Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
241.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araci baglayip read coding data dediginiz zaman caf'lar olusacak e-sys klasorunde. Hicbir degisiklik yapmadan once svt,fa ve caf'lari yedeklemeyi unutmayin lutfen. Bir onceki mesajimdaki linkte adim adim anlatiliyor yedekleme islemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxblitz

Araci baglayip read coding data dediginiz zaman caf'lar olusacak e-sys klasorunde. Hicbir degisiklik yapmadan once svt,fa ve caf'lari yedeklemeyi unutmayin lutfen. Bir onceki mesajimdaki linkte adim adim anlatiliyor yedekleme islemi.

evet teşekkürler,olası bi yanlış kodlamada aldığımız yedeği geri yükleme işini reset ilemi yapıyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: navigatepark

serverimde bir güncelleme var bunu bitirdikten sonra istediğniz kodlamaları yapıyoruz zaten. güncelleme yüzünden suan için e serisine kısmi kodlama yapıyorum.

Çok teşekkür ederim ilgiliniz için.

Kodlama sırasında bir problem oluşur mu? Oluşursa düzeltebiliyor musunuz? Yani komple tekrardan kodlama falan gibi şeyler mümkün müdür?
  • k.a.a.n. kullanıcısına yanıt
    yedekleri yerlerine geri kopyalayıp yanlış kodladığınız CAFD leri yeniden kodlayacaksınız
    bu sefer orijinal CAFD ler kodlanmış olacak araca sorun ortadan kalkacak.
    endişe etmeyin kolay kolay yanlış kodlamazsınız.

yedek alırken aracın fa list ini yedek alın orada bir adet sample fa list mevcut olabilir o sizinki değil. okuduğunuz zaman oluşan sizin fa list.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukprens54 -- 6 Mart 2014; 16:54:35 >
  • @navigatepark

hocam sanırım sorum gözünüzden kaçtı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada bilgi veren arkadaşlar(tek tek isminizi yazamıyorum ama imrenerek takip ettiğimiz arkadaşlarım) sizler elektronik veya yazılım mühendisliği veya teknik bir eğitim varmı yoksa sadece ilgi sonucumu bu bilgilere sahip oldunuz.özel merak nedeniyle herhangi bir kişi veya az computer ilgisi olan bir kişi bunları yapabilirmi.
  • BMW F10 NBT touch versiyon ,hayalet gösterge ve bir çok özellikleri aktif ederek güzel bir çalışma oldu....
    http://www.dailymotion.com/video/x1f3jcc_bmw-f10-nbt-touch-version-ve-hayalet-gosterge-retrofit_auto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigatepark -- 7 Mart 2014; 1:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmbodrum

burada bilgi veren arkadaşlar(tek tek isminizi yazamıyorum ama imrenerek takip ettiğimiz arkadaşlarım) sizler elektronik veya yazılım mühendisliği veya teknik bir eğitim varmı yoksa sadece ilgi sonucumu bu bilgilere sahip oldunuz.özel merak nedeniyle herhangi bir kişi veya az computer ilgisi olan bir kişi bunları yapabilirmi.

bilgisayarla biraz ilgili olan herkes örnek videoları takip ederek yapabilir
    burada yapılan şeyler zaten yüzeysel şeyler uzmanlık gerektirmiyor.
  • E-Sys_3_23_4_RC_b36359 ve psdzdata 51.3 kurdum. Pin girdikten sonra aşağıdaki hata mesajı çıkıyor.

An error occurred while processing the EST file "C:\EC-Apps\ESG\E-Sys\eyup.est". See details for more information. [C157]

EstCmDocumentCorruptException: Plain validity data and token validity data differ! EST file manipulated!

Ne yapabilirim?
  • merhabalar
    bende f20 116i connected edition aracıma bu işlemleri yapmak istiyorum birlaç sorum olacak e sys programının güncel versiyonunu nerede bulabilirim , obd2 kabloyu sayfa 1 site den sipariş edeceğim yurtdışı sitesi ne zamana elinize ulaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros3

E-Sys_3_23_4_RC_b36359 ve psdzdata 51.3 kurdum. Pin girdikten sonra aşağıdaki hata mesajı çıkıyor.

An error occurred while processing the EST file "C:\EC-Apps\ESG\E-Sys\eyup.est". See details for more information. [C157]

EstCmDocumentCorruptException: Plain validity data and token validity data differ! EST file manipulated!

Ne yapabilirim?

bilgisayarın bölge ve dil seçeneklerinden ingilizce ve abd deneyin.
    token aldığınız kişi ile görüşün.
    bu sorunu genellikle yeni bir token ile çözebilmişler ecnebi dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukprens54 -- 7 Mart 2014; 17:42:53 >
  • wolf93 kullanıcısına yanıt
    Ortalama 2-3 haftada elinizde olur. Sansiniz yaver giderse 10 gun civarinda da ulasma olasiligi var

• mxblitz kullanıcısına yanıt
    teşekkürler e sys güncel versiyonunu nerede bulabilirim
  • Rica ederim, token'ci arkadaslarlar size zaten programla ilgili linkleri atiyorlar kendi tokenlarina uygun versiyonlari.
    Ancak mesajinizi goren arkadaslar da atacaklardir size ozel mesaj ile :)

• albatros3 A kullanıcısına yanıt
    est dosyan fake :)
  • kucukprens54 kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler, denedim olmadı maalesef.
    Mail attım token için, cevap bekliyorum.
  • navigatepark kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya, koskoca tokenmaster kazıkladı mı yani beni? :)
  • albatros3 A kullanıcısına yanıt
    aldığın mesaj bunu soyluyor. :)
  • programı indirebileceğim bir link atarmısınız
  • arkadaslar, ustadlar... coding olayında bmw nun araclarımıza yukledıgı ama ucret karsılıgı actıgı ozellikleri acıyoruz. buraya kadar sıkıntı yok.

peki yeni bi ozellik yaratıp bunu kodlama konusunda bir bilgisi olan varmı ? sıfırdan yenı bır kod yazmak mumkunmu.

yani en basıtınden kardesim ben dortlulerımı yaktımmı dortlulerle bırlıkte farlar da yansın sonsun ıstıyorum gibi bmw nun (gereksiz bi ozellik ama tabiki sadece ornek olsun dıye yarattım) database inde olmayan bi ozellik yaratıp kodlamak mumkunmudur ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.