Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
241.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yedekler duruyor ama işe yarar mı bilmem.
    yaptığımız kodlama nbt de değişiklik yapmışsa bu mümkün olmaz.
    istersen yollarım dosyaları

biz kodlamaya başlamadan önce online açık mıydı ?
    dünden beri değişiklik var mı? olumlu olumsuz?
  • kucukprens54 kullanıcısına yanıt
    Çalışıp çalışmayacağı telefona göre değişir.

Misal android bir telefon bence sorunsuz çalışır ya da ios 5-6 yüklü bir telefon..

Hangi yazılım ile hangi telefon çalışacağını bilmediğimiz için şuan beklemek zorundayız, tek bildiğimiz son versiyon ios 7 ve sürümleri ile çalışmıyor :)
  • merhabalar f30 aracım var konuyla ilgili görünce forum dikkatimi çekti üye oldum .

program linklerinide rica etsem banada yollarmısınız.

kabloyu satın aldım
  • F10 lci kasa için sport+ modunu açmayı başarabilen var mı?
  • Günaydın Forum,
    2012 F30 320d aracıma, CC parçası alacağım, Ankara'da kodlama işini yapabilecek var mı acaba?
    Teşekkürler
  • F30'dan farklı mı kodları?
  • Eskiden cic ile iphone 4 kullanırken sms vardı ama email yoktu benim aracımda. O zaman (2012) otoshow fuarında e-mailin araçta görünmesini sormuştum Almanyadan gelen elemanlara: "blackberry'lerde var ama iphone'da şimdilik çalışmıyor" demişlerdi. Halen yeni nesil NBT ve son güncellemeler yüklenmiş iphone 5s'te dahil ben email özelliğinin çalışan halini görmedim. USA'daki bazı forumlarda email aldıklarını belirtmişler ama telefon markasıyla ilgili bilgi paylaşmamışlar...
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    selam dostum,

e-mail alma fonksiyonunun çalıştığını iki gere gözlemledim. ilki bahçeşehir buluşmasına giderken, ikincisi ise hafta içi bir gündü. mesela e-mail alırken çok yüklü mesajlarda yükleme sorunu olduğunu ya da e-mail'in eki varsa, doğal olarak, gösteremediğini gözlemlemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Eskiden cic ile iphone 4 kullanırken sms vardı ama email yoktu benim aracımda. O zaman (2012) otoshow fuarında e-mailin araçta görünmesini sormuştum Almanyadan gelen elemanlara: "blackberry'lerde var ama iphone'da şimdilik çalışmıyor" demişlerdi. Halen yeni nesil NBT ve son güncellemeler yüklenmiş iphone 5s'te dahil ben email özelliğinin çalışan halini görmedim. USA'daki bazı forumlarda email aldıklarını belirtmişler ama telefon markasıyla ilgili bilgi paylaşmamışlar...

ferhatgs nin htc ve nbt sinde vardı.
    ta ki ben bozana kadar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukprens54

quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Eskiden cic ile iphone 4 kullanırken sms vardı ama email yoktu benim aracımda. O zaman (2012) otoshow fuarında e-mailin araçta görünmesini sormuştum Almanyadan gelen elemanlara: "blackberry'lerde var ama iphone'da şimdilik çalışmıyor" demişlerdi. Halen yeni nesil NBT ve son güncellemeler yüklenmiş iphone 5s'te dahil ben email özelliğinin çalışan halini görmedim. USA'daki bazı forumlarda email aldıklarını belirtmişler ama telefon markasıyla ilgili bilgi paylaşmamışlar...

ferhatgs nin htc ve nbt sinde vardı.
    ta ki ben bozana kadar :D

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatgs -- 20 Mart 2014; 15:16:33 >

ne yaptın da bozdun? ben de ona göre kontrol edeyim yaptığım şeyleri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ces114

F30'dan farklı mı kodları?

Aynı şekilde kodladım ama DTC hata veriyor. Düzelmiyor. Geri aldım.
    O zaman en kısa zamanda çözümü içeren müjdeli haberlerimizi bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarmancanavari

ne yaptın da bozdun? ben de ona göre kontrol edeyim yaptığım şeyleri :)

aslında bozmaya yönelik direkt bir hareketim olmadı.
    araçta 609 kodlu değildi
    bir de 6NR kodlu değildi
    ama herşey çalışıyordu navi, sms ve mail dahil.
    dedik ki 6NR yi kodlayalım. apppsler için.
    bunları kodlayınca ofis uçtu. ofisi geri getirdik ama Mesajlar yazan kısım gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tradeaddict

Günaydın Forum,
    2012 F30 320d aracıma, CC parçası alacağım, Ankara'da kodlama işini yapabilecek var mı acaba?
    Teşekkürler

CC parçasını nerden ne kadar alıyorsunuz acaba? özelden yazabilir misiniz? Teşekkürler.
  • F30'un teknik egitim dokumanlarina ihtiyac duyarsaniz, suradan bir coguna ulasabiliyorsunuz:
    http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=858575

Ayrica, surada da turbo ile ilgili bir cok teknik bilgi var:
    http://www.kneb.net/bmw/F30/08_Turbocharging%20Technology.pdf

Dokumanlarda aracin bir cok parcasinin bulunduklari yerleri gosteren sekiller, fonksiyonlari, kablo baglanti semalari gibi guzel bilgiler var.

• Deneyimli arkadaşla yardımcı olabilirse çok sevinirim, aracımda standart ekran ve ana ünite mevcut, bluetooth ve geri görüş kamerası falan var, navigasyonlu geniş ekranlı model ile değiştirmek istiyorum. Ebaydan ürünü getirtmeyi düşünüyorum, gelecek üründe şu parçalar mevcut:
    CIC head unit
    CID HD screen
    iDrive contoller ,

bunlar dışında farklı bir parça gerekli midir? Kodlarını borusanda yaptırtabilir miyim veya nerde yapılır, özel bir kod gerekiyor mu aktifleştirmek için ve bu kodlama ve montaj bana ne kadara mal olur acaba?
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt
    cıc eski olan model diye biliyorum.nbt en son olan model...kodlamayı borusanda hayatta yaptıramazsın boşuna uğraşma.Kodlamayı ya kendin yapacan ya burdaki arkadaşlardan musait olan varsa el atar..yada özel servislerde yaptıracaksın..Bu işi yapan navigateparkı Serkan usta yı öneririm ben hafta sonu yaptırdım ustadan memnun kaldım işini bilen ve yardımcı olan bir insan sağolsun.
  • Arkadaşlar aracın servis süre kısmını nerden güncellenebiliyor..yani 15 binde mi 30 bindemi bakıma gireceği kısımdan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrmtn

Arkadaşlar aracın servis süre kısmını nerden güncellenebiliyor..yani 15 binde mi 30 bindemi bakıma gireceği kısımdan bahsediyorum.

VO option kısmında 12000 km yazan değer var bu değiştirilebilir gibi geliyor, aracım garantili ve bakım anlaşmam olduğu için hiç kurcalamadım ve tavsiye etmiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.