Şimdi Ara

BMW F30 almak isteyenler (İŞTE Fiyatlar) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
32.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digitalunix

quote:

Orijinalden alıntı: KUTTA44
    M paketi sonradan taktırma, tampon yaptırma, dreksiyon taktırma. Başka işimiz yok ya bunlarla uğraşalım. Ha birde siz F30 boşu alın bizlerin sp aldığımı fiyata, sonra şu dediklerinizi yapın.
    sonra satmak istediğiniz zaman uzun bir liste yapın işte şunu ekledim bunu değiştirdim diye 5.000 euro aksesuar var yazın. Ve bakın aracınıza müşteri çıkacakmı, çıksa bile mallettiğniz fiyata alacaklı çıkacakmı. Hiç sanmam çünkü orjinallik arar %90 alıcı aracı alırken. Boya kaza çizik varmı diye sorarken müşteri siz aracı baz donanımdan m paket yaptım diyince iyi halt yemişsin diyip başka araca yönelecektir. Neyse siz yapın. Tr de birde ucube F30 görür insanlar sayenizde.
    Ha beni hiç ilgilendirmez ayrı mesele ama, E90 alanlara keriz, artiz muamelesi yapmışsınız o yüzden muhatap oldum otamatikman.

Hiç uğraşmıyorsunuz, servise götürüp taktırıyorsunuz, yaza kadar m paket gelene kadar da arabasız kalmıyorsunuz, malesef ki benim şu an şirket arabası harici arabam yok, imkanım var ama bekledim, yani aslında sizden bir tık gerideyim, sonuçta sizin en kralından bir e90 sport plusınız var, ama ilginçtir ki satmaya çalışıyorsunuz, hani çok memnundunuz?

Öte yandan ben e90 alanlara keriz demedim, nereden okuyorsunuz belli değil, e90ını sanki yeni f30 çıkmamışcasına millete yüksek fiyattan gazlamaya çalışan dünyanın sadece kendi etrafında aldığı 1m3 lük havadan ibaret olduğunu zanneden, kimsenin onlardan daha bilgili olabileceğini kabul edemeyen varlıklara demiştim, üstünüze mi alındınız? :)

Allah korusun, hani siz şimdi orjinallik deyip duruyorsunuzya, gelip biri dururken sizin arabanıza vursa ve yetkili serviste tamir ettirseniz dahi arabanın orjinalliği bozuldu, kapı işlem gördü diye, arabayı pert isteyebilirmisiniz, ee bu durumda orjinallik gitti, siz arabanızı hani o geriye kalan %10 kısma satabilmek için uğraşmanız mı gerekecek? Saçmalamayın daha fazla... Serviste takılan bir ekstrayı ben satarken esktra diye satacak değilimki, arabaya taktığım aksesuar bana göre fiyat arttırmaz sadece benim egomu tatmin eder... Ahhh ben diyorum antartika...

Asabiyetiniz ve tarzınız size kalsın, hiç uğraşamam, amacınzı belli. Bir yerime sallamadım yazdıklarınızı, bir tık ilerdeyimya. Satmayıda düşündüğümden değil espri yapıyorum nerenden okudu isen
    Daha Tr de kullanıcı yüzü görmemiş F30 u, E90 dan iyi olduğuna kanaat getirmişsiniz, umarım öyle de olur. Yoksa siz çok hüsrana uğrarsınız.
    Son dialog: Umarım bir F30 alırsınız, istediğiniz gibi parça ekletirsiniz, allah korusun gelip biri dururken sizin arabanıza vurmaz. (Benim için ne düşündü iseniz Allah size 2 katını versin sn digita)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUTTA44 -- 23 Ocak 2012; 22:13:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpionkit76

328i için fiyat alan varmı arkadaşlar?
    opsiyonlu olarak

70000 civari dedıler az once aradım 3.20d 60.000 cıvarı dedıler :)

orda yazan fıyatlarımız hep bos donanım dedıler en bos donanımlısıymıs
  • 1 bucuk sene sonra fıyatları 30bınde falan 2.ellerde acayıp bı sekılde dusecektır 3.28i almak ısteyenler bence 70000 euro cıvarı ınanılmaz degmeyecek olcude cunku otv zammına yakalanmıs araclar bunlar bos yere 25 30 bın zamlı para odeyecegız :)

ve ekstre olarak bmw 2.elde hızla deger kayebeden aractır... e90 sahıplerı bılır ne kadar ucuza sattıkları (buna bende dahıl) :) mercedes gibi aldıgın fıyatlara yakın satılan bı arac dııl c alıp 2 sene bın sonra az farkla 3.28inin temizini al daha karlı :)
  • eyvallah
    bu durumda ben ancak rüyamda görürüm...
  • Aramızda satın alan var mı ? veya ciddi ciddi pazarlık aşamasında olan ?
  • Bu fiyatlarla zor alınır f30.. zaten euro kuru çok dengesiz.. kaldı ki Borusan'ın bu yıl araç satış sorunu yaşayacağını sanmıyorum.. 2011 yıllık araç siparişi 15000 adet iken bu yıl 9000'e çekmişler.. Bu yıl son 6 ay satışlar hızlanır.. Netice de beklemek her zaman maddi kazanç, zevk kaybı olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvztdmr

quote:

opsiyonlu olarak

49 bin euroya satılan 320d eski e90'lar gibi çok boş değil. Üzerine yaklaşık 7-8 bin euro ekleyerek de tatminkar bir araç alınabiliyor. Fiyatları çok abartmaya gerek yok bence. Sonuç olarak bmw'den bir miktar indirim almak da söz konusu...
  • f30 tüm paket ve donanım fiyat listesi.. fiyatlar ötv ve kdv eklenmiş haldedir.. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun..

BMW F30 almak isteyenler (İŞTE Fiyatlar)
  • Technology ve comfort paket kesinlikle alinmali..
    Bilhassa comfort gerekli zira ekran o paketle basliyor anladigim kadariyla..
    Diger taraftan modern / luxury / sportline da sadece 17 jant icin o paketleri almam diye susunuyorum kendi adima..
    Yerine sunroof + sensatec + cruise control + otomatik vites spor hatta uzun far asistani + adaptif farlar donanimlarini almayi tercih ederim.. Tabi tum bu opsiyonlar vergi haric 3.000 -3.250 euro yu bulacaktir tahminime gore.. Kabaca Tum vergiler dahil 7.000 euro desek liste olarak 61.500 euro fiyat cikiyor kendime gore tasarladigim bir arac..
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

Boyle olabilme ihtimalini aylar once yazmistim ve kendimce imkanim olmasina ragmen bekleme karari almistim, simdi satilik ilanlarina bakiyorum, insanlar bir panik icerisinde 47binden mi 52binden mi ne ararsan e90 icin var, galericiler acayip patladi diye dusunuyorum bu fiyatlarla, adamlar halen e90 sport plus i 48bine satmaya calisiyor, gecti bolunun pazari... Bos ama yeni bir f30 alirim, bir yila onu ben makyajlarim, yeni direksiyon, gelecek m direksiyondan cok daha guzel, o zaman neden m paket alayim, dis tamponlari da birkac ay yada ertesi yil icerisinde yaptirdimmi benden iyisi yok, kasa sonucta daha 4 yil ellenmicek, ilk defa tum dunya ile ayni anda turkiyede olmasi da cok guzel oldu, bir yil geriden takip etmek biraz tatsiz oluyordu, herhalde onlar da anladi turkiyenin potansiyelini... Neyse hadi hayirlisi, f30 320d ;)

Edit: Anlamadığım bazı arkadaşlar halen e90 da boncuk bulmuşcasına yada zarar ettiklerini kabul edememenin verdiği ağırlıkla kendilerini teselli etme çabasında, yok navi, yok spor paket. Gerek yok ki, f30 piyasaya indiğinde e90 spor plus, navili, sunrooflu araçlarını yüksek kurdan alıp düşen yeni kurla birlikte 44e satsınlar öpsün başlarına koysunlar. Şemsiye büyük. Öte yandan bekleyenler için şöyle bir alternatif daha var, galericiler ve kullanıcılarda heryer e90 dolu, baktı güzel f30 gerçekten 60bine geliyor, gider max. 10bin km li e90 zaten orda duruyor ;) Ama debelenmeye gerek yok, kol kırıldı bari bırakın yen içinde kalsın...

Bu kadar komik bir mesaj okumamıştım. Hayatta hep daha iyisi olacak diye bekleyenlerin kaybettiklerini görüp şaşırmış biri olarak, 2 aydır 184 beygirlik E90'ımla yollarda keyifle 5000 km yol yaptım. Sıkılana kadar da kullanırım. Sıkılınca da satar F30 alırım, makyajlısı çıkmış olur ona binerim, bu arada ilk kasa F30 almış sizler de tüh makyajlısı daha güzelmiş dersiniz sizin mantığa göre. Ha yok bence siz bunu da almaz makyajlı F30 beklersiniz zarar etmemek için pardon.

• quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

quote:

Orijinalden alıntı: nvztdmr

quote:

opsiyonlu olarak

49 bin euroya satılan 320d eski e90'lar gibi çok boş değil. Üzerine yaklaşık 7-8 bin euro ekleyerek de tatminkar bir araç alınabiliyor. Fiyatları çok abartmaya gerek yok bence. Sonuç olarak bmw'den bir miktar indirim almak da söz konusu...

xenenon derı koltuk sunroof falan hıc bırı yok yanı gayet bos donanım fıyatıdır 49bın olan cunku otv zammı geldı onun yuzunden 49 bın euro baz donanımlı fıyatırıdır.

benim bırsey dıkkatımı cektı asagıda arkadasın bırı gonderımde bulunmus ınceledımde servtronic bmw de opsıyonel tmm tum araclarda ole genelde ama bır paket dahılınde bıle vermıyorlar sanırım ayrı satılıyor mercedeste bıldıgım kadarıyla fascınatıon paketten ıtıbaren beraberınde gelıyor ve alınması gereken olması gereken ozellıklerden bır tanesıdır... neden bu ulkedekı ınsanları bılmemne yapmaya calısıyorlar... almanyada 82 mılyara gayet yeterlı dolulukta bır 3.28i alınırken burada nıye 160 bın tl ye alıyoruz arkadasım aynı havayı oksıjenı solmuyormuyuz bızım ne fazlamız varda kıtelıyorlar yanı... amerıkada yenı m5 120.000 dolar burada 650 mılyar sakamı kardesım bu 4 tane m5 parası verıyoruz neredeyse :D

ben c180 cgi aldım 120.000 tl ye yanı amerıkada c63 parası eder :D suan olmus fıyatı c180cgi 1.8 fıyatı 60.000 - 65.000 euro arası yanı ınanılmaz gereksız fıyatlar bunlar eger almasaydım suan bu parayıda vermezdım yanı cok sacma paralar bunlar o yuzden otvnın dusmesı gerek

ve benım bıldıgım kadarıyla araba alcaklar yazı beklesın derım otv eskıye donecekmıs ztn cok uzun sure bu zammı tutamayacaklar o yuzden dusecek goruceksınız sıze o yuzden uzulmemek ıcın sonradan bekleyınız derım cok saglam kaynaklardan aldıgım ıcın bu bılgıyı o yuzden soyluyorum bunu

• Size katiliyorum, bu ulkede deli gibi calisiyoruz bir araba alabilmek icin. Bence de otv dusecektir, hatta euro kuruda 2 liraya gelebilir diye dusunuyorum. Sirf bu sebeplerden dolayi da arac alisimi bir sure erteleyecegim.
  • walla 609 numaralı donanımın fiyatı dudak uçuklatıcı ki bence olmazsa olmaz....tek başına yaklaşık 10 bin lira ediyor, bedava profesyonel navili e90 alanlar mantıklı iş yapmış sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

Size katiliyorum, bu ulkede deli gibi calisiyoruz bir araba alabilmek icin. Bence de otv dusecektir, hatta euro kuruda 2 liraya gelebilir diye dusunuyorum. Sirf bu sebeplerden dolayi da arac alisimi bir sure erteleyecegim.

çok iyimsersiniz..

euro kuru için bişey diyemem ama ötv'nin düşmesi mümkün değil..

hayaldi, hayal kalır..
  • ÖTV ve MTV belki benzinli araçlarda düşer ama konan bir verginin kaldırıldığı veya azaltıldığı Türkiye tarihinde görülmemiştir. 1999'da geçici diyerek konulan Deprem verigisini hala ödüyoruz.

Ekonomide çok ciddi daralma olursa 2010'daki gibi geçici bir ÖTV indirimi yapılabilir ama sonra eski tarfiye geçilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: driekrem

f30 tüm paket ve donanım fiyat listesi.. fiyatlar ötv ve kdv eklenmiş haldedir.. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun..

F30 kasanın E90 sportplus donanımlı fiyat listesini merak ettim ve şöyle bir fiyat çıktı. Merak edenler içinde işe yarar.
    TR paketi 49,600
    403 elektrikli cam tavan 2,415
    522 bixenon (502 ile) 1,717
    4B8 Parlak ceviz iç kapl 439
    575 ilave 12 volt 22
    609 naviprof (6NH+6WA) 4,544
    507 Park mesafe arka 1,076
    534 otamatik klima 1,427
    216 servotronic 549
    Toplam extra donanım = 12,189 euro vergiler dahil araç bedeli 61,789 euro oldu. Aşağıdakiler hariç.
    Yukardaki listede fiyatları ayrı olarak yazılmayanlar , sensatec deri döşeme, M direksiyon, M jant, M ön arka tampon marşpiyer, Geniş arka lastik. 3.000 euro bedel biçmek doğru olur sanırım.
    ozaman benim konfigürasyon F30 sport plusım 65.000 euro liste fiyatı olacaktır. %5 iskonto alalım satışta (alırmıyız?) 61,750 euro eder yaklaşık satış fiyatı.
    E90 47.000
    F30 61,750
    14,750 euro fark F30 u beklemek için iyi bir neden!, olmadı euro 2 tl olur bide üzerine TR tarihinde olmayan vergi dilimi indirimi olursa 59.000 eder fiyatı. (kaymaklı ekmek kadayıfı be) Tl olarakda 118.000 tl olur. Bekleyin arkadaşlar. Atı alan Üsküdarı geçti bu arada, bende dahil
    Not: Hesap ortada, fazlası yoktur eksiği vardır. Sözüm E90 alanlara dil uzatan, onları enayi yerine koyan ve daha hala süper olumlu beklenti içinde olan arkadaşlara.
    Yoksa bunlarla işi olmayan yeni F30 alacaklara hayırlı olsun, saygımız vardır. Yolda karşılaşınca öncelik bile veririm ayrı konu Sonuçta daha pahalı bir araç.
    Benim şahsi fikrim şu anki ekonomik ve global duruma göre 60.000 euro civarında araç almak iyi bir psikoloji ve nakit ister. Borçlanacak arkadaşlar almasınlar.
    Psikoloji alımda en önemli faktordür, E90 alan bizler ÖTV zammı geçerli olmadan Navi hediyeli araçlarımızı alabildik. O an yedi yani harcama yapmak. Ama şu an bırakın 60.000 i 30.000 bile masraf yapmam, psikolojim hali ile. Ama E90 nıma binip gezerken rahatlıyorum o ayrı mesele. İçine sindiremeyenlere son sözüm gidin alın kardeşim F30 unuzu. Alında bizde görek

• quote:

Orijinalden alıntı: KUTTA44

quote:

Orijinalden alıntı: driekrem

f30 tüm paket ve donanım fiyat listesi.. fiyatlar ötv ve kdv eklenmiş haldedir.. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun..

F30 kasanın E90 sportplus donanımlı fiyat listesini merak ettim ve şöyle bir fiyat çıktı. Merak edenler içinde işe yarar.
    TR paketi 49,600
    403 elektrikli cam tavan 2,415
    522 bixenon (502 ile) 1,717
    4B8 Parlak ceviz iç kapl 439
    575 ilave 12 volt 22
    609 naviprof (6NH+6WA) 4,544
    507 Park mesafe arka 1,076
    534 otamatik klima 1,427
    216 servotronic 549
    Toplam extra donanım = 12,189 euro vergiler dahil araç bedeli 61,789 euro oldu. Aşağıdakiler hariç.
    Yukardaki listede fiyatları ayrı olarak yazılmayanlar , sensatec deri döşeme, M direksiyon, M jant, M ön arka tampon marşpiyer, Geniş arka lastik. 3.000 euro bedel biçmek doğru olur sanırım.
    ozaman benim konfigürasyon F30 sport plusım 65.000 euro liste fiyatı olacaktır. %5 iskonto alalım satışta (alırmıyız?) 61,750 euro eder yaklaşık satış fiyatı.
    E90 47.000
    F30 61,750
    14,750 euro fark F30 u beklemek için iyi bir neden!, olmadı euro 2 tl olur bide üzerine TR tarihinde olmayan vergi dilimi indirimi olursa 59.000 eder fiyatı. (kaymaklı ekmek kadayıfı be) Tl olarakda 118.000 tl olur. Bekleyin arkadaşlar. Atı alan Üsküdarı geçti bu arada, bende dahil
    Not: Hesap ortada, fazlası yoktur eksiği vardır. Sözüm E90 alanlara dil uzatan, onları enayi yerine koyan ve daha hala süper olumlu beklenti içinde olan arkadaşlara.
    Yoksa bunlarla işi olmayan yeni F30 alacaklara hayırlı olsun, saygımız vardır. Yolda karşılaşınca öncelik bile veririm ayrı konu Sonuçta daha pahalı bir araç.
    Benim şahsi fikrim şu anki ekonomik ve global duruma göre 60.000 euro civarında araç almak iyi bir psikoloji ve nakit ister. Borçlanacak arkadaşlar almasınlar.
    Psikoloji alımda en önemli faktordür, E90 alan bizler ÖTV zammı geçerli olmadan Navi hediyeli araçlarımızı alabildik. O an yedi yani harcama yapmak. Ama şu an bırakın 60.000 i 30.000 bile masraf yapmam, psikolojim hali ile. Ama E90 nıma binip gezerken rahatlıyorum o ayrı mesele. İçine sindiremeyenlere son sözüm gidin alın kardeşim F30 unuzu. Alında bizde görek

Güzel hesap yapmış. Şimdi 61.000 Euro olarak bulduğun F30'un fiyatı pahalı phalı olmasına da...,

F30'da olup da E90 olmayanların fiyatlarını da o bulduğum rakamdan düşmen lazım:

Yeni kasaya binmenin psikolojik keyfi: Bana göre göre en az 3.000 euroye bedeldir bu.
    8 ileri şanzıman:En az 2.000 euro da bu eder diye düşünüyorum
    Daha büyük gövde ve daha geniş iç hacim de 2.000 euro etmeli bence

Toplam 7.000 euro.

E90 almanın bana göre tek avatnajı hiçbir BMW'de standart olmayan 5.000 euruluk navi ekranıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santorius -- 25 Ocak 2012; 14:28:19 >

• 7.000 euro olmadı fark, 15.000 oldu. O yüzden F30 almak için beklemek nekadar doğru olurdu sorusuna ünlem işareti koydum. Ha zaten aynı fikirdesiniz pahalılığı konusunda. Bende alttaki yazımı bir daha okumanızı rica edeceğim.

Sözüm E90 alanlara dil uzatan, onları enayi yerine koyan ve daha hala süper olumlu beklenti içinde olan arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUTTA44 -- 25 Ocak 2012; 14:44:09 >
  • en yenisi her zaman daha iyidir tabiiki.

burada kayıp edilmiş bir şey yok. e90 sp fiyatları 48-49 bin eur civarında ilanlar mevcut. e90 ın avanajı şu bence , bir araca ne kadar az para bağlarsan o kadar az zarar ediyorsun. ötv zammından ötürü meydana çıkan 60 bin eur civarı fiyattaki araçlar, ikinci elde daha fazla değer kaybeder. çünkü bu rakamların alıcısı doğal olarak daha az oluyor.

burada hepimiz optimum rakamı , en az ödeme ile en fazlayı amaçlıyoruz. ayrıca kullanım sonucu en az zararı amaçlıyoruz. para ile sorunu olmayan, veya biriktirme ekleme durumu olanlar için Techzone zaten belirtmişti . alım gücü olduktan sonra yenisi her zaman iyidir, ve belli bir standardın üzerindeyseniz, alınan araç 5-10 bin eur değer kaybetmiş sorun olmaz.

en basit örnek ile izah edeceğim. audi a6 eski kasası 50 bin eur lu rakamlardan satıldı. yeni kasa çıktığı sırada dolu sayılabilecek araçlar bu rakamlardan gitti. yenisi 80 bin eur etiket ile geldi ötv den dolayı. şimdi ilanlara bakarsanız yine eski kasa kullanılmış araçların 50 binli rakamlarda etiketi olduğunıu görebilirsiniz. bunun nedeni selefinin fiyatının yüksek olması. bu aracı satın alanlar ikinci elde çok az zarar ettiler.

şimdi e90 için benzer durum var. şu an araç 48-49 a satılıyor. burada alanlar 46 lı rakamlara aldılar. selefi benzer ayarda 60-62 civarında satılacak bu belli oldu. tabiiki parası olan alacaktır. ama 46 eur bağladığın bir aracın değer kaybı , 62-63 eur bağladığın araçtan haliyle daha az oluyyor. bugün aldığın m paket 2012 aracı 2 yıl sonra bugünün parası ile 100 liraya satarsın. ama bugün 150 liraya alacağın f30 u 125-130 a ancak satabilirsin gibi geliyor.

benim ekonomim müsait olsaydı zaten en dolusundan f30 satın alırdım . ama tahminim doğru çıktı ve 60+ fiyata geldiği için e90 daha mantıklı, daha ekonomik , efektif geldi .

bundan dolayı kavgaya gerek yok , umarım en kısa zamanda lansmanına çağırırlarda gider bi testini yaparız , ben içiyle dışıyla yeni kasasını çok beğendim. makyaj sonrası daha güçlü bir dizel takviyesi olur ise ve fiyatları bana uyarsa düşünebilirim.

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

en yenisi her zaman daha iyidir tabiiki.

burada kayıp edilmiş bir şey yok. e90 sp fiyatları 48-49 bin eur civarında ilanlar mevcut. e90 ın avanajı şu bence , bir araca ne kadar az para bağlarsan o kadar az zarar ediyorsun. ötv zammından ötürü meydana çıkan 60 bin eur civarı fiyattaki araçlar, ikinci elde daha fazla değer kaybeder. çünkü bu rakamların alıcısı doğal olarak daha az oluyor.

burada hepimiz optimum rakamı , en az ödeme ile en fazlayı amaçlıyoruz. ayrıca kullanım sonucu en az zararı amaçlıyoruz. para ile sorunu olmayan, veya biriktirme ekleme durumu olanlar için Techzone zaten belirtmişti . alım gücü olduktan sonra yenisi her zaman iyidir, ve belli bir standardın üzerindeyseniz, alınan araç 5-10 bin eur değer kaybetmiş sorun olmaz.

en basit örnek ile izah edeceğim. audi a6 eski kasası 50 bin eur lu rakamlardan satıldı. yeni kasa çıktığı sırada dolu sayılabilecek araçlar bu rakamlardan gitti. yenisi 80 bin eur etiket ile geldi ötv den dolayı. şimdi ilanlara bakarsanız yine eski kasa kullanılmış araçların 50 binli rakamlarda etiketi olduğunıu görebilirsiniz. bunun nedeni selefinin fiyatının yüksek olması. bu aracı satın alanlar ikinci elde çok az zarar ettiler.

şimdi e90 için benzer durum var. şu an araç 48-49 a satılıyor. burada alanlar 46 lı rakamlara aldılar. selefi benzer ayarda 60-62 civarında satılacak bu belli oldu. tabiiki parası olan alacaktır. ama 46 eur bağladığın bir aracın değer kaybı , 62-63 eur bağladığın araçtan haliyle daha az oluyyor. bugün aldığın m paket 2012 aracı 2 yıl sonra bugünün parası ile 100 liraya satarsın. ama bugün 150 liraya alacağın f30 u 125-130 a ancak satabilirsin gibi geliyor.

benim ekonomim müsait olsaydı zaten en dolusundan f30 satın alırdım . ama tahminim doğru çıktı ve 60+ fiyata geldiği için e90 daha mantıklı, daha ekonomik , efektif geldi .

bundan dolayı kavgaya gerek yok , umarım en kısa zamanda lansmanına çağırırlarda gider bi testini yaparız , ben içiyle dışıyla yeni kasasını çok beğendim. makyaj sonrası daha güçlü bir dizel takviyesi olur ise ve fiyatları bana uyarsa düşünebilirim.

saygılar

+1 derim, birde şunu belirtirim.
    F30 un makyajlanacak olacağı zaman, yeni motor, cazip kampanya falan varsa bende 2 yıl sonra E90 u satıp alabilirim. Potansiyel BMW müşterisiyim zaten. Ozamana kadar binerim keyifle sonrada Borusana gider saydırırım aracımı piyasasından, üzerinede euro farkını öderim yenilerim. Hayat bu değilmi zaten. İmkanım ne olur ilerde bilemem şu an ama, 5 seriside düşünebilirim.
    Barış bey son zamanlarda 240 km/h yapmıyorsunuz buzlanmamı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUTTA44 -- 25 Ocak 2012; 17:31:48 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.