Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (288. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
335.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e 46 kasaların arka kapıdaki cam açma düğmelerinde ışık varmı?
  • darkgenesis D kullanıcısına yanıt
    o paraya e60 e90 alınır
  • Ustadlar. Herkese selam.

Benim aracta ccfl angel halkalar var. Fakat bir ciftlinin bagli oldugu beyin inverter arizali o yuzden yanmiyor.

Komple set alip 120 150 arasi vermek istemiyorum. Tek olqrak satilan bir yer var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

o paraya e60 e90 alınır

nerden alırız bu paraya e60 e90

• quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

o paraya e60 e90 alınır

Ben e60'ımı ilana çıkardım. 76 yazdım ama km düşük, donanım oldukça iyi sayılır.

60 a da var ama nasıldır, bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: acc04

quote:

quote:

o paraya e60 e90 alınır

Ben e60'ımı ilana çıkardım. 76 yazdım ama km düşük, donanım oldukça iyi sayılır.

60 a da var ama nasıldır, bilemem.

premium segmentte ucuz etin yahnisini yemeye çalışanlar 2 yıl sonra bmw aldım ocağıma incir ağacı dikti diyenler.... seçim konusunda dikkatli olmak lazım...

• Selam arkadaşlar
    E60 tecrübesi olan kim varsa şunu sormak istiyorum; E39 540 hevesim vardı ama malum piyasadaki 540 ların çoğu döküntü, 2 tane bildiğim çok düzgün 540 var ama sahipleri satmak istemiyor.
    Bir tanıdığımda E60 545i var, ilk sahibi ve lpg görmemiş, yanlarda ufak tefek sürtmelerden boya var, başka bir kusuru yok.

Bu abimizin yanında çalışan elemanı benim E39 530 a talip olmuştu ama aramızda 2 bin lira kaldı anlaşamadık. Neyse uzatmayım, ben bu E60 545 için satalım abi ne istiyorsun dedim, ordan benim araca talip olan elemanı zıpladı ; takasa girin patron, E39u ben senden alayım dedi. Net olmamakla birlikte üste 30 bin gibi bir rakam konuşuldu. Aracın ilanı yok ama örnek olması açısından şu linkteki aracın siyahı.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-333hp-v8-tertemiz-309249508/detay

E60 hakkında, özellikle 545 hakkında bilgisi olan var mı? Nedir ne değildir kronik sorunları vs..

• somet 16 kullanıcısına yanıt
    Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

Selam arkadaşlar
    E60 tecrübesi olan kim varsa şunu sormak istiyorum; E39 540 hevesim vardı ama malum piyasadaki 540 ların çoğu döküntü, 2 tane bildiğim çok düzgün 540 var ama sahipleri satmak istemiyor.
    Bir tanıdığımda E60 545i var, ilk sahibi ve lpg görmemiş, yanlarda ufak tefek sürtmelerden boya var, başka bir kusuru yok.

Bu abimizin yanında çalışan elemanı benim E39 530 a talip olmuştu ama aramızda 2 bin lira kaldı anlaşamadık. Neyse uzatmayım, ben bu E60 545 için satalım abi ne istiyorsun dedim, ordan benim araca talip olan elemanı zıpladı ; takasa girin patron, E39u ben senden alayım dedi. Net olmamakla birlikte üste 30 bin gibi bir rakam konuşuldu. Aracın ilanı yok ama örnek olması açısından şu linkteki aracın siyahı.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-333hp-v8-tertemiz-309249508/detay

E60 hakkında, özellikle 545 hakkında bilgisi olan var mı? Nedir ne değildir kronik sorunları vs..

E60 45i tecrübesi çok olan olacağını sanmam.Yurt dışı forumlarını taramakta fayda var

• 100 bin km den sonra yağ tüketiminin normalden biraz fazla olduğunu duymuştum. O kadar.

• caner_24 kullanıcısına yanıt
    günlük binmeye 2. araç mevcutsa alın derim
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/bmw-5-serisi?pagingOffset=60&a5_min=2004&sorting=price_asc

hepside bozuk değildir ya 60 bine kadar 30 a yakın araç var nerdeyse
  • quote:

https://www.sahibinden.com/bmw-5-serisi?pagingOffset=60&a5_min=2004&sorting=price_asc

hepside bozuk değildir ya 60 bine kadar 30 a yakın araç var nerdeyse

reyis piasa okul c. dolu.. güven olmaz

• acc04 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam, aracınızı sanki ilanda gördüm :) müsait bir günde buluşalım 540 tecrübe edin Beylikdüzündesiniz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Merhaba Hocam, aracınızı sanki ilanda gördüm :) müsait bir günde buluşalım 540 tecrübe edin Beylikdüzündesiniz sanırım.

Merhaba üstad

E39 da 540i ayrı bir hayalimdir benim. :)

Görüşmeyi çok isterim.
    Siz nerdesiniz ?

• acc04 kullanıcısına yanıt
    Avcılardayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Avcılardayım :)

Özelden yazdım. Selamlar

• bi konuda fikre ihtiyacım var.
    Aşağidaki aracım ilanda.

Şu an acil paraya ihtiyacım yok. Ancak zamanı geldiginde elimden 2-3 hafta içinde satmam lazım.

ne yapmak mantıklı ?

1- Bu şekilde bekle zamanın var nasıl olsa, tok satıcı ol ama ciddi bir alıcıya biraz pazalıkla sat.

2- ilandan çıkart, nasılsa arada hafta sonları sağa sola gidiyorsun. Taksi veya araç kiralamak yerine aracını kullan. Zamanı geldiginde aynı belji 1 tık aşağısı fiyata satışa koy. Nasılsa ötv zammı da geldi 2.el fiyatları zamanla yükselecek.

3- Ekonomide işler kötü gidiyor. Piyasakar yavaş. Ötv zammı 2.elleri pek etkilemez. 2-3 indirim yap. Fazla bekletme. Sat.

Ne yapmalı 🤔

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2005,sahibinden,dusuk-km,hud,recaro-366834913/detay

• quote:

bi konuda fikre ihtiyacım var.
    Aşağidaki aracım ilanda.

Şu an acil paraya ihtiyacım yok. Ancak zamanı geldiginde elimden 2-3 hafta içinde satmam lazım.

ne yapmak mantıklı ?

1- Bu şekilde bekle zamanın var nasıl olsa, tok satıcı ol ama ciddi bir alıcıya biraz pazalıkla sat.

2- ilandan çıkart, nasılsa arada hafta sonları sağa sola gidiyorsun. Taksi veya araç kiralamak yerine aracını kullan. Zamanı geldiginde aynı belji 1 tık aşağısı fiyata satışa koy. Nasılsa ötv zammı da geldi 2.el fiyatları zamanla yükselecek.

3- Ekonomide işler kötü gidiyor. Piyasakar yavaş. Ötv zammı 2.elleri pek etkilemez. 2-3 indirim yap. Fazla bekletme. Sat.

Ne yapmalı 🤔

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2005,sahibinden,dusuk-km,hud,recaro-366834913/detay

2

• quote:

quote:

bi konuda fikre ihtiyacım var.
    Aşağidaki aracım ilanda.

ne yapmak mantıklı ?

Ne yapmalı 🤔

2

Evet benimden aklımdan geçen biraz da bu aslında. Araba lazım oluyor arada.

Baska fikri olan varsa almak isterim. 🤔

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.