Şimdi Ara

BMW E92 Sinir Bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce 2001 model BMW 320Ci E46 kullanıcısıydım ve aracımı sattım. Arabamın içi dışı yaşına ve 220 bin olan kmsine göre oldukça temizdi dışı siyah içi bordo deri döşeme olunca çevirmeye alan polis abiler bile 2001 model olduğunu duyunca maşallah 2010 gibi duruyor diyorlardı. Yani aracımdan sanayiye, servise gitmemek dışında memnundum herhangi bir yere gittiğimde gözler direk arabada oluyordu. Benim sorum şu; aracımı sattım ve şuan tekrar bir araç bakıyorum. Söylediğim gibi önceki aracımdan memnundum ama sürekli arıza çıkarmasından sağının solunun bozulmasından bıkmıştım ve onun için sattım. Şimdi aklımda iki araç var. Biri 2008-2009 BMW E92 Coupe benzinli 2000 motor, manuel vites ve yaklaşık 120-150 bin kmde olacak. Diğeri de 2013-2014 Mercedes A180 AMG Sport benzinli, otomatik ve yaklaşık 30-60 bin kmde olur. Aracı genelde tek kişi ya da yanımda bir kişi ile kullanıyorum yani rahatlık açısından sedan ve coupeyi fazla önemsemiyorum. Gönlümdeki direk E92 ama benim korktuğum tek nokta şu; önceki aracım gibi ikide bir arızalanıp beni bıktırır mı? A180 hem mercedes hem hor kullanılmamış hem de modeli yeni olacağı için sanayinin, servisin yanından bile geçmem diye düşünüyorum ve bu yüzden mantıklı geliyor.

Sizce E92, E46 gibi arızalanıp durur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ever001 -- 30 Ekim 2016; 9:23:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin yerinizde olsam makyajsız 118i alırdım,1.6 turbo benzinli 170 hp.Keyifle gezerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Sizin yerinizde olsam makyajsız 118i alırdım,1.6 turbo benzinli 170 hp.Keyifle gezerdim.

1 serisi m sport olmadıktan sonra hiç hoşuma gitmiyor ayrıca içi de en dolusu değilse çok kötü geliyor bana o yüzden sanırım tercih etmem.

• Merso al kafan rahat olsun , bulaşma 6-7 yıllık yrngeç gibi yan yan kullanılmış arabaya

• 4ever001 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam zevk meselesi tabi ama a180 bana kalırsa süslü renault tan öteye gidemez. 1 serisini tercih ederdim bende.

• a180 e geçince model yükselmişmi olacak

• Süslü renault derken?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corvette c5 mi ilgi geçer yoksa ?
    10 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo GT Çok Mu Yakar?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Evet kafanızı karıştıran nedir?

• 4ever001 4 kullanıcısına yanıt
    Yalıtım vasat
    Şanzıman gtronic lerin hepsi kararsız
    Motor renodan eyvallah iyi motor ama narin motordur yakıt seçer.
    Malzeme kalitesi ortada. Mercedes logosu sökülüp renault logosu koyulmalı o araca bence.

• Bahsettiğiniz kadar kötü bir araç olduğunu düşünmüyorum ayrıca sadece A180 CDI motoru renault 1.5 dci'dir. Benzinli motorları mercedes motoru diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ever001

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Sizin yerinizde olsam makyajsız 118i alırdım,1.6 turbo benzinli 170 hp.Keyifle gezerdim.

1 serisi m sport olmadıktan sonra hiç hoşuma gitmiyor ayrıca içi de en dolusu değilse çok kötü geliyor bana o yüzden sanırım tercih etmem.

Sizde gidin M-paket alın o zaman.

1 serisini beğenmeyip A serisine eyvallah demekte mantıklıymış.

• 90–95 bine w204 c180 coupe alabilirsiniz.
    Alternatif 85–90 bin makyajlı e90 320d.

• a 180 kötü değil çok kötü bir araç.bir kere iç mekanının her yeri ayrı oynuyor,inanılmaz trim sesi var.
    Sizin ilacınız ya v40,ya da giulietta.
    İkisi de kronik sorun taşımayan otomobiller.
    Kaliteli araç istiyorsanız v40,spor araç istiyorsanız giulietta bakın.
    Bmw ye yanaşmayın,o arabayı o km ye getiren adam temiz kullandıysa satmaz,kullanmadıysa zaten sizde patlasın diye satar.
  • Bmw alacaksaniz ve butce kisitli ise ya donanimdan feragat edeceksiniz ya da hirpalanmis veya km si yuksek veya ariza çıkardığı icin bi sekilde ucuza satilip kurtulunmak istenen araclardan birine denk geleceksiniz. Ucuzdan pahaliya siralanip en ucuzlardan bakilan 8 yilda 8 el degistirmis araclarin sorun cikarma potansiyeli her zaman daha yüksektir. Itin cakalin eline düşen araclarin nasil kullanildigi malum.
    Bunun dışında sunroofta olsun, katlanir ayna da olsun o da olsun bu da olsun derken butce artmadan sabit kaliyorsa siz farkında olmadan baska bir yerlerden yavas yavas sorun yazmaya baslar bile.
    Birini 20 bin kmdir birini 75 bin kmdir kullandigimiz 2 tane e90 aracimiz var. Ikiside bakimlari disinda tek kurus masraf cikarmadi.

• E92'nin tipi ve içi çok hoşuma gidiyor ama aracım sürekli arıza çıkardığı zaman da soğuyorum. O yüzden güzel temiz kullanılmış bir araç bulmam lazım o da zor o yüzden modeli daha yeni bir araç daha mantıklı geliyor. Yani gönlüm E92 aklım A180 diyor.

• Arkadasimda a200 amg arac var. Aracta otomatik klima yoktu. İsciligi kotu bu aracin tokluk yok. Bircok yeri sert plastik ve gercekten rahatsiz ediyor. Mesela gostergelerin temasi sanki undergrounddan alinmis gibi duruyor. Multimedia sistem desen gercekten kullanislilik kotu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes nasıl böyle bir araç yapmış ya anlamadım gitti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.