Şimdi Ara

BMW F30 320i ED / 316i RACE CHIP / CHIP TUNING (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.670
Cevap
33
Favori
139.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpha2012tr

Bu arada hem ISTOC RaceChip dukkanini hemde bostanci daki bayisini aradim... biz montaji yapiyoruz daha sonrada kademe artirma falan yok... montajdan sonra direk 186HP gorursunuz diyorlar...

Bu konuda forumda hep farkli yorumlar olmustu... gerci kitapcigindada ben oyle okumustum ama urunu satan adamin bilmemesi biraz garip olur..

ne diyorsunuz ?

Aynen ne diyorlarsa odur hocam, takıcaklar 20 km yol yapacaksan motor alışıyor o arada chipe sonrası direk 186HP, 320ied veya 118i ise 205HP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bayide Borusan Avcılarda 273bine 428i xdrive grand coupe (4 kapılısı var) siyah renk, hem sıfır hem 4 kasa hem de baya dolu, navi var, harman kardon var, deri elektrikli hafızalı koltuk var, sunroof, cruise var, hem de sıfır... Daha da pazarlıkla iner o araç, gidip 260bin e ikinci el o 328i alacağına...

• Dostum aman diyeyim , sen biraz daha bekle 150.000 TL ye bir 3.28 sportline kapa , üstüne de 6.000 TL ye şöyle komple M yap dışı , o RCU nu da satma ona tak , zaten bir daha başka araba çekmez canın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johngalt -- 9 Ekim 2014; 13:40:49 >
  • Bir de 4 çeker BMW mi alınır Allah aşkına aman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: johngalt

Dostum aman diyeyim , sen biraz daha bekle 150.000 TL ye bir 3.28 sportline kapa , üstüne de 6.000 TL ye şöyle komple M yap dışı , o RCU nu da satma ona tak , zaten bir daha başka araba çekmez canın :)

Doğru diyosun bence de öyle, 4 çekergüzeldir her ne kadar arkadan itiş daha eğlenceli olsa da :) RCU yu satıcam ama 328i alamıcaz bu gidişle...

• kk kurt hocam ozelden pm attim ama galiba gelmedi chip icin
  • Evet sifirin fiyati, 2.ele yakinsa kesinlikle sifir araba alinir... buna kimse itiraz etmez... aklin yolu birdir... bmw nin 4 cekerini hic kullanmadim... eger bir dugmede acma kapama sansi varsa 4 cekerin, bazi zamanlar sadece 2 ceker kullanip, keyif yapilabilir...
  • hocam yanlis mesaj gonderdim bana ozelden nuamraini yollarsan sevinirim tesekkurler
  • Evet arkadaslar, sonunda RaceChip olayina girdim... bugun montajini yaptirdim... aldigim ilk degerler

0-100 km ---> 8.6 sn (stok)
    0-100 km ---> 7.0 sn (racechip )

arabanin gizli, saklanmis gucu ortaya cikti... sanki ayaginda pranga varmista sokulmus gibi... Cok ilginc, yakit tuketimi artar diyordum, tam tersi oldu... 1 lt yakin bir dususte sozkonusu...
    Aracin torku yukselince gaza daha az basmak yeterli oluyor... Kendimi tekrar 530i deymis gibi hissettim :) Bu konuyu arastiranlar icin paylasiyorum...
    Ben cok kararsiz kalmistim ama kullandiktan sonra gordum ki kullananlar gercekten hakliymis... arabanin gucu %37 artti.. keyfi %100 artti :)

• alpha2012tr kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlar için teşekkürler.

• quote:

Evet arkadaslar, sonunda RaceChip olayina girdim... bugun montajini yaptirdim... aldigim ilk degerler

arabanin gizli, saklanmis gucu ortaya cikti... sanki ayaginda pranga varmista sokulmus gibi... Cok ilginc, yakit tuketimi artar diyordum, tam tersi oldu... 1 lt yakin bir dususte sozkonusu...
    Aracin torku yukselince gaza daha az basmak yeterli oluyor... Kendimi tekrar 530i deymis gibi hissettim :) Bu konuyu arastiranlar icin paylasiyorum...
    Ben cok kararsiz kalmistim ama kullandiktan sonra gordum ki kullananlar gercekten hakliymis... arabanin gucu %37 artti.. keyfi %100 artti :)

tam nereye monte ettin baska bır resım koyabılırmısın.ben bır turlu dogru yerı bulamadım.sallanıyor sankı koydugum yerlerde

• Kaputu acip, arabayi tam karsina aldiginda sol on kose... sigorta kutusu gibi birsey var... onun ustune... montaji ben yapmadim... RaceChip in TR ana dist. deki usta yapti... artik binlerce araca taka taka, en uygun yeri tesbit etmisler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha2012tr -- 11 Ekim 2014; 7:42:54 >
  • alpha2012tr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

Dediğim gibi şu an ağırlık avantajınızla beraber stok 3.20 i ve 3.20 d den çok daha iyi bir performansınız var , hatta RC li 205 hp lik 3.20 i ile hemen hemen aynı olması gerek . Benim gibi RC li 3.16 larıda çok rahat geride bırakabilirsiniz.

Yakıt konusuna gelirsek normal kullanımda bir artış gerçekten olmuyor ama şimdilik sırf yakıt tüketimi içinde bu kutuyu kullanmak isteyecekler olabilceği için kendi adıma konuşayım tüketimim ne arttı ne azaldı aynı kaldı bende.

Bu arada uygun düz bir yolda 0-200 değerinizi ölçebilirseniz çok daha aydınlatıcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johngalt -- 11 Ekim 2014; 12:42:25 >
  • quote:

Evet arkadaslar, sonunda RaceChip olayina girdim... bugun montajini yaptirdim... aldigim ilk degerler

Hayırlı olsun çok keyif alacaksınız arabayı kullandıkça

• sagol hocam eywallah ...
  • johngalt kullanıcısına yanıt
    Sagol hocam... eywallah...

0-200 insh. ilk firsatta uygun bir yerde deneyecegim... Istanbul dada uygun yer bulmak cok zor... 0 - 100 bile zor yaptim...

Bu arada sizler, bu hizlanmalarda olcumu nasil ve neyle yapiyorsunuz? bende boyle birsey sorayim...

ben ODB portuna bagli wifi vericisinden DashCommand uygulamasini kullandim iphone uzerinden...

Tabii, saglikli virgulu virgulune olcum yapmak gercekten zor... Bizde formula yarislarinde degiliz.. tahmini araligi bulmak yeterli diyorum...

• quote:

Sagol hocam... eywallah...

0-200 insh. ilk firsatta uygun bir yerde deneyecegim... Istanbul dada uygun yer bulmak cok zor... 0 - 100 bile zor yaptim...

Bu arada sizler, bu hizlanmalarda olcumu nasil ve neyle yapiyorsunuz? bende boyle birsey sorayim...

ben ODB portuna bagli wifi vericisinden DashCommand uygulamasini kullandim iphone uzerinden...

Tabii, saglikli virgulu virgulune olcum yapmak gercekten zor... Bizde formula yarislarinde degiliz.. tahmini araligi bulmak yeterli diyorum...

Öncelikle hayırlı olsun
    OBD cihazınız acaba ne marka ve nerden hangi fiyata tedarik ettiniz acaba

• Cihazi yillar once GittiGidiyor dan almistim.. WIFI modeli... malesef iphone larda sadece wifi modeli calisiyor... Bu cihazlarin Bluetooth versionlarida var.. onlar daha ucuz... Android telefonunuz varsa bu versionlari alabilirsiniz...

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/bluetooth-elm327-ariza-tespit-cihazi-elm-327-129195345

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ipohone-ipad-icin-elm327-ariza-tespit-wifi-li-127859382

Not: Malesefe apple da yazilimida ucretli almaniz gerekiyor.. :( Yani android kullaniyorsaniz cok sanslisiniz...

• quote:

Cihazi yillar once GittiGidiyor dan almistim.. WIFI modeli... malesef iphone larda sadece wifi modeli calisiyor... Bu cihazlarin Bluetooth versionlarida var.. onlar daha ucuz... Android telefonunuz varsa bu versionlari alabilirsiniz...

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/bluetooth-elm327-ariza-tespit-cihazi-elm-327-129195345

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ipohone-ipad-icin-elm327-ariza-tespit-wifi-li-127859382

Not: Malesefe apple da yazilimida ucretli almaniz gerekiyor.. :( Yani android kullaniyorsaniz cok sanslisiniz...

samsunglar icin programın adı nedir acaba

• Uygulamanin ismi Apple da ve Google da ayni..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.palmerperformance.DashCommand&hl=tr

Alternatif ugulamalarda var google play store da.. az once baktim...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.