Şimdi Ara

BMW F30 almak isteyenler (İŞTE Fiyatlar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
32.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar önerilerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun, F30u beklemek için birkaç neden söylerseniz çok memnun olurum, yada şu an gidip bir bayiden 320d xdrive bulabiliyormuyuz E90 kasa?

İşte fiyatlar:

03D31 BMW 320d Sedan EURO 22,900.00
    BOYA : 300 BEYAZ / ALP
    DÖŞEME : KCDF BEJ SENSATEC DÖŞEME 492.00
    25502 SPOR DERİ DİREKSİYON 113.70
    42302 VELUR HALI PASPASLAR
    42802 REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI
    43102 ELEKTROKROM İÇ AYNA
    52002 ÖN SİS FARLARI
    52102 YAĞMUR SEZİCİSİ
    56302 İÇ AYDINLATMA PAKETİ
    5DC02 KATLANIR ARKA KOLT.BAŞLIKLAR
    6S102 TÜRKÇE ÖN PANEL
    7R302 7R3
    84502 AKUSTİK KEMER UYARISI
    8S302 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    8SD02 KARTER KORUMASI
    53401 OTOMATİK KLİMA
    6NH01 HANDS-FREE VE USB BAĞLANTISI
    91201 912

03D31 BMW 320d Sedan EURO 22,900.00
    BOYA : 475 METALİK SİYAH / SAFİR 868.23
    DÖŞEME : KCDF BEJ SENSATEC DÖŞEME 492.00
    25502 SPOR DERİ DİREKSİYON 113.70
    42302 VELUR HALI PASPASLAR
    42802 REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI
    43102 ELEKTROKROM İÇ AYNA
    52002 ÖN SİS FARLARI
    52102 YAĞMUR SEZİCİSİ
    56302 İÇ AYDINLATMA PAKETİ
    5DC02 KATLANIR ARKA KOLT.BAŞLIKLAR
    6S102 TÜRKÇE ÖN PANEL
    7R302 7R3
    84502 AKUSTİK KEMER UYARISI
    8S302 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    8SD02 KARTER KORUMASI
    53401 OTOMATİK KLİMA
    6NH01 HANDS-FREE VE USB BAĞLANTISI
    91201 912
    00505 LUXURY LINE 1,500.00
    2H305 HMJ/ÇOK-KOLLU, STİL 414, 17"
    7S205 LUXURY LINE
    00909 TECHNOLOGY 1,175.01
    50209 FAR YIKAMA SİSTEMİ
    52209 BI-XENON FARLAR (502 İLE)
    6WA09 GELİŞMİŞ GÖSTERGE PANELİ
    97609 976

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitalunix -- 21 Ocak 2012; 16:46:29 >

• yeni kasa, bilinen motor (320d) ve diğer, yepyeni, geliştirilmiş turbolu motorlar, 8 ileri ZF şanzıman ve joyistik vites, iDrive'in standart oluşu ve ekstra opsiyona gerek kalmadan gelen ekran, kasanın 7 senede bir değişiyor olması, daha geniş iç mekan ve arka koltuklar, daha iyi yol tutuş ve aerodinamik, daha az yakıt tüketimi vs vs vs..

sence E90 alınmalı mı bu saatten sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 10 Ocak 2012; 23:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Diğer konuda söylendiği gibi Ocak sonu sipariş alımı başlayacak. Şubat sonu veya Mart ayı başlarında ise teslimatlara başlanacak. Fiyatlar Şubat ayı başında belli olacak kesin olarak...
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Borusan'a uğrayın, kaydınızı yaptırın, yeni 3 gelince teste çağırsınlar.. ha geldi ha gelecek diye beklememiş olursunuz.. gelince ararlar..
  • quote:

Merhaba,

Arkadaşlar önerilerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun, F30u beklemek için birkaç neden söylerseniz çok memnun olurum, yada şu an gidip bir bayiden 320d xdrive bulabiliyormuyuz E90 kasa?

Çok uyuz ve subjektif bir yorum yapıcam hazırlıklı ol :)

1-) Eşine zor rastlanacak kadar çirkin bir ön tasarım...
    2-) Yurtdışında eski-yeni farkı 1.000 euro iken , Türkiye'de en az 10.000 euro fark vererek kazıklanmak...
    3-) 1 serisi iç mekanını 3 serisi içinde yaşamak...

sebepleri ile beklemek isterseniz bekleyin...

Amacım yerden yere vurmak değil tabi ama , beklentilerimi çok yüksek tutmuştum f30 için, şimdi ön tasarımı görünce kafamı duvarlara vurasım geliyor, Bmw bunu nasıl yapmış diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

Merhaba,

Çok uyuz ve subjektif bir yorum yapıcam hazırlıklı ol :)

1-) Eşine zor rastlanacak kadar çirkin bir ön tasarım...
    2-) Yurtdışında eski-yeni farkı 1.000 euro iken , Türkiye'de en az 10.000 euro fark vererek kazıklanmak...
    3-) 1 serisi iç mekanını 3 serisi içinde yaşamak...

sebepleri ile beklemek isterseniz bekleyin...

Amacım yerden yere vurmak değil tabi ama , beklentilerimi çok yüksek tutmuştum f30 için, şimdi ön tasarımı görünce kafamı duvarlara vurasım geliyor, Bmw bunu nasıl yapmış diye...
    F30 dış tasarım olarak şahane, yeni 8 ileri şanzıman süper, iç hacmin genişlemesi de çok iyi. Ama beğendiğim 2 nokta var. Hala çekmeli el freni kullanmışlar ve daha kötüsü prinha marka dandik naviler gibi konsolun üstünde eğreti duran bir navi ekranı koymuşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: santorius

F30 dış tasarım olarak şahane, yeni 8 ileri şanzıman süper, iç hacmin genişlemesi de çok iyi. Ama beğendiğim 2 nokta var. Hala çekmeli el freni kullanmışlar ve daha kötüsü prinha marka dandik naviler gibi konsolun üstünde eğreti duran bir navi ekranı koymuşlar.

Alıntıları Göster
    sanırım f30 dış tasarımını beğenmiyen bir ben varım.Ama iç tasarımını çok beğendim özellikle head-up display çok güzel duruyor.

Bu kadar beklemişken biraz daha bekleyin olmadı e90 a yönelebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf alacaklar için öneriler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: santorius

Kesinlikle katılıyorum. BENCE aracın içini "iğrenç" kılan tek özellik navigasyon ekranı. Gerçekten berbat bi şekilde internet kafe monitörü gibi ortaya dikmişler. Bende hiç beğenmedim ama ön yolcunun önündeki kısım yani konsol ile sağ ayna arasındaki kısım çok hoş olmuş. İyi detay düşünmüşler....

El frenini ise bence makyajlı modelde kaldıracaklar. Arada bi fark olması açısından iyi bi adım olucak makyaj...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

sanırım f30 dış tasarımını beğenmiyen bir ben varım.Ama iç tasarımını çok beğendim özellikle head-up display çok güzel duruyor.

Bu kadar beklemişken biraz daha bekleyin olmadı e90 a yönelebilirsiniz.

head up display en üst pakete bile standart gelmez. borusan, 5 serisinin exclusive paketinde bile navi gibi head up gibi basit donanımları bile koymazken 3 serisine hiç koymaz. yıllardır bomboş arabaları pahalıya sattılar
  • bu navi ekranı hadisesini 1 serisi için video çektiğimde pek toz kondurmamıştım ama gerçekten dashboarda gömülü hali bambaşka..

1 serisinin iç tasarımını F30'a koymaları benimde ilk başta ve hala hoşuma giden bir şey değil.. ama E90'a göre çok daha şık olduğu açık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

bu navi ekranı hadisesini 1 serisi için video çektiğimde pek toz kondurmamıştım ama gerçekten dashboarda gömülü hali bambaşka..

1 serisinin iç tasarımını F30'a koymaları benimde ilk başta ve hala hoşuma giden bir şey değil.. ama E90'a göre çok daha şık olduğu açık..
    ben de bir e90 kullanıcısı olarak yorumumu yapayım. yeni her zaman daha iyidir, daha güzeldir vs. buna diyecek birşeyim yok. ama 2005 model e90 ile 2012 model e90 arasında bence kasa değişmiş kadar fark var. 2005 yılında idrive'sız, makyajsız, 163hp motorlu arabayı bizim aldığımızdan daha pahalıya almamış mıdır insanlar? kasa yeniydi ama 3-4 sene sonra aracı bambaşka bir hale getirdiler, motor ve dış görünüm olarak.. beni e90'a iten olay buydu. yine 184 hp kullanılacak, idrive ekranı bence de başarısız ve aracın yandan fotolarına bakın resmen serhat ulueren'le gargamel arası bir burun yapmışlar. hee canlı gördüm mü fikrim değişir muhtemelen.. önden ve arkadan falan bence çok güzel olmuş araç.. ama dediğim gibi bir makyaj üstüne daha da geliştirilmiş bir motor ile alınması bana daha mantıklı geliyor.. alan alacak tabi, hayırlı olsun diyorum şimdiden.
    bu arada kimsenin değinmediği bir konu da yakıt tüketimi. f30'da da 184hp'lik motor kulanılacak ama e90'a göre baya baya az yakıyor olacak.. eğer yanlış bakmadıysam resmi siteden..

• quote:

Orijinalden alıntı: coyoote

ben de bir e90 kullanıcısı olarak yorumumu yapayım. yeni her zaman daha iyidir, daha güzeldir vs. buna diyecek birşeyim yok. ama 2005 model e90 ile 2012 model e90 arasında bence kasa değişmiş kadar fark var. 2005 yılında idrive'sız, makyajsız, 163hp motorlu arabayı bizim aldığımızdan daha pahalıya almamış mıdır insanlar? kasa yeniydi ama 3-4 sene sonra aracı bambaşka bir hale getirdiler, motor ve dış görünüm olarak.. beni e90'a iten olay buydu. yine 184 hp kullanılacak, idrive ekranı bence de başarısız ve aracın yandan fotolarına bakın resmen serhat ulueren'le gargamel arası bir burun yapmışlar. hee canlı gördüm mü fikrim değişir muhtemelen.. önden ve arkadan falan bence çok güzel olmuş araç.. ama dediğim gibi bir makyaj üstüne daha da geliştirilmiş bir motor ile alınması bana daha mantıklı geliyor.. alan alacak tabi, hayırlı olsun diyorum şimdiden.
    bu arada kimsenin değinmediği bir konu da yakıt tüketimi. f30'da da 184hp'lik motor kulanılacak ama e90'a göre baya baya az yakıyor olacak.. eğer yanlış bakmadıysam resmi siteden..

ama twin turbo olacak :) tek değil :) o sesi düşünemiyorum eskiden tek ıslıktı şimdi çift ıslık

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

quote:

ama twin turbo olacak :) tek değil :) o sesi düşünemiyorum eskiden tek ıslıktı şimdi çift ıslık

Alıntıları Göster
    makyaj konuşmak için erken belki ama 2 sene sonra f30 lara 323d ler gelirse şaşırmam. hatta memnun olurum , o zaman e90 ı satıp makyajlı ve daha güçlü bir f30 la değiştirmeye değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

makyaj konuşmak için erken belki ama 2 sene sonra f30 lara 323d ler gelirse şaşırmam. hatta memnun olurum , o zaman e90 ı satıp makyajlı ve daha güçlü bir f30 la değiştirmeye değer.

Alıntıları Göster
    yakıt tüketiminin azalmasındaki yegane sebep frenlerden elde edilen enerjinin kullanılması ve start stop özelliği diye biliyorum. yaklaşık uzun yolda yarım litre , şehir içinde 1,4 litre fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

yakıt tüketiminin azalmasındaki yegane sebep frenlerden elde edilen enerjinin kullanılması ve start stop özelliği diye biliyorum. yaklaşık uzun yolda yarım litre , şehir içinde 1,4 litre fark var.

Alıntıları Göster
    evet şehir içi değerleri süper olmuş. ben 2.0d motoru daha nereye kadar zorlayabileceklerini merak ediyorum gerçekten. devamlı güçlendirip devamlı az yaktırtıyor adamlar. ben de motor değiştikten sonra değiştirebilirim. ama illa dizel olacak diye bişey yok tabi, bide 3.28 olayı var esas onu merak ediyorum. 2000cc ve benzinli ve değerlere bakın. ben bunu 8 lt ile kullanırım direk..

Fuel consumption

Urban in l/100 km
    8.5 [8.2]

Extra-urban in l/100 km
    5.2 [5.2]

Combined in l/100 km
    6.4 [6.3]

CO2 emissions in g/km
    149 [147]

Tank capacity, approx. in l
    60

Performance

Top speed in km/h
    250 [250]

Acceleration 0–100 km/h in s
    5.9 [6.1]

• quote:

evet şehir içi değerleri süper olmuş. ben 2.0d motoru daha nereye kadar zorlayabileceklerini merak ediyorum gerçekten. devamlı güçlendirip devamlı az yaktırtıyor adamlar. ben de motor değiştikten sonra değiştirebilirim. ama illa dizel olacak diye bişey yok tabi, bide 3.28 olayı var esas onu merak ediyorum. 2000cc ve benzinli ve değerlere bakın. ben bunu 8 lt ile kullanırım direk..

Fuel consumption

Urban in l/100 km
    8.5 [8.2]

Extra-urban in l/100 km
    5.2 [5.2]

Combined in l/100 km
    6.4 [6.3]

CO2 emissions in g/km
    149 [147]

Tank capacity, approx. in l
    60

Performance

Top speed in km/h
    250 [250]

Acceleration 0–100 km/h in s
    5.9 [6.1]

Alıntıları Göster
    bu değerler benim scirocconun değerleri ile aynı. biri 160 hp diğeri 245 hp , 0-100 8 sn 0-100 6 sn .

yuh yani. ben en çok 218 hp lik 2,0 dizeli merak ediyorum 3 serisine gelirse , 5,25xd de 7 sn değer var 3,25d de bu değer 6,5 falan olur heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

quote:

3.20 d demi twin turbo olacak, yazdıklarınızdan bu manayı çıkardımda, ben benzinlilerde öyle olacağını biliyordum.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    direksiyonun combo ile alakası yok ama benimde pek beğendiğim söylenemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 14 Ocak 2012; 17:04:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

direksiyonun combo ile alakası yok ama benimde pek beğendiğim söylenemez

Alıntıları Göster
    Harmon Kardonlu

Nappa Derili

Isıtmalı Koltuklu

F30 kaça patlar acaba

Bu 3 ü olsun, gerisi teferruat

• quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Harmon Kardonlu

Nappa Derili

Isıtmalı Koltuklu

F30 kaça patlar acaba

Bu 3 ü olsun, gerisi teferruat

Alıntıları Göster
    Isıtmalı koltuk opsiyonel mi ? tam detayları açıklandımı bu araçlarda neleirn olacağı ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.