Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: allstar34

Bende ileri derecede orijinallik takintisi var :) ya tam yaparim yada hic yapmam simetri konusunda falan cok takintiliyim iyi bir huy degil ama degistiremiyorum iste napicaksin :) ekstra olarak hangi parcalar lazim dostum mesela tv calismasin radyo teyp i bagajdaki cd changer calissin yeter bana ekran 400 tl gibi uygun bir fiyata buldum.

Hocam o monitorün olayı şu ya hep ya hiç öyle olmasaydı bende sizin gibi yapardım tv olmasada olur yada navigasyon ama ekran hepsini istiyor.Sonuç olarak astarı yüzünü geçiyor
  • quote:

Orijinalşörler

Ben bi teybi değiştirdim ama orjinalci sayılır mıyım ki?
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Onu saymazsak iyi bir orijinalcisin.
  • quote:

Bende yapmak istemiyordum ama yapacak bir şey yok.Bu ekran bu arabaya gerekiyordu.Tüm özelliklerini kullanıyorum.Yine bir e39 alsam yine ekranı alırdım
  • Aslına bakarsan kullanılabilirlik olarak senin yaptığın tabiki de daha mantıklı ama benim göz zevkimi bozuyor işlevsellik olarak ekranlar güzel ama orijinali gibi durmuyor sizin ekranın üst tarafındaki içe doğru eğim biraz görünümü etkiliyor bu ekran x5 e daha çok uyumlu gibi geldi bana.

Birde sevgili dostlarım benim arabanın küllüğü kapanmıyor ha bunu sökmeyi bilen nasıl söküldüğü hakkında bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 2 Mart 2014; 16:33:44 >
  • benımkıde kapanmıyor az kulluge baskı uygulayıp kapagını kapıyorum mekanızma bozuk
  • WARNİNG kullanıcısına yanıt
    Bende kapağı kapattığımda arkasına siyah bir plastik parça ayarladım onu koyuyorum kapalı duruyor ama baktıkça gözüme takılıyor namussuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Bende yapmak istemiyordum ama yapacak bir şey yok.Bu ekran bu arabaya gerekiyordu.Tüm özelliklerini kullanıyorum.Yine bir e39 alsam yine ekranı alırdım

Katılıyorum

E46'da Dynavin D99 kullanıyorum hem kozmatik olarak göz dolduruyor hem teklonojinin bütün nimetlerinden faydalanabiliyorsun bluetooth/navi/dvd/sd/aux/vs. geri görüş kamerasına kadar birçok özelliği var. Orijinal on-board comp. ne yazık ki ciddi manada eski teklonoji kalıyor.

• azıcık gözümüz açılsın :)
    ***BMW E39-E46******BMW E39-E46******BMW E39-E46******BMW E39-E46******BMW E39-E46******BMW E39-E46******BMW E39-E46******BMW E39-E46******BMW E39-E46***

• WARNİNG kullanıcısına yanıt
    Atlar cok fena dostum harikasin.Gözüm gönlüm açıldı şerefsizim.
  • Bu arada 530i gören apaçiler sağımdan solumdan artistlik yapıyorlar, çok sıkışık trafikte küçük araçlar delikten deliğe giriyor ama bizim araçlar maşallah kocaman, o kadar kıvrak olamıyoruz, ama yol müsaitse bazen gıcıklığına ben de basıyorum

Aşırıya kaçmamak şartıyla gerekiyor bazen.
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Ben yol veriyorum sonra arkasina gecip

150 km hizlara gelene kadar tanponundayim sonra sellekyor atip arkadan kirbacliyorum kacamiyorlar tikaniyor yol veriyor utanmadan :):)ciger meselesi :) oynamak cok zevkli rezil olup kayboluyorlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Aynen artistilik yapan çok oluyor ama bana hepte bmwciler denk geliyor :) geçen e90 320d büyükçekmece rampasını inerken kapıştık dünde bir x6 ile ışıklarda kapıştık x6 elime verdi tabiki ne olduğuda yazmıyordu ama 320d nerdeyse kafa kafaya gitti benimle hayret ettim
  • Evet sevgili BMW sahibi arkadaşlar bmw otomobilleri dışında kullandığınız herhangi bir bmw aksesuarınız varmı?

***BMW E39-E46******BMW E39-E46******BMW E39-E46******BMW E39-E46***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 2 Mart 2014; 23:33:26 >

• Takipteyim.
  • 0-100 değerini iyi sallamışsınız maşallah,fabrika verisi 9.1 saniye olan kaç yıllık aracı nasıl 8.3 saniyede 100'e çıkardınız hayret uçurumdan attınız heralde

e60 kasa bile 9.0 saniyede çıkıyor... siz 9.1'i tutturursanız öpünde başınıza koyun....
  • extrem_015 kullanıcısına yanıt
    Yalniz bu arac 170 beygir yeni tip motor ve sanziman var ve fazladan 10 beygiri daha var kac yillik arac dedigin senin tsi nin icinden gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 3 Mart 2014; 9:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

0-100 değerini iyi sallamışsınız maşallah,fabrika verisi 9.1 saniye olan kaç yıllık aracı nasıl 8.3 saniyede 100'e çıkardınız hayret uçurumdan attınız heralde

e60 kasa bile 9.0 saniyede çıkıyor... siz 9.1'i tutturursanız öpünde başınıza koyun....

Arkadaş ekstra bir uygulama yaptırmış, yazısında da var zaten. Atmosferik de olsa 10% güç alma gayet olağan bu motorlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 3 Mart 2014; 9:37:14 >
  • Gece iç görüntüsüne hayran kaldım
  • quote:

Yalniz bu arac 170 beygir yeni tip motor ve sanziman var ve fazladan 10 beygiri daha var kac yillik arac dedigin senin tsi nin icinden gecer.

Aman kardeş fanatikler sayfamızı talan edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.