Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
241.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dedğiniz gibi şu an sadece mevcut değerleri aç kapa yapıyoruz ağaç üzerinde.
    o ağaçta böyle yeni bir sekme oluşturabilmek için sanırım kaynak kodlara ihtiyaç duyarız. onu da BMW paylaşmaz diye düşünüyorum.
    zaten kaynaklar olsa da ciddi yazılımcı olmak gerekir bunun için. (diye düşünüyorum)
  • kucukprens54 kullanıcısına yanıt
    hocam haklısınız kesin yazılımcı olmak gerekir. kaynak kodlarını bilmedigin bir sisteme mudahale zordur ki onu da yaptın mı hacker oluyorsun zaten :) bu olaya kafa patlatmıs biri varmıdır acaba. bilen duyan ?

apple ın ios larına girip crack ediyorlar. bmw nun sistemlerine de girebilmis abiler varmıdır ?
  • biraz arz talep meselesi. biri çıkıp böyle bir şey yapsa ios u crackleyen kişi kadar rağbet göreceğini sanmıyorum :)
    yapabilecek olan çok kişi vardır ama
    yabancı forumlarda hiç rastlamadım
    ama bizim forumdan derseniz @Bhd1R dan ümtliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukprens54 -- 8 Mart 2014; 17:10:56 >
  • navigatepark kullanıcısına yanıt
    Yeni token ile sorun çözüldü.
  • bi sorum olacak kodlama ile subarulardaki gibi kontağı açınca ibreler sona gidip gelmesi gibi bi uygulama açılabilir mi
  • Auto start stop'un (ASS) son halini hatırlamasını kodlayanlar için bir bilgi.

araç comfort veya sport moddayken auto start stop ayarı yapıp aracı tekrar çalıştırdığınızda ayarı hatırlıyor.
    ancak ecopro ya geçince ASS tekrar açılıyor.

3.20i ed'ler sürekli ecopro'da başladığı için ASS'u kapamış olmanız farketmiyor, her zmn açık olarak başlıyor. bunun için ASS default off olarak ayarlanması gerekiyor.
  • Kerrami K kullanıcısına yanıt
    olmuyor diye isyan edenler için güzel çözüm.

öte yandan
    bimmerde bi gönderine denk geldim.
    cam yarıda kalmış sanırım kodlamadan sonra
    nasıl çözdün?
    Kendi kendine cozuldu :) o tarz ufak seyler olabiliyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar,

office menüsünden SMS ve E-mail alabilen var mı acaba? ben SMS'leri alabiliyorum. Bir ara telefonuma gelen mailları da görebiliyordum. Neden sonra E-mail'leri almamaya başladım. Nedeni hakkında fikri olan var mı acaba?

Bu arada NBT'nin kodlarında e-mail alma fonksiyonu açık.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarmancanavari

selam arkadaşlar,

office menüsünden SMS ve E-mail alabilen var mı acaba? ben SMS'leri alabiliyorum. Bir ara telefonuma gelen mailları da görebiliyordum. Neden sonra E-mail'leri almamaya başladım. Nedeni hakkında fikri olan var mı acaba?

Bu arada NBT'nin kodlarında e-mail alma fonksiyonu açık.

teşekkürler

Abi sen şanslısın ben takvimden başka birşey göremiyorum ofis menüsünde..

NBT versiyonu ve IOS,Android versiyonu ile alakalı bir durum sanırım.
  • ces114 kullanıcısına yanıt
    benim anlamadığım; ben hiç bir şey yapmadan mail almaya başladı cihaz, sonra bir iki gün sonra kendiliğinden kesildi :) @ces114 ne yapmış olabilirim acaba?

mail alması mükemmel bir şey keza araba kullanırken en çok yaptığım şeylerden biri telefonuma gelen maillara bakmak...
  • ces114 kullanıcısına yanıt
    Sms bende alıyorum.yalnız ofis menüsünde degil,telefon menüsünde geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benim anlamadığım; ben hiç bir şey yapmadan mail almaya başladı cihaz, sonra bir iki gün sonra kendiliğinden kesildi :) @ces114 ne yapmış olabilirim acaba?

mail alması mükemmel bir şey keza araba kullanırken en çok yaptığım şeylerden biri telefonuma gelen maillara bakmak...

kararsızlık bence nbt kaynaklı değil.
    tel güncelleme almış ya da ayar değiştirmiş olabilir mi?
    selam,

Telefon iphone 5. birkaç gün önce güncelleme oldu ama bahsettiğim sorun bu güncellemeden önce başlamıştı.

bu bahsettiğim sorundan ayrı olarak iki kez tekrar eden bir sorunla daha karşılaştım; telefonumda bluetooth açık olmasına rağmen, telefon ile nbt bağlantı kuramadı. bunu ilk yaşadığımda aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda düzeldi. ikincisinde ise radyo tuşuna 30 saniye basılı tutup reset attıktan sonra düzeldi. böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu?
  • sarmancanavari S kullanıcısına yanıt
    resetledikten sonra telefondan aracı silip tekrar eşlemek geliyor aklıma.
    nbt den bluetooth data transferi ve apps lar için galiba 6NR opsiyonu vardı ama bu sizde zaten vardı.

nbt yazılımını flash disk ile güncellediniz mi hiç?
    belki bir "fix" vardır bu durum için.
    http://www.bmw.com/com/en/owners/navigation/bluetooth/bluetooth_software_update_vin.jsp?region=&country=

telefonu kilitlemeden denediniz mi?
    telefonunuz kablo ile bağlıydı gördüğümde, telefon tutucu varsa bir de onda deneyin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukprens54 -- 15 Mart 2014; 22:30:24 >

resetten sonra sorun olmadı. ama silip tekrar eşleştirmeyi denemedim.

nbt'yi 1 - 2 ay güncellemiştim.

Telefon tutucum yok. bmw'nin bir plugin apartı var ama o da çok pahalı. almaya değmez.

ben bir ara bilgisayarımı bluetooth'tan eşleştirio data transferi için ikinci telefon olarak tanımlamıştım. ondan olabilir diye düşünüp kaldırdım ama yine tekrarladı sorun...

bilemedim valla. inşallah sorun kronikleşip daha sık tekrarlamaya başlamaz.
  • quote:

resetten sonra sorun olmadı. ama silip tekrar eşleştirmeyi denemedim.

nbt'yi 1 - 2 ay güncellemiştim.

Telefon tutucum yok. bmw'nin bir plugin apartı var ama o da çok pahalı. almaya değmez.

ben bir ara bilgisayarımı bluetooth'tan eşleştirio data transferi için ikinci telefon olarak tanımlamıştım. ondan olabilir diye düşünüp kaldırdım ama yine tekrarladı sorun...

bilemedim valla. inşallah sorun kronikleşip daha sık tekrarlamaya başlamaz.

ferhatgs nin nbt retrofitinden sonra bugün nbtyi (609) kodladık 6NH yi 6NS yaptık fakat kodlamadan önce mail ve sms alabiliyorken şimdi alamıyor.
    araştırırken şuna denk geldim

Change VO from 6NH to 6NK and coded the HU_NBT
    Enabled some parameters (changed to "true"):

3002 PIM_PARAMETER
    EMAIL_EIN_AUS
    SMS_EIN_AUS
    CONTACTS_EIN_AUS
    CALENDAR_EIN_AUS
    TEXT_NOTES_EIN_AUS
    AUDIO_NOTES_EIN_AUS
    REMINDER_EIN_AUS
    TASK_EIN_AUS
    PIM_BILDER_EIN_AUS
    REMINDER_TRIGGERS_EIN_AUS
    MACRO_PIM >

bu aslında OFFICE kelimesinin idrive menu de gözükmesini sağlıyor.

Office function seems to work for new incoming email and text. Haven't been able to view calendar items, but I don't know if this is supported without the Apps?

bu parametleri aktif yaparak ve 6NK kodlayarak başarmış yabancı forumdan biri. bizde ofis var smsler yok artık :)
    sizde son durum nedir?

Office'i çalışmayanlar klübüne hoş geldiniz :)

6NH < 6NK < 6NS

6NS kodlarsanız en üst versiyonu kodlamış oluyorsunuz ve Video izleme gibi detaylar kendinden açılıyor.

Eğer gelişme olursa haber verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ces114 -- 17 Mart 2014; 9:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ces114

Office'i çalışmayanlar klübüne hoş geldiniz :)

6NH < 6NK < 6NS

6NS kodlarsanız en üst versiyonu kodlamış oluyorsunuz ve Video izleme gibi detaylar kendinden açılıyor.

Eğer gelişme olursa haber verin

önce 6NS kodlamıştık. sonra 6NKyı denedik.
    609 ile 6NR kodlayınca uçtu sms&mail. çalışan ofisini bozduk adamın :)
    appsler için kodlama yapalım dedik. yoksa herşey çalışıyordu ferhatın aracında.

shawn'dan ya da başkasından ofisi çalışan CAFD istesek işe yarar mı sizce?
    bence hiç kodlama yapmadan dili ingilizceye cevirip BMWonline deneseydik çalışacak gibiydi :)
    sende yedek vardı. ilk kodlamayı yaparken aldığın.onu geri kurabilirmiyiz?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.