Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
241.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • token satın alma işlemini nasıl yapıyoruz birinci sayfada açıklamadaki kişiyle konuştum biraz bilgi verdi , estforbimmer@gmail.com adresine mail attım cevap alamadım
  • wolf93 kullanıcısına yanıt
    ben şu mail adresi ile iletişime geçip almıştım. paypal ile ödemeyi yaptıktan sonra size gerekli bilgileri veriyor.
    gayet ilgili ve iyi birisine benziyor, bana kıyak geçip 1,5 senelik yapmıştı dosyayı
    esys.est@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxblitz -- 30 Mart 2014; 21:45:15 >
  • Yol bilgisayarım 0.3 lt/100 km az gösteriyor hesaplarıma göre bunu gizli menüden düzeltme faktörü uygulayarak düzeltebilir miyim. Düzeltebilirsem ne olarak girmeliyim düzeltme faktörünü ?
  • Mehabalar 2012 model bir f30 316i ile aranıza yeni katıldım. Bu konu hakkında çok bilgim olmadığı için kafama bir soru takıldı. aracı yeni aldım ve sadece 2 kez kullanma fırsatım oldu ve haliyle çok inceleyemedim ancak usb,navigasyon gibi özellikleri olmadığı için nbt taktırtma fikrine yöneldim. eğer nbt her araca uygulanamıyorsa hangi araçlara uygulanabildiği hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.
  • redkid778 R kullanıcısına yanıt
    appstore'da ülkeyi amerika yaparsan çıkıyor ama yüklemenin bir anlamı yok. çalıştırmak için üye girişi yapmak gerekiyor. daha önce yoktu şu an türkiye'de de bu servis için üyelik açmışlar. yalnız aracınızın şase numarasını girmeniz gerekiyor. girdiğiniz zaman sistem aracınızda telematik servisi olamadığı için işlem yapamazsınız diyor. benim nbt'nin şase'ni girdim onda da aynı hatayı verdi. bu hizmeti alan bir şase numarası bulup üyeliği açmak lazım ama bu durumda da yine araçta nbt'ye entegre sim olmadığı için herhangi bir işlem yapmak mümkün değil sanırım :)

bu arada türkiye sitesine aşağıdaki adresten girebilirsiniz.

https://www.bmw-connecteddrive.com.tr/cdp/release/internet/servlet/login?locale=tr_TR

isterseniz üye olabiliyorsunuz, ben oldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarmancanavari -- 1 Nisan 2014; 15:50:20 >

• sarmancanavari S kullanıcısına yanıt
    Üyelik tamam da gerisi şimdilik yok.
  • Herkese merhabalar. F30aracimda ufak bir sikintim var yardimci olursaniz sevinirim. Telefonumda interneti actigum zamanlar cogunlukla ekran kendini resetliyor. Kapaniyor 3 4 saniye durup geri aciliyor. Sanirim bu bmw live den kaynaklaniyor. Bana vakit ayirabilecek biri var mi bu işi cozebilirsek cok memnun olurum uzun zamandir boyle cunku. Musait vakti olan soylerse uygun zamaninda giderdim yanina yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • token için 100 senelik sınırsız bir site gördüm ama nedir ne değildir bilmiyorum

http://blog.iamdenny.com/2013/11/bmw-free-e-sys-est-token-for-100-years.html
  • Omerguzel O kullanıcısına yanıt
    unitenize kodlama mı yaptınız.bu sebepten dolayı mı kapanmakta.Bazı unitelerde uygunsuz kodlama sonrası bu sıkayetler olmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

token için 100 senelik sınırsız bir site gördüm ama nedir ne değildir bilmiyorum

http://blog.iamdenny.com/2013/11/bmw-free-e-sys-est-token-for-100-years.html

Bilgi icin cok tesekkurler. Token esys 3.23.4 de calisiyor gozukuyor ama araca baglayip kodlama yapmadigim icin tam net bir bilgi veremiyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: navigatepark

unitenize kodlama mı yaptınız.bu sebepten dolayı mı kapanmakta.Bazı unitelerde uygunsuz kodlama sonrası bu sıkayetler olmakta.

Telefon uzerinden bluetoothla muzik dinletme olur mu diye denedik olmadi geri kapattik belki burda bi sknti olmus olablir. Bide bmw live icin baya ugrasmistik zor olmustu buda olabilir sorun.

sadece bluetooth ozelligi olan unitelere 6NS kodlamaya calisirsaniz bu hatayi yapiyor tekrar 6NH kodlayin duzelecektir.
    Dedigin gibi bluetooth uzerinden muzik dinlemek icin kodlamalari yapinca bende de olmustu kapanip acilma olayi. Live ile ilgisi yok. Degistirdigin kodlari eski haline getirip, telefonu da aractan silip bastan tanitinca duzeliyor.

• Tamamdir cok tesekkurler

• Ankara'da olan var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adanada olan varmı ?
  • e90 araçlarıda kodlmayı bilen varmı burada
  • NBT sisteminde 200 GB lik hardiskin ne kadarını sistem kullanıyor. USB den müzikleri Hardiske aktarabiliyorum ama videoları aktaramıyorum. Bu yüzden videoları sadece USB flash bellekten seyredebiliyorum. Sizde de durum aynı mı?
  • redkid778 R kullanıcısına yanıt
    Kullanım için sadece 20 GB gibi bir alan kalıyor. Bu kısıma video atabilirsiniz kodlama ile açılıyor ama gerek var mı?

Ben 500GB'lık hdd bağladım ve sorunsuz kullanıyorum. Müzik için ise youtube'dan indirdiğim klipleri izliyorum :)
  • ces114 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekürler. Ben 120 GB civarında boş bir alan var diye düşünmüştüm. Dediğiniz gibi 20 GB için uğraşmaya değmez. USB den Flash bellek ve HHD ile izlemeye devam:)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.