Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
241.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende bakım 30 bin yazıyordu zaten...gelişmiş gösterge panelini kodladıktan sonra usta heralde güncel yazılımla birlikte 12 bine çekilmiş..şu uyarı yazısından kurtulmak için yaptırmayı düşünüyorum
  • emrmtn E kullanıcısına yanıt
    O zaman 30.000 de bulunan VO kodunu 12.000 de yazan ile değiştirip kodlarsan düzelir diye düşünüyorum.
    Emrah kardeşim bizde seni çok sevdik memnun edebildiysek ne mutlu bize. Senin gibi biriyle tanışmak güzeldi.....KM bakım konusunu sana çözücem sen merak etme :)
  • navigatepark kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigatepark

Emrah kardeşim bizde seni çok sevdik memnun edebildiysek ne mutlu bize. Senin gibi biriyle tanışmak güzeldi.....KM bakım konusunu sana çözücem sen merak etme :)

Merhaba,f10 5.20i için nbt fiyatını pmden paylaşabilirmisiniz?
  • arkadaşlar 3.20d kodlanan sport + ile fabrika çıkış sport + arasında ne fark var acaba süspansiyonlar falan mı farklı ..sonradan kodlanan sport + araca yada şanzımana zarar verir mi ?
    adaptif süspansiyon satın alınmışsa değişiklik yapıyor normal süspansiyonlarda değişen birşey yok diye biliyorum.
    sport + sadece dtcyi kapatıp gaz pedalı tepkimesini kısıtlamıyor.
    yani dtc kapattığınızda araç otomatik olarak comforta geçtiği için sürüş keyfine varamıyoruz.
    sport + bunu engelliyor. yani hem sport hem dtc off. ama dsc yine de açık kalıyor diye biliyorum.
    bu da sınırlı kaymaya imkan veriyor. (diye biliyorum)
    araca zararı yok. lastiklere zararı var :)
    birde dikkatli olmak gerek.
  • kucukprens54 kullanıcısına yanıt
    sadece lastikse sıkıntı olmaz zatende,başka yere bulaşmasın ...
    ben kodlayıp kullandım
    herhangi bir sorun ya da arıza kodu oluşmadı.
    ama gerçekten çok dikkatli sürmek gerekiyor
  • NBT de kullanılan unit ile Harman Kardon Müzik sisteminde kullanılan unit farklı mı? Sorumun sebebi HK de kullanılan Equlizeri NBT içinde aktif hale getirebilir miyiz?
  • Merhaba
    Bu obd2 kablo geldi bugün uyumlumu diye taktım araca şimdi çıkmıyor mandalı falan mı var zorlamak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolf93 kullanıcısına yanıt
    arka kısmını aşağı doğru iterek zorlamanız gerekiyor, maalesef başka türlü çıkmıyor.
  • Elektrikli katlanır ayna olan araçlarda anahtarla aracı kilitleyince aynaların hemen kapanması için gerekli kodlama :
    Fembody 3053 KOMFORT_SCHLIESSEN Werte = 0F ---> Werte = 00 olarak değiştirin.
  • connecteddrive servisleri
    http://instance006.caching.dbm.adacorcdn.com/2013/08/d8cca6c0-fda5-11e2-9d13-5d6262b3b740/dbbfa180-fda5-11e2-adb4-9ddf49b4d749.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigatepark -- 30 Mart 2014; 10:50:13 >
  • uzaktan araç erişim hizmetleri
    http://instance006.caching.dbm.adacorcdn.com/2013/08/4f8dc1f0-fda9-11e2-b97e-739a92091829/52024970-fda9-11e2-931c-899d37467ad9.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigatepark -- 30 Mart 2014; 10:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigatepark

uzaktan araç erişim hizmetleri
    http://instance006.caching.dbm.adacorcdn.com/2013/08/4f8dc1f0-fda9-11e2-b97e-739a92091829/52024970-fda9-11e2-931c-899d37467ad9.mp4

Daha önce denemiştim. My BMW yi yükleyemiyorsunuz. Siz yüklediniz mi? Yüklediyseniz nasıl?
  • redkid778 R kullanıcısına yanıt
    iphone için söylüyorum ülkenizi almanya yaparsanız yükleyebikiyorsunuz. Fakat ben connected drive'a üye olmama rağmen çalışmadı almanyaya mail attığımda sizin ülke için geçerli değil cevabını almıştım.
    Not: aracımda nbt veya herhangi bir connected drive ayarı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emret06 kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi Almanya yapama rağmen Iphonede App store My BMW çıkmıyor. App Store Türkiye hesabım olduğu için bu yüzden görmüyor olabilrim.
    dediğiniz yapılabiliyor.
    ama detayları bilmiyorum VO codingle hk opsiyonlara eklenmeli. sonra normal coding ile ayarlanıyor.
    Baha1R görürse yazar.
    my bmw uygulamasını yükleyebiliyorsunuz. ama ben aracımda çalıştıramadım üyelik falan istiyor.app store den yeni bir hesap açtım abd üzerinden giriyorum oradan my bmw uygulamasını yükleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.