Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (287. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
335.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tşk , daha iyileri sizlerin olur inşallah, arkadaşlar cam sileceklerinin orjinal ebatlarını bilen varmı ,uyduruk silecek var aracın üstünde yeni alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 21 Kasım 2016; 6:50:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

hayırlı olsun tekrardan , bahsettiğin sıkıntıların hepsi kronik e39 sorunları ,
    cam krikosunu camcıya 20 30 tlye ayarlatrsın
    katlanır ayna için dişli tamir takımları satııyor nette el yatkınsa halledersiniz
    angelin içerde ampulu var o patladıysa orjinal angelse eğer onu değişince yanar , sonradan takılansa ayrca tesisata bakmak lazım
    ilk zaman yağ su durumunu sıklıkla takip edin ,
    geç marş alma olayı marş dinamosunun kömür sorunu gibi geldi bana o değilse kontak termiğide olabilir
    m tamponu sökmeyecekseniz orjinal yaya geçmeyin derim garip duruyor , arkaya da m tampon takıp çıta da takarsanız görünüm düzelir
    ayrıca bej velur paspas alırsanız içi daha orjinal görünür bej döşemeye siyah paspasmı olurmuş

Tesekkur ederim. Yorumların icin. Soylediklerini yazdim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abiler sizlere 2 sorum olacak.

1. Direksiyon biraz sert. Neden olabilir.

2. Lastik secimlerim.ne olmali suan
    onlerde : 225 40 z r18 var
    Arkada : 245 z r18 var.

Birde 100un uzerine ciktim. Araba biraz titredi. Sanirim rot da gerekiyor.

Ve son olarak.arabanin iyi bir bakima.ihtiyaci var. Ortalama.fiyatlar.nedir. 10.000.bakimi.diyelim

Ayrica samimiyetten soruyorum . Bmw bempar servisi akrabam

Onun disinda bu benim ustam arabami birakir giderim tarzi bir ustasi olan var mi .

Ist avrupq yakasinda.

• 1- Megane'dan sonra direksiyon sert gelmesi normal, siz önceki aracınıza alıştığınız için size sert gelmiş olabilir. yinede bakım için gittiğinizde direksiyon hidroliği ve direksiyon pompasına baktırın.

2- lastik ölçüleri normal, hatta ben 17 lerde 235 ön 255 arka kullanıyorum fakat jantlarınız replika ise balans tutmaz ve yüksek hızlarda titreme yapar ( fotoğraflarda jantları göremedik)

3- 10.000 bakımı ben yakında yaptırdım, polen filtresi hariç 300 liraya yaptırdım. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_24 -- 21 Kasım 2016; 12:12:12 >
  • bu araçlar 25bin kmde bir bakıma gitmiyordu @caner bey

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

1- Megane'dan sonra direksiyon sert gelmesi normal, siz önceki aracınıza alıştığınız için size sert gelmiş olabilir. yinede bakım için gittiğinizde direksiyon hidroliği ve direksiyon pompasına baktırın.

2- lastik ölçüleri normal, hatta ben 17 lerde 235 ön 255 arka kullanıyorum fakat jantlarınız replika ise balans tutmaz ve yüksek hızlarda titreme yapar ( fotoğraflarda jantları göremedik)

3- 10.000 bakımı ben yakında yaptırdım, polen filtresi hariç 300 liraya yaptırdım. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi

Anladim..dedigin olabilir. Bana sert gelmis olabilir.

Bir kac foto daha atayim.

• vaaay konfor koltuk var serhat duymasın
  • quote:

vaaay konfor koltuk var serhat duymasın

Evet duymasin :p valla işin garibi bel sisirmeye kadar hersey calisiyor :) sag koltuktaki tus takimlari koltuktan biraz ayrilmis onu yaparim bir ara :)

• Aykutttdemirrr A kullanıcısına yanıt
    oo karpuz jantları değiştirin bence, karpuz mevsimi geçeli çok oldu :P temiz style 32 veya 66 jant bulup arka tamponuda M yaptınızmı tamamdır...

edit: arka tamponu M yapmışken ön panjurdaki yamuk duran ac schnitzer logosunu çıkartıp, tampona gömülmüş olan sağ far yıkama fiskiyesinide düzelttirin ve o egzos ucu olmamış, çift çıkış egzos ucu alıp taktırın...

edit 2: sağ çamurluk sinyali kırılmış, onuda ihmal etmemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_24 -- 22 Kasım 2016; 0:15:59 >
  • quote:

oo karpuz jantları değiştirin bence, karpuz mevsimi geçeli çok oldu :P temiz style 32 veya 66 jant bulup arka tamponuda M yaptınızmı tamamdır...

edit: arka tamponu M yapmışken ön panjurdaki yamuk duran ac schnitzer logosunu çıkartıp, tampona gömülmüş olan sağ far yıkama fiskiyesinide düzelttirin ve o egzos ucu olmamış, çift çıkış egzos ucu alıp taktırın...

Masallah ustad :) baya iyi incelemissin. Dogrudur sag camurluk ve far yikma.onceligiim.

Jant ve m tampon durumum.duzelene kadar kalicak.

Onceligim.arabanin bakimi.. kalirsa param 4 lastik alacagim. Ince yanak bunlar 40. Ben 50 istiyorum onlere 215 arkalara.235 istiyorum. Biraz orjinale.yakin olsun.

Arka sag cam . Komsum akrabam. Oto camci ona goturcem.

Cumartesi cevizlibag bmw servisi bempardayim. Bakimlar orada.

Sonra pek biseyi kalmıyor
    Ama evvela bakim.

Birde siz bilirsiniz bu on sag konfor koltuklarin sagindaki o tuslarin olduğu plastik koltuktan ayrilmis onu duzeltebilirmiyim yoksa gidilecek bir yer var mı

• Aykutttdemirrr A kullanıcısına yanıt
    18 jantta 50 yanak jantın ofsetinden dolayı sürtme yapar aklınızda olsun , arkaların olabildiğince geniş olması yol tutuş için iyidir önleri 215 e düşürmek absnin şimdikinden daha fazla çabuk devreye girmesine sebep olur
  • quote:

18 jantta 50 yanak jantın ofsetinden dolayı sürtme yapar aklınızda olsun , arkaların olabildiğince geniş olması yol tutuş için iyidir önleri 215 e düşürmek absnin şimdikinden daha fazla çabuk devreye girmesine sebep olur

Sizce benim araba muayeneyi geçer mi. ?

Bildigim. On sis farlari sari ampul olacak.

Kumandalı eksoz var. Eksozun orada motor var onu cikarttir dedi.gecer.mi bilemedim.

On cam.haric. diger camlar orjinal siyah. On cam daki filmden oturu gecer mi .?

Sizce baska birseyi varmidir ?

Aracta onler 225 40 18

Arkalar 245 40 18

2 sorum olacak. Ben bu lastikleri koruyayim mi. Yoksa yanaklari 45 yapsam mi. Arac kasislerde felan gercekten daha yumusak. Daha da yumusatabilirmiyim. Tekerlerin bir faydasi olur mu

Xenonlar orjjnal ondan skntm yok.

Siz olsaniz napardiniz. Muayene ye 3 hafta var.

• çakma xenon yoksa lasitkler farklı marka değilse frenler vs iyyse geçer
    e39da daha fazla yumuşak sürüş istiosan yayları değişmen lazım lastikler çok çok fark etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutttdemirrr

quote:

Masallah ustad :) baya iyi incelemissin. Dogrudur sag camurluk ve far yikma.onceligiim.

Jant ve m tampon durumum.duzelene kadar kalicak.

Onceligim.arabanin bakimi.. kalirsa param 4 lastik alacagim. Ince yanak bunlar 40. Ben 50 istiyorum onlere 215 arkalara.235 istiyorum. Biraz orjinale.yakin olsun.

Arka sag cam . Komsum akrabam. Oto camci ona goturcem.

Cumartesi cevizlibag bmw servisi bempardayim. Bakimlar orada.

Sonra pek biseyi kalmıyor
    Ama evvela bakim.

Birde siz bilirsiniz bu on sag konfor koltuklarin sagindaki o tuslarin olduğu plastik koltuktan ayrilmis onu duzeltebilirmiyim yoksa gidilecek bir yer var mı

Jantlarınız tahmin ediyorum önler 8 arkalar 9 ofset

18 jantta tavsiye edilen lastik ölçüleri ön: 235/40/18 arka: 265/35/18

Ön koltuk bakalitlerini boyatmıştım, başında durmadım ve dolayısıyla nasıl sökülüp takıldığını görmedim. tahminim tırnaklı değildir vidalıdır. Vidaların tuttuğu yerden kırılmış olabilir. sinyal ve far fiskiyesini yaptıracağınız yer orayıda yapar.

• https://www.youtube.com/watch?v=dlDDpFntx8c
    eski arabamın videosu , jantlar önde 225 40 18 arkada 265 35 18 di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTRSLN -- 22 Kasım 2016; 13:22:5 >
  • Tamam pekala. Lastiklerle oynamıyorum. Mauyeneden geçermi ya. On camda ki film kumandalı eksoz ile ve on yaylar spor yay

• egzozu sökersin idareten taktırrsın ön camdaki filmide saç kurutma makinası tutarak çıkarrsın muayeneden başka kusur yoksa geçersin
  • Cam filmi muayenede hafif kusur geçiyor. Sen en iyisi hiç bişeyi oynama, muayeneden geçmezse o zaman bakarsın bi hal çaresine. muayene tekrarında ek ücret yok ve kusurları gidermen için 1 ay süre tanıyorlar.

• Teşekkürler. Sizin dediginiz gibi yapayim. Ben sadece o eksozdaki motoru soktureyim. Filmden gecmez derse ceksin babam.yirtsin orda gozunun önünde :)

Ben gitsem problem yok babam gidecek zaten arabayi almami istemediler. Bide gecmezse muayneden valla beni yer bitirr :)
  • Selamlar

malum sitede 255686350 nolu ilan

fyat aşırı pahalı gözüküyor sizce mantıklı mı ?

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.