Şimdi Ara

BMW F30 almak isteyenler (İŞTE Fiyatlar) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
32.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uffuk

Isıtmalı koltuk opsiyonel mi ? tam detayları açıklandımı bu araçlarda neleirn olacağı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Isıtmalı koltuk opsiyonel mi ? tam detayları açıklandımı bu araçlarda neleirn olacağı ?

• gelip gelmeyeceği belli değil hatta gelse bile ilk etapta gelmeyeceği neredeyse kesin ancak F30 318i 1.6 lt 170 ps bir araç da benim gibi ağırlıkla şirket aracı kullanan biri için ciddi anlamda düşündüren bir seçenek olacaktır..
    1 serisindeki yeni benzinli turbo beslemeli motorların tüketimleri için kullanıcı yorumları olumlu geliyor forumlarda..
    ve tabi bir de 328i yi merak ediyorum 2,0 lt 245 ps ve gerçekten test etmek isterim..
  • Fiyatlari da bir gorelim ve tabiki de euro kurlarini da.. Bu kriterler buyuk oranda "keske" ya da "iyi ki" dedirtebilir..
  • başlangıç fiyatı kesinleşti mi?
    vergisiz fiyat 22.900 euro sanırım ( forumlarda bir teklif paylaşılmıştı ) bu da anahtar teslim yaklaşık 49.500 euro yapıyor..
    şu ötv artışı olmasa yaklaşık 44.250 euro civarı olacakmış bu arada..
  • başlangıç fiyatı 22900 euro,evet...dün eskişehir teknik oto'daydım...ekranlarında açık durumda F30...sipariş alabiliyorlar şu an,ancak fabrikaya şubatta iletebileceklermiş...
  • hocam bu bahsettiğiniz fiyatlar 3.20i fiyatları mıdır?

ben 2 haftadır uğramıyorum Borusan'a dolayısıyla soramadım..
  • Bmw sitesinde yeni Bmw 320d ve 328i fiyatları açıklanmış.

Bmw 320d 49.412 euro
    Bmw 328i 57.590 euro
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

başlangıç fiyatı 22900 euro,evet...dün eskişehir teknik oto'daydım...ekranlarında açık durumda F30...sipariş alabiliyorlar şu an,ancak fabrikaya şubatta iletebileceklermiş...

pardon,belirtmeyi unuttum...22900euro 320d vergi hariç fiyatı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 20 Ocak 2012; 17:51:47 >
  • Araclar gelir stokta birikmeye baslar.. Bu esnada euro da duserse neden olmasin?
    Bu arada f10lar icin hala otv destegi devam ediyor mu borusan da? Oyle bir durum varsa bir muddet sonra F30 icin de olacaktir..
    Zaten listede 328i ve 320d var.. Tr kotasi yeterliyse bu araclardan en cok satilacak olani 320d olacaktir ve borusan da satmak isteyecektir..
  • Az önce fiyat tekliflerini aldım, 53bin den 63bine ulaşan 5 araç var tekliflerde.

03D31 BMW 320d Sedan EURO 22,900.00
    BOYA : 300 BEYAZ / ALP
    DÖŞEME : KCDF BEJ SENSATEC DÖŞEME 492.00
    25502 SPOR DERİ DİREKSİYON 113.70
    42302 VELUR HALI PASPASLAR
    42802 REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI
    43102 ELEKTROKROM İÇ AYNA
    52002 ÖN SİS FARLARI
    52102 YAĞMUR SEZİCİSİ
    56302 İÇ AYDINLATMA PAKETİ
    5DC02 KATLANIR ARKA KOLT.BAŞLIKLAR
    6S102 TÜRKÇE ÖN PANEL
    7R302 7R3
    84502 AKUSTİK KEMER UYARISI
    8S302 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    8SD02 KARTER KORUMASI
    53401 OTOMATİK KLİMA
    6NH01 HANDS-FREE VE USB BAĞLANTISI
    91201 912

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitalunix -- 21 Ocak 2012; 15:50:26 >

• 03D31 BMW 320d Sedan EURO 22,900.00
    BOYA : 475 METALİK SİYAH / SAFİR 868.23
    DÖŞEME : KCDF BEJ SENSATEC DÖŞEME 492.00
    25502 SPOR DERİ DİREKSİYON 113.70
    42302 VELUR HALI PASPASLAR
    42802 REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI
    43102 ELEKTROKROM İÇ AYNA
    52002 ÖN SİS FARLARI
    52102 YAĞMUR SEZİCİSİ
    56302 İÇ AYDINLATMA PAKETİ
    5DC02 KATLANIR ARKA KOLT.BAŞLIKLAR
    6S102 TÜRKÇE ÖN PANEL
    7R302 7R3
    84502 AKUSTİK KEMER UYARISI
    8S302 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    8SD02 KARTER KORUMASI
    53401 OTOMATİK KLİMA
    6NH01 HANDS-FREE VE USB BAĞLANTISI
    91201 912
    00505 LUXURY LINE 1,500.00
    2H305 HMJ/ÇOK-KOLLU, STİL 414, 17"
    7S205 LUXURY LINE
    00909 TECHNOLOGY 1,175.01
    50209 FAR YIKAMA SİSTEMİ
    52209 BI-XENON FARLAR (502 İLE)
    6WA09 GELİŞMİŞ GÖSTERGE PANELİ
    97609 976

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitalunix -- 21 Ocak 2012; 15:50:54 >

• Hahahhaah 150.000 e bmw 3 serisi oldu canim baska ?? Sozum bmw ye degil vergiler isi iyice abartti tepki gerekiyor artik boyle gitmez gitmemeli, herkes de pasa pasa gidip alacak olacak bu maalesef.
  • 328i için fiyat alan varmı arkadaşlar?
    opsiyonlu olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

Boyle olabilme ihtimalini aylar once yazmistim ve kendimce imkanim olmasina ragmen bekleme karari almistim, simdi satilik ilanlarina bakiyorum, insanlar bir panik icerisinde 47binden mi 52binden mi ne ararsan e90 icin var, galericiler acayip patladi diye dusunuyorum bu fiyatlarla, adamlar halen e90 sport plus i 48bine satmaya calisiyor, gecti bolunun pazari... Bos ama yeni bir f30 alirim, bir yila onu ben makyajlarim, yeni direksiyon, gelecek m direksiyondan cok daha guzel, o zaman neden m paket alayim, dis tamponlari da birkac ay yada ertesi yil icerisinde yaptirdimmi benden iyisi yok, kasa sonucta daha 4 yil ellenmicek, ilk defa tum dunya ile ayni anda turkiyede olmasi da cok guzel oldu, bir yil geriden takip etmek biraz tatsiz oluyordu, herhalde onlar da anladi turkiyenin potansiyelini... Neyse hadi hayirlisi, f30 320d ;)

Edit: Anlamadığım bazı arkadaşlar halen e90 da boncuk bulmuşcasına yada zarar ettiklerini kabul edememenin verdiği ağırlıkla kendilerini teselli etme çabasında, yok navi, yok spor paket. Gerek yok ki, f30 piyasaya indiğinde e90 spor plus, navili, sunrooflu araçlarını yüksek kurdan alıp düşen yeni kurla birlikte 44e satsınlar öpsün başlarına koysunlar. Şemsiye büyük. Öte yandan bekleyenler için şöyle bir alternatif daha var, galericiler ve kullanıcılarda heryer e90 dolu, baktı güzel f30 gerçekten 60bine geliyor, gider max. 10bin km li e90 zaten orda duruyor ;) Ama debelenmeye gerek yok, kol kırıldı bari bırakın yen içinde kalsın...

sn digitalunix;
    sizi geren durum ne e90 kullanıcılarına şemsiye vs falan anlamadım ben?? bi açıklarsanız sevinirim. insanlar panik içerisinde e90 saymaya çalışıyor falan yazmışsınız? biz dün 3 arkadaş (e90 sahibi) rakımızı falan içtik, gayet keyifliydik. şahsım adına şemsiyelik bir durum söz konusu değil de.. zaten olsa da size ne bunu anlamadım??
    e90'da boncuk falan da yok ama hala tr'nin en az %90'ının binemeyeceği bir araba..

ha bu arada önceki postlarımda yazmıştım, 2005 model bir 3.20d ile 2012 3.20d'yi yan yana koyunca eminim 2005 sahibi, "zamanında bu kadar para verdiğim arabaya bak, bide şuna bak diyodur " buna katılırsınız heralde.. 163 vs 184.. makyaj, navi, uygun fiyat vs..

bu arada f30 alacaksanız da şimdiden hayırlı olsun. ben de size bir tavsiyede bulunayım mesela.. 2-3 sene sonra 3.25xd aynı fiyata satılırsa falan üzülmeyin. veya alacağınız benim kullandığım 184 hp lik motor geliştirilip 220 hp civarlarına çıkarılıp daha düşük fiyata satılırsa da üzülmeyin. varsayım tabi bunlar..

• quote:

Boyle olabilme ihtimalini aylar once yazmistim ve kendimce imkanim olmasina ragmen bekleme karari almistim, simdi satilik ilanlarina bakiyorum, insanlar bir panik icerisinde 47binden mi 52binden mi ne ararsan e90 icin var, galericiler acayip patladi diye dusunuyorum bu fiyatlarla, adamlar halen e90 sport plus i 48bine satmaya calisiyor, gecti bolunun pazari... Bos ama yeni bir f30 alirim, bir yila onu ben makyajlarim, yeni direksiyon, gelecek m direksiyondan cok daha guzel, o zaman neden m paket alayim, dis tamponlari da birkac ay yada ertesi yil icerisinde yaptirdimmi benden iyisi yok, kasa sonucta daha 4 yil ellenmicek, ilk defa tum dunya ile ayni anda turkiyede olmasi da cok guzel oldu, bir yil geriden takip etmek biraz tatsiz oluyordu, herhalde onlar da anladi turkiyenin potansiyelini... Neyse hadi hayirlisi, f30 320d ;)

Edit: Anlamadığım bazı arkadaşlar halen e90 da boncuk bulmuşcasına yada zarar ettiklerini kabul edememenin verdiği ağırlıkla kendilerini teselli etme çabasında, yok navi, yok spor paket. Gerek yok ki, f30 piyasaya indiğinde e90 spor plus, navili, sunrooflu araçlarını yüksek kurdan alıp düşen yeni kurla birlikte 44e satsınlar öpsün başlarına koysunlar. Şemsiye büyük. Öte yandan bekleyenler için şöyle bir alternatif daha var, galericiler ve kullanıcılarda heryer e90 dolu, baktı güzel f30 gerçekten 60bine geliyor, gider max. 10bin km li e90 zaten orda duruyor ;) Ama debelenmeye gerek yok, kol kırıldı bari bırakın yen içinde kalsın...

Hocam , öncelikle yeni f30 aracı alırsanız hayırlı uğurlu olsun diyeyim.

Mesajınıza katılmıyorum ve ayrıca üslubunuzuda hiç beğenmediğimi söylemeliyim. Rahatsız olduğum fikriniz değil , üslubunuz.

Şimdi , şahsen mali gücüm olduğu noktada asla sıfırı 115 tl ye satılan arabayı 110 tl ye kullanılmış ( 3-5 bin km dahi ) olarak satın almam ben . Benim gibi düşünende bir çok insan vardır , doğal olarak 115 tl ye aldığınız bir aracın ikinci elde 10 bin tl eksi ile başlaması gayet normaldir. Mondeo dizelin 119 tl , passat dizelin 114 tl etiketi olduğu bir ortamda comfort plus veya sportplus bir bmw nin az km de 105-110 tl civarında fiyatlanması anormal değildir.

Cayoote ninde belirttiği gibi bu araçlar sürekli makyaj görmektedir. Bugün satın alınacak f30 da 2 sene sonra makyaj gördüğünde değer kaybedecektir.

Önemli olan, aracı satın alırken piyasa koşullarında ve bütçenize göre en optimum aracı almaktır.Bugün 55-60 bine alacağınız f30 u da 1-2 ay sonra satmaya kalktığınızda aldığınız paraya satabileceğinizi mi düşünüyorsunuz anlamadım.

sahibinden ilanlarına bakın , bundan 6 ay sonra , 1 yıl sonra piyasada f30 lar arttığında tekrar bakalım , 1 yıl sonra bu günün en boş f30 u ile sportplus e90 arasında fiyat farkı bence olmazda , olursada 5 lira olur en fazla.

Daha üst segment olmasına rağmen m paketli 2010 5 serileri ile en boş f10 lara baktığınızda da rakamların birbirine yakın olduğunu göreceksiniz. Kaldı ki 5 serisi her zaman daha fazla değer kaybediyor.

Son olarak , mesajınızda katıldığım nokta şu , eğer istediğiniz fiyata f30 alma durumu olmayacak ise size uyacak e90 alternatif ilanları mutlaka bulabileceksiniz. Ama kısa bir süre sonra sıfır km olarak bulma ihtimaliniz kalmayacaktır.

Ek not : Bugün araç alacak olsam boş f30 yerine sp e90 tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 21 Ocak 2012; 18:41:15 >

• Cok degil en gec yaza dogru otv destekli bayi indirimleri baslar..
    Sayfa basindaki ikinci tekliften metalik renk ve luxury line cikarildiginda arac yaklasik 58.750 euro ya geliyor..
    Boyle bir araci 52.500 - 53.000 euro lardan satacaklarini dusunuyorum bayi iskontolari ile hatta duz 52.000 euro bile olabilir..
    Sahsi beklentim bu sekilde.. Bakalim tutacak mi?
    Bu arada ellerinde hala E90 var mi bayilerin? Son birkac gunde Soran ya da satin alan oldu mu?
    Ayni sekilde F10 icin de fiyat teklifi alan var mi son birkac gunde?
  • Bu arada bayilerin veya satis temsilcilerinin aman ha sakin kacirmayin,son firsat,bir daha bu fiyatlar olmaz vs telkinlerine asla kanmayiniz.. Bana son 3 aydir bunu soylediler surekli.. Hatta yeni yila 15 gun kala dolu bir f20 118i icin pazarliga girmistim ve satis temsilcisi sakin kacirmayin yeni yilda fiyatlar zamlanacak vs demisti.. Ben olmaz oyle birsey dedigimde ise biz yeni fiyat listelerini gorduk yil basindan sonra gorursunuz demisti..
    Evet yilbasindan sonra fiyatlari gorduk ve fiyat degismedi hatta liste fiyati yaklasik 100 euro daha dustu
    Bunun icin hesap sormaya kalksaniz e iste Almanya bu sekilde bir indirim yapti,boyle bir destek yapti vs.vs.
    Sebep asla kendileri olmaz..
    Haa simdi belki daha pahali ama tekrar mayfest vs satis kampanyalarina baslayacaklar iste o zaman gorucez arkadaslari.. Euro 2,45-2,50 iken ucacak,kacacak diye kisilerde algi olusturup catir catir sattilar araclari..

• quote:

Yeni BMW 320d
    Sedan
    Otomatik
    1995
    4 / 4
    184
    € 49.412
    116.889 TL

diye fiyat açıklamışlar sonunda, fiyat an itibariyle çok makul duruyor, inşallah şaka değildir bu fiyat, çünkü en kötü ihtimal boş, sadece bixenon farlı ve sunrooflu bir model alınıp, m paketi sonradan taktırmak bana yeterli olacaktır... Beklenen sonunda oldu, bir de euro kuru düşerse süper olur, ama şu an bile gayet mantıklı bir fiyat sözkonusu, iyiki beklemişiz diyorum ben...

M paketi sonradan taktırma, tampon yaptırma, dreksiyon taktırma. Başka işimiz yok ya bunlarla uğraşalım. Ha birde siz F30 boşu alın bizlerin sp aldığımı fiyata, sonra şu dediklerinizi yapın.
    sonra satmak istediğiniz zaman uzun bir liste yapın işte şunu ekledim bunu değiştirdim diye 5.000 euro aksesuar var yazın. Ve bakın aracınıza müşteri çıkacakmı, çıksa bile mallettiğniz fiyata alacaklı çıkacakmı. Hiç sanmam çünkü orjinallik arar %90 alıcı aracı alırken. Boya kaza çizik varmı diye sorarken müşteri siz aracı baz donanımdan m paket yaptım diyince iyi halt yemişsin diyip başka araca yönelecektir. Neyse siz yapın. Tr de birde ucube F30 görür insanlar sayenizde.
    Ha beni hiç ilgilendirmez ayrı mesele ama, E90 alanlara keriz, artiz muamelesi yapmışsınız o yüzden muhatap oldum otamatikman.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

hocam bu bahsettiğiniz fiyatlar 3.20i fiyatları mıdır?

ben 2 haftadır uğramıyorum Borusan'a dolayısıyla soramadım..

Sevgili TechZone

Senin gibi bigili, bilgisini paylaşmasını seven ; Asil kişilikli bir " Entellektüel Yazarın " tekrar yazılarını okumak inan benim için hatta hepimiz için bir onurdur.
    Hiç kızma kimseye boşver. Seni seven çok kişi var ve sayende 100 kitap okumuş gibi oldum vallahi.. Sen sadece sürekil yaz. Bizleri bilgilendir. Hakın ödenmez...

Bu arada , biraz dua etsen de ben de bu bebeklerden birine sahip olurum birgün belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 22 Ocak 2012; 22:28:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.