Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (284. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
335.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu zamanın yaklaşık 30 bin tl sine denk.

Satarken de düşüke gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınmaz..2

• Eyvallah bunu da almiyorum

• Abi durumumuz içler acısı ya vallahi
    Az km bakıyoruz hasarlı, çok km bakıyoruz herhangi bir anda elde patlar korkusu

Biz en iyisi mi hayal kurmasak mı acaba

Bir arkadaş belli yaşı geçmiş araçta full koltuk yani elektronik aksam lı bakmayın sizde sıkıntı açar demiş. Aslında bende bundan korkuyorum. Bir kablo kopar gider, nereden di cart curt derken 2000 tl gitti

Yav 40 bin tl bandında ne alalım abi biz o zaman... Rahatlık olarak ne passat kesti ne mondeo. Bmw ikinci üçüncü elde tehlike, merso desen en azı 250 bin km de volvo mu alalım ne yapalım

• Size tertemiz düşük km uygun fiyatlı araba paylaşıyoruz kimse beğenmiyor, nerede çöp araba varsa onu soruyorsunuz

Ayrıca ilan numarası yerine link paylaşın. Mobil den gireni var uğraşmak istemeyeni var.
  • coviden C kullanıcısına yanıt
    Kablo kopmaz 40 yaşındaysa olsa. Elektronik aksamdan kastı düğme kutusunda belirli bir sürtünme sonrası hasar oluşuyor klasik her araçta olan birşey birde bu tarz araçların düğme grupları deli para. Bacanakta e39 var koltuk ve direksiyon ayar düğme grubu bozuk öyle kullanıyor pahalı demişti fiyat sormamıştım. Klasik şeyler ama oydu buydu ufak tefekti derken bu tür zımbırtılar size araca 1500 2000 lira harcatır. Ha hesaplı alınan bir araca 10 15 bin arası masraf yapmak mantıklıdır. 30-35 aralığında temiz birşey aldın mesela özellikle kmsine bakılmaksızın kenara 15 bin yazarak alınır ki bu tür araçlarda ne kadar düşük km ve temiz olsada yine masraf çıkıyor. 30-35 +15 denildiğinde bu rakama komple yürüyen aksam motor ve şanzıman masrafı diyoruz. Sonrada bu ağır bakımla bu aracın tık demeden çok extrem durumlar hariç 150-200 bin km yağ değiştir devamı var.

• cook para cook şahin s binmeye devam galiba

• Aykutttdemirrr A kullanıcısına yanıt
    Çarpışan arabaya dönmüş alınmaz bence.
  • Öncelikle sizlere çok teşekkür ederim.
    Göndermiş olduğum linklerin gerçekten çöp olduğunu düşünmemiştim.
    Sizin görüşleriniz ve yönlendirmeleriniz sonucunda max 37.000 tl bütçe ile (düşürdüm) seçenekleri bekliyim

Km ye takılma dediniz ama ben aile faktörünü de bilerek 250 bin km geçmesin diyorum

İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.
    Ekleyemediğim diğer arkadaşlar? Sizlere de teşekkürler

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-beyaz-mukemmel-temiz-lpg-isli-351176766/detay

Evet ustalar bu arac icin ne dusunursunuz ???

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-beyaz-mukemmel-temiz-lpg-isli-351176766/detay

Motor yapılmış, nasıl yapılmış ?
    Gerçek km nedir ? Tamamen muallak.

Araç tamirhanede ve göze hoş ta gelmiyor.

Ben hiç düşümezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 16 Kasım 2016; 11:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Size tertemiz düşük km uygun fiyatlı araba paylaşıyoruz kimse beğenmiyor, nerede çöp araba varsa onu soruyorsunuz

Ayrıca ilan numarası yerine link paylaşın. Mobil den gireni var uğraşmak istemeyeni var.

Hocam şu antalyadaki aracı paylasmayin çok göze batmasin kimse bilmesin :) :)

Nasipse Şubat gibi ben de 530 dusunuyorum. Gerçi subata kadar kalmaz herhalde antalyadaki araç ama hayirlisi artik :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ersin-gezgin-den-bmw-5.20-ia-full-349593813/detay

Adamla anlastim kaporami gonderdim cuma alıyorum kismetse .

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutttdemirrr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ersin-gezgin-den-bmw-5.20-ia-full-349593813/detay

Adamla anlastim kaporami gonderdim cuma alıyorum kismetse .

Hayırlı uğurlu olsun
  • Hayırlısı olsun.

M54 motor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: acc04

Hayırlısı olsun.

M54 motor mu ?

Tesekkur ederim hepinize. Sormadım m54 degilmi 2001 sonrasi

Sanki :) aracta 3000 hasar kaydi var 2 parca. Muayenesi 23 ay daha var. Tartarini marka lpg var. Fakat bagajda ben onu sonra stepneye koyarim. Megane 2 aracimin ustune 4500 tl ye anlastik. Cuma gunu gidip satisini alacagim hem birazda gezerim oralari. Arac 2001 gibi duruyor :) bonrek izgaralari cam citalari va angel far ustadlar burada adamda 2000 modele 2001 yazmaz heralde :) km biraz yüksek benim meganda 186binde. 4500 nakit git gel noter nasrafi fekan derken bana maliyeti 5000 tlyi buluyor.

Hakkimizda hayirlisi

Bu benim aracim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cemse-motors-2009-megane-1.5dci-authentique-otomatik-hatasiz-358546487/detay

• Aykutttdemirrr A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kenara 5 binden hariç birşeyler daha ayirdiysan mükemmel seçim olmuş
  • quote:

quote:

Hayırlısı olsun.

M54 motor mu ?

Sanki :) aracta 3000 hasar kaydi var 2 parca. Muayenesi 23 ay daha var. Tartarini marka lpg var. Fakat bagajda ben onu sonra stepneye koyarim. Megane 2 aracimin ustune 4500 tl ye anlastik. Cuma gunu gidip satisini alacagim hem birazda gezerim oralari. Arac 2001 gibi duruyor :) bonrek izgaralari cam citalari va angel far ustadlar burada adamda 2000 modele 2001 yazmaz heralde :) km biraz yüksek benim meganda 186binde. 4500 nakit git gel noter nasrafi fekan derken bana maliyeti 5000 tlyi buluyor.

Hakkimizda hayirlisi

Bu benim aracim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cemse-motors-2009-megane-1.5dci-authentique-otomatik-hatasiz-358546487/detay

Motorun üstten fotosu olaydı kapaktan anlayabilirdik.

Kokpit hız ve devir göstergelerinde krom çerçeve göremedim. Bi ihtimal makyajsız kasa ve M52 B20 olabilir. Ama e39 üstadları daha iyi bilir.

Aracın ruhsattaki modeli muallak bir konu. Türkiyeye özgü bir konu.
    Önemli olan fabrikada üretim tarihi ve bu üretim tarihinde makyajlı veya m54 motora geçiş yapılıp yapılmadığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 16 Kasım 2016; 18:11:53 >

• quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun.

M54 motor mu ?

Hakkimizda hayirlisi

Bu benim aracim

Motorun üstten fotosu olaydı kapaktan anlayabilirdik.

Kokpit hız ve devir göstergelerinde krom çerçeve göremedim. Bi ihtimal makyajsız kasa ve M52 B20 olabilir. Ama e39 üstadları daha iyi bilir.

Aracın ruhsattaki modeli muallak bir konu. Türkiyeye özgü bir konu.
    Önemli olan fabrikada üretim tarihi ve bu üretim tarihde makyajlı veya m54 motora geçiş yapılıp yapılmadığı.

Ya artik ne gelirse gercekten çok sıkıldim. Ya kucaga oturucaz ya keyfine bakacagizzz..

Bu arada 2000 tl daha ayirdim. Koseye. Yag bakimlari hepsini yaptirmis. Demesine gore bir sknti yok. Hayirlisi bakalim

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.