Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (285. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
335.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acc04

quote:

Orijinalden alıntı: Aykutttdemirrr

quote:

Hayırlısı olsun.

M54 motor mu ?

Tesekkur ederim hepinize. Sormadım m54 degilmi 2001 sonrasi

Sanki :) aracta 3000 hasar kaydi var 2 parca. Muayenesi 23 ay daha var. Tartarini marka lpg var. Fakat bagajda ben onu sonra stepneye koyarim. Megane 2 aracimin ustune 4500 tl ye anlastik. Cuma gunu gidip satisini alacagim hem birazda gezerim oralari. Arac 2001 gibi duruyor :) bonrek izgaralari cam citalari va angel far ustadlar burada adamda 2000 modele 2001 yazmaz heralde :) km biraz yüksek benim meganda 186binde. 4500 nakit git gel noter nasrafi fekan derken bana maliyeti 5000 tlyi buluyor.

Hakkimizda hayirlisi

Bu benim aracim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cemse-motors-2009-megane-1.5dci-authentique-otomatik-hatasiz-358546487/detay

Motorun üstten fotosu olaydı kapaktan anlayabilirdik.

Kokpit hız ve devir göstergelerinde krom çerçeve göremedim. Bi ihtimal makyajsız kasa ve M52 B20 olabilir. Ama e39 üstadları daha iyi bilir.

Aracın ruhsattaki modeli muallak bir konu. Türkiyeye özgü bir konu.
    Önemli olan fabrikada üretim tarihi ve bu üretim tarihinde makyajlı veya m54 motora geçiş yapılıp yapılmadığı.

Usta sordum 110kw 150 beygir dedi.

B planim da hazir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-96-model-528i-363835795/detay

Arac bu 2.planim. bu arac kafa kafaya takas. Ic kozmetigi.kotu fakat 5.28i koltuklar felan tam dolu. 4500tl har ayip bunuda adam gibi yapabilirim.

Kaldik 2 arada yine moralim bozuldu ya

• Hocam sevdiysen 520i yi alabilirsin
    Zira performans kaygın da yok.

Bu yaştaki araçlarda temiz bakımlı olması öncelikli koşuldur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hayırlısı olsun.

M54 motor mu ?

Tesekkur ederim hepinize. Sormadım m54 degilmi 2001 sonrasi

Sanki :) aracta 3000 hasar kaydi var 2 parca. Muayenesi 23 ay daha var. Tartarini marka lpg var. Fakat bagajda ben onu sonra stepneye koyarim. Megane 2 aracimin ustune 4500 tl ye anlastik. Cuma gunu gidip satisini alacagim hem birazda gezerim oralari. Arac 2001 gibi duruyor :) bonrek izgaralari cam citalari va angel far ustadlar burada adamda 2000 modele 2001 yazmaz heralde :) km biraz yüksek benim meganda 186binde. 4500 nakit git gel noter nasrafi fekan derken bana maliyeti 5000 tlyi buluyor.

Hakkimizda hayirlisi

Bu benim aracim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cemse-motors-2009-megane-1.5dci-authentique-otomatik-hatasiz-358546487/detay

Senin aracın 32 bin ederde anlaştığın araba 36 bin etmez. Araba ya makyajsız yada ön kaput değişmiş maykyajsız takmışlar.Bence yol yakınken dön.

• Aykutttdemirrr A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam sen şasi no iste son 7 yi paylaş bizimle bakalım nasıl bişeymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

hayırlı olsun hocam sen şasi no iste son 7 yi paylaş bizimle bakalım nasıl bişeymiş

6L14118

• Aykutttdemirrr A kullanıcısına yanıt
    M52 makina makyaj çakma o zaman kafadan hasarlı demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-beyaz-mukemmel-temiz-lpg-isli-351176766/detay

Evet ustalar bu arac icin ne dusunursunuz ???

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-sahibinden-cok-temiz-bmw-528i-cift-vanos-orjinal-145bin-km-358980922/detay

Bu araç için yorumlarınız nedir?
    Kafama yatmadı desem yeridir

2800 motor o kükremesinin kulaklarıma iyi geleceğini düşünüyorum

• coviden C kullanıcısına yanıt
    allstar34 kullanıcısına yanıt
    Hocam benzinli(onceden lpg takilmis mi sormak lazim) 145.000km, vurugu kirigi yok diyor istedigine yere goster diyor renk falan harbiden ilgi cekici. Tek şüphem fiyati bu tur ilanlari daha yuksek gorunce hep

@allstar34Son kararı bilge kişi vermeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam benzinli(onceden lpg takilmis mi sormak lazim) 145.000km, vurugu kirigi yok diyor istedigine yere goster diyor renk falan harbiden ilgi cekici. Tek şüphem fiyati bu tur ilanlari daha yuksek gorunce hep

Eyvallah
    Ağzınıza sağlık.

Vallahi 44 den aşağı yok piyasada. Neye göre hangi kafa ile çözemedim ama bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

M52 makina makyaj çakma o zaman kafadan hasarlı demekki

Bunuda almiyim o zaman teşekkürler

• Şimdi siz sevgili üstatlsr,
    Sizler genelleme yapar isek orjinal oynanma işlemi neredeyse olmamış ve yaşına istinaden tam full fonksiyon bakmayın / aramayın demiştiniz. Ben kendimce Fuat olarak aşağıdaki ilanı buldum. Çift vanos diye düşünüyorum.
    35.000 tl nakit teklif etmeyi düşünüyorum(kendi aracımı satılır ise)

319413985

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: coviden

Şimdi siz sevgili üstatlsr,
    Sizler genelleme yapar isek orjinal oynanma işlemi neredeyse olmamış ve yaşına istinaden tam full fonksiyon bakmayın / aramayın demiştiniz. Ben kendimce Fuat olarak aşağıdaki ilanı buldum. Çift vanos diye düşünüyorum.

319413985

Teşekkürler...

koltuklar deri değil ve 150 hp olanlara bakmayın bence, hantal ve çok yakıyor. açıklamada şehir içi 35 kuruş yakıyor demiş, benim 530 da 30-35 kuruş arası yakıyor... altı aylık mtv 147 lira demiş, ben 530 için 311 lira ödüyorum... bence 7-8 bin daha artırın bütçenizi şu ilandaki aracı almaya bakın.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-135-bin-kmde-kazasiz-servis-bakimli-doktordan-5.30i-358932274/detay

• coviden C kullanıcısına yanıt
    Her zaman araç alacaksanız mutlaka makyajlı olanını alınız.

E39 ısrarınız yoksa size tavsiyem e46 3.25 192 hp alınız daha yeni bir araç gayet konforlu e39 her zaman aile ile uzun yola çıkanlar için daha mantıklı.

• quote:

En sonunda arabamı satıp ben alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

quote:

Şimdi siz sevgili üstatlsr,

319413985

Teşekkürler...

koltuklar deri değil ve 150 hp olanlara bakmayın bence, hantal ve çok yakıyor. açıklamada şehir içi 35 kuruş yakıyor demiş, benim 530 da 30-35 kuruş arası yakıyor... altı aylık mtv 147 lira demiş, ben 530 için 311 lira ödüyorum... bence 7-8 bin daha artırın bütçenizi şu ilandaki aracı almaya bakın.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-135-bin-kmde-kazasiz-servis-bakimli-doktordan-5.30i-358932274/detay

Teşekkür ederim güzel görüşlerin için.

O aracı ben geçenlerde de göstermiştim. Sağolsun arkadaşlar iyi yorumlar yaptılar.

Kaçırmamam gereken bir araç. Zaten istanbul da felan olsa çoktan çökmüşlerdi araca

Bir bakalım bütçe ne olur ne biter...

Antalya da yakın bir il değil. Orada aracı kime / hangi ustaya göstereceğiz oda bir sorun. 40.000 e verir mi acaba
    Çok şey var kafamda

Ayrıca sanada teşekkür ederim @exotic.

• Sevgili üstat bu arada araç şuan

" Gaziantep " ' de imiş

Benim iş biraz yaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

E39 ısrarınız yoksa size tavsiyem e46 3.25 192 hp alınız daha yeni bir araç gayet konforlu e39 her zaman aile ile uzun yola çıkanlar için daha mantıklı.

Vallahi doğrudur fakat, ben 3 serisi alacak olursam şayet 2006 ve üstü E60 oluyor sanırım o kasayı alırım. Daha aşağısı (çok çok kelepir düşmedikçe) ben ne yazık ki almam

Önerilerin için teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

Vallahi doğrudur fakat, ben 3 serisi alacak olursam şayet 2006 ve üstü E60 oluyor sanırım o kasayı alırım. Daha aşağısı (çok çok kelepir düşmedikçe) ben ne yazık ki almam

Önerilerin için teşekkür ederim

makyajla kasa kodu değışmiyor.
    3 serisinde sedan 4 kapıda e46 sonra e90 geliyor sonra f30.

e60 ise e39 dan sonra gelen kasa. ama 4 kapı sedan model gene.

ben öyle biliyorum

• S.a e39 5.30i 2003 model arac isindiktan sonra sehir ici kullanimda dusuk devirde titreme yapiyor 1000 1500 devir arasi usta tribunden yada sanziman yagindan yapar dedi bilgisi olan varmi ? Sanziman yagi olarak ne kullanmamiz gerekiyor?

• sukiyanen kullanıcısına yanıt
    %80 Tork konvertör (Türbin) arızası.

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.