Şimdi Ara

BMW F30 almak isteyenler (İŞTE Fiyatlar) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
32.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nvztdmr

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

valla bence çokta ahım şahım bi araba yapmamışlar. küçük 5 serisi gibi olmuş.tabi tercih meselesidir ama alıncaksa gidin 2013 c serisi alın
    bunda pek bi espri yok bence.şahsi düşüncem

C serisinde ne var merak ettim dogrusu

İki araçta harika bence, ikisininde birbirinden üstün ve zayıf yönleri illaki var hatta bunu merak ederek gittim kendim inceledim yeni f30 bmw 3 serisini,

Bendede yeni mercedes makyajlı c180 cgi 1.8 turbo amg paket var, bmw f30un avantajları yeni kasa oluşu dizel oluşu birde biraz daha sanki geniş ama çok fazla değil, ben bu içi tamamen bej olan 3 serisini inceledim ağaç kaplamaları çok kalitesiz duruyor dokununca anlıyorsunuz ( bunu bir dergide okumuştum zaten o yüzden özellikle onada baktım)

İç mekan kalitesini komple karşılaştıracak olursak mercedes her zaman olduğu gibi yine önde tabi bmw de gayet başarılı kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın onuda belirteyim :)

Konfor olarak dergide okumuştum mercedes daha fazla puan almış bütün konfor testlerinde geçmiş yeni f30'u...

Benim en çok dikkatimi çeken ve saçma bulduğum şeyi yazmak istiyorum,

Bmwnin yanlış yaptıgı bır sey var bmw cok ozel bır aractır sıradan bır marka degıldır ve adamlar 12V çakmaklık soketinden tutun arka kol dayamayı opsıyonel olarak sunuyor, cruıse control falan bunları teknolojı paketıne sokabılırlerdı cok sacma ve kazıkcı bır pazarlama yontemleri var... Geliştirilmiş gösterge panelide paket dahılınde sunuluyor :) bunlar standart olması gereken seyler renksız gosterge panelı kaldı mı kı bunuda parayla satıyorsun bmw araclarında standartlaşması gereken seyler bunlar kı zaten turkıyede pahalı araclar... Gösterge paneli (renkli olanını diyorum) mercedesten cok geri mercedesin o kocaman tamemen kadranın ortasına sıgdırılmıs 3D gibi ekranından cok cok geride kalmış onu ornek alabılırlerdı ( sanırım daha fazla kopya cekmek ıstemeısler aynalardakı sınyaller gıbı) ama daha ıyısı olabılırdı aracın ekranı audi deki gıbı katlanabılır olması gerekırdı oraya sabıtlemısler ekranı ınıp cıkma ozellıgı olsa tadından yenmezdi...

Direksiyon bence 5 serisindekinin aynısını koymaları olmamıs ortadı cok genıs bırkere ( korna kısmı) mercedesin yeni direksiyonu dedıklerı kadar varmıs pıyasakılerın en ıyısı suanda...

vitesi harıka olmus mercedesten cok daha şık bır vıtes zaten bmwnın vıteslerı suan sanırım en ıyı tasarıma sahip...
    ekranı daha ıyı olmus ekran boyutundan kastedıyorum... fakat cozunurlugune bakamadım onu bılemıcem....
    şanzımanında bır avantaj olarak 8 ileri olması cok guzel bır basarı... pıyasanın en ıyısı denılebılır....

Araç genel olarak guzel araba sonucta bır bmw 3 serisi :)

bu arada eskı aracım e90 kasaydı, baya bır fark var yalnız bazı seyler aynı kalmıs o ıyı olmamıs ornek olarak kapı kollarındakı cam acma kapama dugmelerı aynısını koymuslar adamlar bıraz daha modern bırseyler olabılırdı şahsımca :)

arkadaşım çok iyi olmuş ben de böyle bir kıyaslama arıyordum. aslında deneyimlerini ve araçlar arası farkları kullanıcı gözüyle daha ayrıntılı anlatsan bizler için daha aydınlatıcı olacak.

• Dün Kağıthane Cendere caddesinde F30 3.28 gördüm, arkadan yeni 5 serisinin biraz suda çekmişi gibi ama araba güzel. Scooterumla yanına yaklaştım iyice içine baktım. X3 almayı düşünüyordum ve hala da düşünüyorum, bildiğim kadarıyla F30 xdrive henüz gelmedi gelirse ve fiyatıda uygun olursa X3 yerine F30 2.0D xdrive alırız artık.
  • Borusanda araç kalmamış, Temmuz'a teslim diyorlar. Pahalı bir araba ama yok satıyor. Dogusoto taktığı mi bu? Yoksa bu aracı bekleyen çok kisi mı vardı. Bı de galericiler çok araba almış. Hepsi Borusan çıkışlı yazıyor. Daha yeni üretilen bir aracın Türkiye ye fazla kotası olmaz. Aylık, 15-20 araç belki de daha az. Galericiler mi bitirdi arabayi. ...
    Borusanda haliyle pek indirim yapmıyor.
  • 1,6 SI NE ZAMAN GELECEK BU ARACIN ACABA BEKLEMEKTEN SIKILDIK YAVVVVV.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycg61

Borusanda araç kalmamış, Temmuz'a teslim diyorlar. Pahalı bir araba ama yok satıyor. Dogusoto taktığı mi bu? Yoksa bu aracı bekleyen çok kisi mı vardı. Bı de galericiler çok araba almış. Hepsi Borusan çıkışlı yazıyor. Daha yeni üretilen bir aracın Türkiye ye fazla kotası olmaz. Aylık, 15-20 araç belki de daha az. Galericiler mi bitirdi arabayi. ...
    Borusanda haliyle pek indirim yapmıyor.

ben bu fikre katılıyorum.

galericilerin elinde onlarca f30 mevcutken borusanın elimde araba yok demesi çok şeyi açıklıyor. ilk parti arabaları toptan galerilere dağıtmışlar gibi görünüyor.
  • bugun yolda siyah olanini gordum on tasarim gercekten cok cok guzel olmus cok fazla gorme sansim olmadi ama ben baya begendim onceki kasanin aksine on taraf hircin-hareketli duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1drader

quote:

Orijinalden alıntı: nvztdmr

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

valla bence çokta ahım şahım bi araba yapmamışlar. küçük 5 serisi gibi olmuş.tabi tercih meselesidir ama alıncaksa gidin 2013 c serisi alın
    bunda pek bi espri yok bence.şahsi düşüncem

C serisinde ne var merak ettim dogrusu

İki araçta harika bence, ikisininde birbirinden üstün ve zayıf yönleri illaki var hatta bunu merak ederek gittim kendim inceledim yeni f30 bmw 3 serisini,

Bendede yeni mercedes makyajlı c180 cgi 1.8 turbo amg paket var, bmw f30un avantajları yeni kasa oluşu dizel oluşu birde biraz daha sanki geniş ama çok fazla değil, ben bu içi tamamen bej olan 3 serisini inceledim ağaç kaplamaları çok kalitesiz duruyor dokununca anlıyorsunuz ( bunu bir dergide okumuştum zaten o yüzden özellikle onada baktım)

İç mekan kalitesini komple karşılaştıracak olursak mercedes her zaman olduğu gibi yine önde tabi bmw de gayet başarılı kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın onuda belirteyim :)

Konfor olarak dergide okumuştum mercedes daha fazla puan almış bütün konfor testlerinde geçmiş yeni f30'u...

Benim en çok dikkatimi çeken ve saçma bulduğum şeyi yazmak istiyorum,

Bmwnin yanlış yaptıgı bır sey var bmw cok ozel bır aractır sıradan bır marka degıldır ve adamlar 12V çakmaklık soketinden tutun arka kol dayamayı opsıyonel olarak sunuyor, cruıse control falan bunları teknolojı paketıne sokabılırlerdı cok sacma ve kazıkcı bır pazarlama yontemleri var... Geliştirilmiş gösterge panelide paket dahılınde sunuluyor :) bunlar standart olması gereken seyler renksız gosterge panelı kaldı mı kı bunuda parayla satıyorsun bmw araclarında standartlaşması gereken seyler bunlar kı zaten turkıyede pahalı araclar... Gösterge paneli (renkli olanını diyorum) mercedesten cok geri mercedesin o kocaman tamemen kadranın ortasına sıgdırılmıs 3D gibi ekranından cok cok geride kalmış onu ornek alabılırlerdı ( sanırım daha fazla kopya cekmek ıstemeısler aynalardakı sınyaller gıbı) ama daha ıyısı olabılırdı aracın ekranı audi deki gıbı katlanabılır olması gerekırdı oraya sabıtlemısler ekranı ınıp cıkma ozellıgı olsa tadından yenmezdi...

Direksiyon bence 5 serisindekinin aynısını koymaları olmamıs ortadı cok genıs bırkere ( korna kısmı) mercedesin yeni direksiyonu dedıklerı kadar varmıs pıyasakılerın en ıyısı suanda...

vitesi harıka olmus mercedesten cok daha şık bır vıtes zaten bmwnın vıteslerı suan sanırım en ıyı tasarıma sahip...
    ekranı daha ıyı olmus ekran boyutundan kastedıyorum... fakat cozunurlugune bakamadım onu bılemıcem....
    şanzımanında bır avantaj olarak 8 ileri olması cok guzel bır basarı... pıyasanın en ıyısı denılebılır....

Araç genel olarak guzel araba sonucta bır bmw 3 serisi :)

bu arada eskı aracım e90 kasaydı, baya bır fark var yalnız bazı seyler aynı kalmıs o ıyı olmamıs ornek olarak kapı kollarındakı cam acma kapama dugmelerı aynısını koymuslar adamlar bıraz daha modern bırseyler olabılırdı şahsımca :)

arkadaşım çok iyi olmuş ben de böyle bir kıyaslama arıyordum. aslında deneyimlerini ve araçlar arası farkları kullanıcı gözüyle daha ayrıntılı anlatsan bizler için daha aydınlatıcı olacak.

İyi bir kıyaslama yapabilmek için aracı tamamen test etmeden yorum yazmak istemedim, dün f30 kasa yeni 3.20d' test ettim... Kendi güncel aracım c180 cgi 1.8 turbo eskisi ise e90 kasa 3 serisi,

5 aydır mercedes kullanıyorum araca biner binmez konfor eksikliğini hissettim( tabi bu c kasaya göre olan bir durum yoksa f30'un konforu oldukça iyi)

yoldaki sesi çok alıyor arabanın içine ve süspansiyonları e90 kasaya göre oldukça düzeltilmiş fakat yinede çukurlarda bozuk yollarda hemen ses çıkıyor bunu rahatlıkla hissedebiliyorsunuz...

Direksiyon çok ağır başı olmuş sportifliği hiç yok korna kısmı çok geniş bence M direksiyon bunlara şimdiden konmalıydı ( yazın sunulacak henüz siparişle bile getirilmiyor)

geliştirilmiş gösterge paneli mercedesin oldukça gerisinde kalmış çok ufak kalmış eskisinin renklisini düşünün...

vites tasarımı çok güzel olmuş ses kalitesi fena değil ama radyodada cok dagıttı fenomen bende dagıtmıyor 3 serisinde dagıttı (professionel system olmasına ragmen...

Performans olarak çok çok az kalkışta daha iyi gibi fakat patinajada cok dusuyor, eger fark olsaydı dırek hıssedersınız hız dırek hissettirir alışık oldugunuz aractan bir anda daha hızlısına bınınce fakat ben bunu goremedım 1 araba kadar boy arkasından gelecegıme emınım hatta sonrasında gecme sansım yuzde 80... ama sonuc olarak performansı super ;)

yol tutuşu mercedes c serisiyle aynı gıbı benım aracım amg oldugu ıcın onu pek karsılastırmak ıstemıyorum normal c ile karsılastırmak gerekır ama fark olacagını zannetmıyorum super yol tutusu var her zaman oldugu gıbı.

donanımlar'a gelince 55.000 euroluk 3.20d de hic bir sey yok dıyebılecek kadar cok az sey var :) cruise control falan bunlar standartlaştırılmalı bluetoothtan telefonla gorusme ve youtube veya iphonedan dırek sarkı dınleme ozellıklı bır arac standart hale getırılmeli, arka kol dayama usb girişi opsiyonel olarak yazılmış hep , listeye bakıyorsunuz bı suru sey ama cogu kol dayama 12v girişi gibi seylerle dolu :)))

Ortadaki ekran bence gömme daha ıyı olabılırmıs ama buda cok guzel ve mercedesin c serisindeki ekrandan buyuk ve biraz daha kapsamlı fakat ekran katlanmıyor audilerdeki gibi o kotu olmus fakat onuda ögrendım ekran cozunurlugu cok yuksek oldugu ıcın katlanmıyormus ( belki ileriki modellerde ve ya makyajla onuda yaparlar)

Yeni Makyajlı C Class sürüş keyfini daha iyi veriyor direksiyon hassasiyeti mercedes daha iyi, manevraları daha iyi( zaten o konuda mercedesi bilenler bilir tekeri tam yatar:) ) daha tok bir sürüşü var işte bunların hepside konfor dedımız seyden doguyor...

bmw nin içi belki ön tarafı öyledir anlayamadım ama sanki birazcık daha geniş gibi geldi,

sonuç olarak f30 kasa çok guzel bır arac olmus her ne kadar c kasa ıle karsılastırmamda eksik ve üstün oldugu yönlerini görsemde, bir arac olarak çok güzel bir araç ortaya çıkmış nede olsa bmw :)

bmw veya mercedes alıcak olanlar arada kalanlar kalbinizden geçeni alın hangisini alırsanız alın sizi pişman etmeyecektir nede olsa ikiside dünya devi firmalar ;)

Saygılarımla...

• Yorumunuz İcin teşekkürler. Bende araç alım arifesindeyim. Bu araçları bende kıyaslıyorum. Oto dergileri de kıyasladı ve Bmw onde çıktı. Bmw iç mekan olarak dahavgenis. Motor performans. Vites direksiyon suspaniyon olarak onde merso konfor ve saglamlikta iyi. Bmw gurultulu.
    Niye dört dörtlük bir araba yapamazlarki. Ses yalıtımı çok mü zor. Bmw zoru basarmış kolayda takılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

Ben de yeni araç arifesindeyim, öte yandan çelişkilerdeyim. Birçok arkadaş diyecek hani F30 ne oldu, olsun canları sağolsun diyebilirler, ama hesap şu an için şöyle, yardımcı olabilene çok teşekkür ederim:

F30 orta bir aracı kendimce 56000€ civarında birşeye topladım.
    - 130bin liraya f30 mu?
    - 15-20bin lira ekleyip ikinci el F10 mu? Öte yandan segment değiştirmek istemiyorum, babasının arabası muhabbetini sevmiyorum.
    - 130bin liralık aracı bugün satmak gerekirse acil 115e gider, yoksa 2011-12 95bin liralık bir E90 alıp aradaki zararı azaltmak mı mantıklısı? Yoksa hiç BMW ye bulaşma, git başka marka al mı? Diğer markalarda alternatifler neler? C istemiyorum şu an için, yeni kasasını bekliyorum, makyajlı A4 TDI yeni motoru 177beygir, eksisini artısını bilen varmı acaba? Benzinli motorları yağ eksiltiyor diye biliyorum ama dizel konusunda Audi den uzak dur, yanına bile yanaşma denebilecek bir kriter varmı? Tabii tek kötü yanı önden çekiş diyeceksiniz, başka birşey bilen varmı?

e90 kullanıcısı olarak yorumumu yapayım. araçtan ne beklediğinize bağlı aslında a4 ve 3.20d tercihi.. yeni 177 hp'Lik motor baya geliştirilmiş eski 143'e göre.. yakıt tüketimini baya azaltmışlar. bmw'ye yaklaştırmışlar. aynı şekilde 0-100'de 8.2 olmuş yanlış hatırlamıyorsam.. kasa olarak bakarsak e90 neyse a4'ün güncel kasası da aynıdır yaklaşık, a4'ün heralde kasa değişimine 1-2 senesi var. 177'lik donanımlı bir a4'ü heralde 50bin'İn altına vermezler, fiyatlarını bilmiyorum gerçi.
    kullanma şansınız oldu mu bilemiyorum ama iki araç birbirinden çok farklı. bmw sportif bir araç, direksiyonlarını tutarken bile farklı hisler uyandırıyor insanda. a4'ün konforu daha iyi bmw'den. sürüş zevkini sanırım yazmama gerek yoktur. 184 hp zaten süper bir motor.. şu an daha iyi bir dizel yok piyasada. yakıt tüketimi zaten tüm rakiplerinden daha iyi, f30'da daha da iyi oldu... bu arada audi'nin servis bakımları 15bin km, 3.20d 30bin km..
    başka merak ettiğiniz bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

Ben de yeni araç arifesindeyim, öte yandan çelişkilerdeyim. Birçok arkadaş diyecek hani F30 ne oldu, olsun canları sağolsun diyebilirler, ama hesap şu an için şöyle, yardımcı olabilene çok teşekkür ederim:

F30 orta bir aracı kendimce 56000€ civarında birşeye topladım.
    - 130bin liraya f30 mu?
    - 15-20bin lira ekleyip ikinci el F10 mu? Öte yandan segment değiştirmek istemiyorum, babasının arabası muhabbetini sevmiyorum.
    - 130bin liralık aracı bugün satmak gerekirse acil 115e gider, yoksa 2011-12 95bin liralık bir E90 alıp aradaki zararı azaltmak mı mantıklısı? Yoksa hiç BMW ye bulaşma, git başka marka al mı? Diğer markalarda alternatifler neler? C istemiyorum şu an için, yeni kasasını bekliyorum, makyajlı A4 TDI yeni motoru 177beygir, eksisini artısını bilen varmı acaba? Benzinli motorları yağ eksiltiyor diye biliyorum ama dizel konusunda Audi den uzak dur, yanına bile yanaşma denebilecek bir kriter varmı? Tabii tek kötü yanı önden çekiş diyeceksiniz, başka birşey bilen varmı?

sn digitalunix
    aynı çelişlkilere bende düştüm ne yapsam ne etsem diye en sonunda f30 siparişi geçtim
    1. ilk başta 2. el bir f10 alsam daha mantıklı olur dedim sonra aracı yakından arkadaşlarla inceledim araç güzel araç fakat baba arabası en az 40 olmak lazım binmek için birde aldığımız araçta her konuda mantık aramamak lazım biraz araca bindiğinde seni mutlu etmesi lazım mantıkta sınır olmuyor araç biraz gönül işi
    2. bende ikinci el kısmını düşündüm ve çıkardığım sonuş araç alırken 2. elde elbetteki zarar edecek fakat yukarda dediğim gibi içime sinmedikten sonra ne yapayım ben o aracı f30 çıkmışken yeni kasas gidip e90 almak uzun vadede daha fazla zarar ettirir
    ben imkanlarımın el verdiği derecede bir f30 doldurdum sipariş geçtim sabırsılıkla bekliyorum ve en az 6 sene binmeyi düşünüyorum yeni kasa gelene kadar tabi allah nasip ederse
    3. mercedes c serisi bende düşündüm fakat hem artık görmekten bıktım hemde dizeli çok pahallı 2013 te çıkması beklenen yeni kasayıda ben bekleyemedim bekle bekle ömür bitiyor şöyle düşündüm bmw ve mercedes iki dev firma bmw f30 serisini 7 sene rakipleriyle yarışsın diye tasarlamış yani tasarım olarak çok geride kalıcağını sanmıyorum ve mercedesin bmw f30 dan daha ucuz olucağına ihtimal vermiyorum audi a4 e gelince bence f30 kasayla kıyas kabul etmez f30 çok yakışıklı

• Aklımda pek olmamasına rağmen teknik verilerinin yanında iyileştirmelere dair izlediğim bir çok test videosu sonrasında 320i siparişimi verdim.

Sipariş verenlere de kendime de hayırlısı olsun.
  • Herkese merhaba, 1-2 ay içinde F30 3.20 d almayı planlıyorum. En çok luxury line'ı beğendim ancak onunda jantları hoşuma gitmedi. Modern line ile verilen 18" 415 turbine modeli begeniyorum ama luxury ile kesinlikle vermiyorlarmış. Ayrı olarak almayı düşünüyorum. Bu jantın fiyati konusunda bilgisi olan var mi?
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretd

Herkese merhaba, 1-2 ay içinde F30 3.20 d almayı planlıyorum. En çok luxury line'ı beğendim ancak onunda jantları hoşuma gitmedi. Modern line ile verilen 18" 415 turbine modeli begeniyorum ama luxury ile kesinlikle vermiyorlarmış. Ayrı olarak almayı düşünüyorum. Bu jantın fiyati konusunda bilgisi olan var mi?
    Şimdiden teşekkürler...

bi ara araştırmıştım 2250€ gibi bir rakamdı sanırım yeni jantlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

quote:

Herkese merhaba, 1-2 ay içinde F30 3.20 d almayı planlıyorum. En çok luxury line'ı beğendim ancak onunda jantları hoşuma gitmedi. Modern line ile verilen 18" 415 turbine modeli begeniyorum ama luxury ile kesinlikle vermiyorlarmış. Ayrı olarak almayı düşünüyorum. Bu jantın fiyati konusunda bilgisi olan var mi?
    Şimdiden teşekkürler...

bi ara araştırmıştım 2250€ gibi bir rakamdı sanırım yeni jantlar.

2250 € ise vazgeçmem gerekecek, cevap için teşekkur ederim...

• Arkadaslar mrblar.
    Ara ara konusu geciyor ve benimde merak ettigim birsey var.
    Sahibinden.comda ilanlara bakiyorum -bazi galericilerin vermis oldugu ilanlarda 0 km arac fiyati bmw nin sitesindeki fiyatlardan daha uygun.bu nasil oluyor?ek olarak aranizda galeriden 0 km arac alan arkadas varmi?varsa memnunmu? ek olark madem galericilerde daha uygun neden bazi arkadaslar daha fazla para verip Bmw bayilerinden arac aliyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qukuleta1

Arkadaslar mrblar.
    Sahibinden.comda ilanlara bakiyorum -bazi galericilerin vermis oldugu ilanlarda 0 km arac fiyati bmw nin sitesindeki fiyatlardan daha uygun.bu nasil oluyor?ek olarak aranizda galeriden 0 km arac alan arkadas varmi?varsa memnunmu? ek olark madem galericilerde daha uygun neden bazi arkadaslar daha fazla para verip Bmw bayilerinden arac aliyorlar?

siz bmw ye gittiğinizde 1 tane araç alıyorsunuz, galerici aynı anda 5 tane 3 serisi 10 tane 5 serisi alıyor ise doğal olarak yüksek iskonto ile alışveriş yapıyor. siz mesela %4 indirim alıyorsunuz , onlar %10 alıyor ve satarken tabi liste fiyatının altına gidebiliyor .

Şahsen sıfır km aracı galeriden almayı düşünmedim ama aradığınız bir donanım vardır , ısrarla olmazsa olmaz bir kombinasyon vardır kafanızda, onu da güvenilir bir galeriden borusan çıkışlı olarak bulursanız neden olmasın , 3-5 ay beklemektense.

• filo indirimden yararliyorlar dogrudur ama yinede Borusan da olmayan araci Galerici de bulmak bence satis mantigi acisindan ters(Bmw bayii acisindan -gerci onlarda fazla satis yapma mantigiyla bakiyorlardir).
    Ama asil merak ettigim Galeri den 0 km arac olan oldumu?memnunmu?ve guvenilir Galerici yi nasil bulacagiz:)
    bu arada zaten ilanlarda genelde Borusan cikisli olarak belirtiyorlar.
    Bende hala 2.el 5.20 d mi (gerçi son seçenek gibi benim için) -0 km 3.20 d mi(tabi denk gelirse daha donanımlı az km yeni kasa 3.20 d de olur) -yoksa yeni makyajlı A4 mü ikilemini yaşıyorum.hatta 2013 de cikacak yeni Kuga da opsiyonlarim arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qukuleta1

Arkadaslar mrblar.

Şu ana kadar hiç bir galericide BMW nin verdiği fiyattan daha ucuza vereni görmedim. KESİNLİKLE PAHALI..... Dikkat etmeniz gereken nokta sadece aksesuarlarda.... İLLA Kİ 1-2 aksesuar eksik oluyor. En son gittiğim galericiye BMW nin teklif fiyatını gösterdiğimde o fiyata indiler. BMW nin verdiiği ilk bakım, cam filmi, boya koruma gibi ekstraları sorduğumda bir şey diyemediler...

Piyasada araba yok diye yüksek fiyata ilk parti getirdikleri arabaları satmaya çalışıyorlar. 1 aya kalmaz bu fiyata satmaya çalışırlarsa araçlar ellerinde kalır.

not: İlk parti gelen arabalar olduğu için gelişmiş gösterge paneli, otomatik klima, 17 inch jantlar,sport-modern-luxury line en çok olmayan özellikler...

• quote:

Şimdiden teşekkürler...

http://atamotors.sahibinden.com/

hocam linkteki satıcı orj. jantları getirebiliyor, bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

quote:

Şimdiden teşekkürler...

http://atamotors.sahibinden.com/

hocam linkteki satıcı orj. jantları getirebiliyor, bilgi alabilirsiniz.

Çok teşekkur ederim, arayacagım hemen

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.