledim. Hatta sırf bu arkadan itiş yüzünden xd alanı biliyorum. Önden çekerin çıktığı yerde bu bmw ile kış lastiğine rağmen çıkamamış, rezil olmuş falan filan...

Ancak geri geri çıkmak ta çözüm değil. O zaman önden çeker gibi oluyor araç. Ayrıca tehlikeli de..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acc04

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

Yalan değil arkadan itişli araçla kar deneyimim olmadi ancak kullanıcı yorumlarını dinledim. Hatta sırf bu arkadan itiş yüzünden xd alanı biliyorum. Önden çekerin çıktığı yerde bu bmw ile kış lastiğine rağmen çıkamamış, rezil olmuş falan filan...

Ancak geri geri çıkmak ta çözüm değil. O zaman önden çeker gibi oluyor araç. Ayrıca tehlikeli de..

pardon mesajinızın bir kısmını yanlış anladım. Fwd ile geri geri çıkmışsınız.

• Merhaba arkadaşlar, bende aracımı satmak istiyorum ama herkes fiyatı çok diyor. Sizce nasıl aracım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-5.30-dizel-otomatik-184-hp-sunroof-plusderi-koltuk-369140402/detay
  • Papicity P kullanıcısına yanıt
    o deöeşeme rengini seçeni ve döşemeyi uygulalayn kişiyi alnından öpmek lazım
    sac sunroof ve 184lük eski nesil dizel pek tercih edilen karışımlar değil 38 40 larda uygundur bence yeri
  • Evet arkadaslar. Aracimi.dun muayeneye goturdum. Muayeneden kaldi.

Sebepleri

El freni frenleme orani
    Sis farlari beyaz
    Arka emniyet kemeri
    Ve on suspansiyon asinmis denildi.

Bugun 15.30a tkrr randevu alip dunden . Bugun sabah saat 9 da servise gittim.tanidik.
    Aracin on takimdaki bosluk meger direksiyon kutusundanmis.

Direksiyon kutusu revizyona gönderildi.hidrolik yagi konuldu yeniden. Yagi degisti. Ustunde sisleri adamlar silikonlamis sokulecek gibi değildi. O yuzden 2 tane sari sinyal sis lambasi. Aldik. Silevek lastigi . Arabanin el freni ayari. Sonra spor yaylarini söktürüp orjinal yaylarini taktirdim. Bide sag on davlumbaz alt kismi
    .

Toplamda

Iscilk dahil 700tl verip. Arabami.muayeneden kusursuz gecirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutttdemirrr

Evet arkadaslar. Aracimi.dun muayeneye goturdum. Muayeneden kaldi.

Sebepleri

El freni frenleme orani
    Sis farlari beyaz
    Arka emniyet kemeri
    Ve on suspansiyon asinmis denildi.

Bugun 15.30a tkrr randevu alip dunden . Bugun sabah saat 9 da servise gittim.tanidik.
    Aracin on takimdaki bosluk meger direksiyon kutusundanmis.

Direksiyon kutusu revizyona gönderildi.hidrolik yagi konuldu yeniden. Yagi degisti. Ustunde sisleri adamlar silikonlamis sokulecek gibi değildi. O yuzden 2 tane sari sinyal sis lambasi. Aldik. Silevek lastigi . Arabanin el freni ayari. Sonra spor yaylarini söktürüp orjinal yaylarini taktirdim. Bide sag on davlumbaz alt kismi
    .

Toplamda

Iscilk dahil 700tl verip. Arabami.muayeneden kusursuz gecirdim.

Geçmiş olsun.

Problemler olacaktır. Para harcayacaksınız, bu normal.

Keyfe keder yaptıracağız şeyler de olacaktır.

Kanımca önemli olan bazı olası arıza işaretlerini önceden görüp önlem almanız.

Örneğin, soğutma sıvısı düzenli kontrolü, soğutma hortumlarındaki aşınmalar, sızıntılar, radyatördeki olası hasarlar, tıkanmalar varsa küçük bile olsa acil önlem alınmalı.

Sonrası ise motorda yağ kaçagı var mı, yağ eksiltme var mı, bunu düzenli kontrol edip hemen önlem alınmalı.

Motorda oluşacak bir olası hasar Allah korusun sağlam masrafa yol açar. Araçtan soğutur adamı.

Sanzuman da önemli. Yağ değişimi dışında ona yapacak pek bir şey yok.

Son olarak elektrik aksam. Lpg elemanlarının kontrolü. Sızıntı testi vs., keçelerin, tankın vs kontrolü. Muayene için değil kendi güvenliğiniz için tabiki.

Sonra yürüyen aksam kontrolü.

Unutmadan lastikler de çok önemli.

Tüm bunlardan sonra para kaldıysa 😊 son olarak kozmetik işler, aksesuar vs olabilir. En sondakini heves edip baştan yaparsanız olmaz. Bmw' yi riske edersiniz.

• bizimde pazartesi günü muayene var. e46 99 model 3.18i

bugün(perşembe) ön iki lastiği değiştirip rotu ayarını hallettik. lastikleri efficent grip performance tercih ettik. çıkan ikiliye de arkaya aldık. araba feci derecede sağa çekiyordu ve arka lastikler tam bir fecaat idi.

cumartesi günü ise farlardan birinin hava alma durumu var o düzeltilecek ve genel bir kontrolden geçecek. birde şu airbag lambası yanıyor. obd2 soket ulm327 mini alet aldım fakat soketini bulamadım arabada. acaba bizim 99 modellerde yok mudur? çünkü pedalların olduğu yeri baya yokladım fakat göremedim.

ha birde küçük bir soru daha sorayım. 3 ten 4 e atacakken 2 ye atıp redline görüp anında büyüttüm vitesi. daha çok eski bir sürücü olmadığım ilk defa başıma geliyor bu durum. sıkıntı yaratmaz herhalde. eve gelene kadar sıkıntı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterloo -- 2 Aralık 2016; 2:18:6 >
  • waterloo kullanıcısına yanıt
    ilk kasa 46 larda kaput içinde sağdaki boşlukta eski tip pinli soket var obd cihazı uyumlu değil makyajlı kasalarda pedalların orda obd soketi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

ilk kasa 46 larda kaput içinde sağdaki boşlukta eski tip pinli soket var obd cihazı uyumlu değil makyajlı kasalarda pedalların orda obd soketi geliyor

o zaman obd2 cihazına ihtiyacı olan varsa özelden adresini yazsın. kargo ücretini karşılarsa ücretsiz göndereyim :)
  • aldım gitti
  • Dostlar elimde tunzero marka spor yaylar. Arja taykar hic kullanilmamis Xenon sis farlari ve cok guzel eksoz sesi olan kumandali eksoz var eksoz serseri isi asla degil . Burdan birine giderse ucuzdan vereceğim isteye olursa yazsin yeter.

• Arkadaşlar merhaba;
    farklı bir marka araba almadan önce forumlardaki kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmak bana mantıklı geliyor...2014 e kadar mercedes-benz bindim 2014 den sonra jeep grand cherokee 5,9 biniyorum...şimdi 2001-2003 arası E39 kasa tercihim otomatik vites 5.30i ...dolu ve orijinal bir 5,30 i alınabilir fiyatı nedir? tercihim ilk sahip veya 2-3 sahip hasarsız fabrika değerlerinde...malum site sahibinden.com izliyorum ilana girmemiş orijinal bir makina çevrenizde varsa bilgilendirirseniz memnun olurum...full olması şartı ile 5,28 hariç 5,20i-5,25i de olabilr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toporomboz -- 3 Aralık 2016; 18:53:8 >
  • toporomboz T kullanıcısına yanıt
    Hocam bilginiz var mı hangileri full oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

hangileri full oluyor reyis
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Karıştırma dur
  • quote:

quote:

quote:

Karıştırma dur

çekirdeğimi aldım köşede çitliyorum ben haberin olsun

• Selam Arkadaşlar, Pampalar

Uzun zamandır foruma da, satılık ilanlarına da girip bakamıyordum. Şöyle bir baktım piyasa ne kadar leş arabalarla dolmuş.

Gerçekten leş ötesi olmuş piyasa.

Bu arada e39 kullanma kılavuzunun videosunu yüklüyorum. Umarım işinize yarar. HAvalandırma ile ilgili detaylar vs. Bir sürü işinize yarayacak bilgi içeriyor.

Ben de arkadaşım ile anlaşabilirsem güzel bir dönüş yapacağım aranıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 4 Aralık 2016; 23:52:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Soyle bir ilan var bakmak isterseniz, ikinci sahibinden

bozuk bozuk o araba ii deil

Aynen bozuk o araç :) şaka bir yana eli yüzü duzgun duruyor gibi. Tabi ustadlarimiz daha iyi bilirler.

Bu arada antalyadaki 5.30 vardi 135 bindeki. O araç kaça gitti bilen var mi. Adamin numarasini kaydetmiştim soracaktım kendisine fakat numarayi kaybettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VgrooveR -- 5 Aralık 2016; 18:25:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Hosgeldiniz, video icin tesekkurler

Artik 30-35ler hayal oldu fiyatlar 60binlere dogru kayiyor gibi kayanlar var hatta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.