Ustam merhabalar BMW e46 3.20d 2000 model aracım var aracımı ilk aldığımda hava akışmetrede sorun vardı önce orijinal BMW yazılımını yüklettim arıza akışmetre gösteriyordu sonra yanlardaki hava ventillerini değiştirdim düzelmedi sonra buhar testi yaptırdık kaçak mı var diye sonra emme manifoltunun arkasındaki contadan hava kaçırıyordu orayı yaptım sorun gene düzelmedi sonra turbo dediler turbocuda turboyu söktürdüm gene fayda yok tekrar yazılım atalım dediler onuda yaptık gene fayda olmadı elektrik tesisatında mı bişey var dediler kontrolleri yaptılar onlarda sağlam egzozuda düz boruya çevirdim katolizörü iptalde ettim en son çare dedim 1 akışmetre alayım onu da satınca geri de iadesi yokmuş bir tane tamirci abimizden Mercedes marka biri akışmetre aldım taktım araba köpek gitmeye başladı sevindim mutluluktan uçucam havalara ama bazen arızaya düşüyordu en son çare bosch marka orijinal cıkma akışmetre aldım bu seferde araba kalkarken çok ölü gibi kalkıyor sonradan hızlanıyor bunun sorunu ne olabilir bana Allah’a için yardım edin arabamda değiştirmediğim hiç bir bok kalmadı bu arada motor şanzıman sıfır aldım aracı yapılı