Şimdi Ara

BMW E90 AİRBAG YARDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2007 BMW E90 ARACIMIN AİRBAG VE KEMER ARIZA IŞIĞI YANIYOR
    SAĞ KOLTUKTA AĞIRLIK SENSÖRÜ VAR HATA BURDA KESİN AMA BUGÜN AİRBAGCİYE GİTTİM E90 LARA MÜDAHALE EDEMİYORUZ DEDİ NASIL YAPTIRABİLİRİZ
    AYNI SORUNLA KARŞILAŞAN VARMI.

• ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01honda 0 kullanıcısına yanıt
    Selamın Aleyküm. 2006 e90 aracımda da sağ koltuk doluluk sensörü arızası başladı. biri oturduğunda hem emniyet kemeri hemde airbag ışığı yanıyor. Siz yaptırdıysanız banada yardıcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01honda

MRB ARKADAŞLAR
    2007 BMW E90 ARACIMIN AİRBAG VE KEMER ARIZA IŞIĞI YANIYOR
    SAĞ KOLTUKTA AĞIRLIK SENSÖRÜ VAR HATA BURDA KESİN AMA BUGÜN AİRBAGCİYE GİTTİM E90 LARA MÜDAHALE EDEMİYORUZ DEDİ NASIL YAPTIRABİLİRİZ
    AYNI SORUNLA KARŞILAŞAN VARMI.

eBay
    Seat Mat Bypass Emulator For BMW E90-E93E82E88E65E66X3Z4 Occupancy Airbag Sensor | eBay
    http://www.ebay.com/itm/Bypass-For-BMW-E90-E93E82E88E64X3X5Z4-Seat-Occupancy-Mat-Sensor-Airbag-Emulator-/160854844395?fits=Make%3ABMW

Normalde agirlik sensörü degişmesi lazim koltuk sokulucek ,parcanin fiyati 600 700 tl vs bu yukardaki linkteki ürünü aldim ben , koltukta hep birisi oturuyormus diye yaniltiyor araci ve güvenli

• Merhaba,
    konu çok eski ama hortlatmam lazım :)
    Bende 2006 3.16 var aldığımda hava yastığı ile emniyet kemeri ikaz lamabası yanıyordu.
    Hataları sildirdim.
    Fakat tekrar yanmaya başladı. cihazı bağladığımızda yolcu airbag ve yolcu emniyet kemeri hatası veriyordu.
    Benim anlamadığım hem emniyet kemeri hem airbag 2si aynı anda nasıl yanıyor. daha önce bu sorunu yaşayan var mı ?
    Problem ne olabilir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    BMW F30 TAHRİK ARIZASI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.