Şimdi Ara

BMW F30 almak isteyenler (İŞTE Fiyatlar) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
32.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: corail

318i baz fiyatin 21.500 ya da 21.750 euro oldugunu dusunerek ( 320d baz 22.900 euro ) vergiler haric 7.000 euro da aksesuar satin alindiginda kabaca 29.000 euro vergi oncesi fiyat ile;
    29.000x1,37x1,18= 46.881,4 euro yapar ve mtv tescil vs dahil 47.250 euro liste fiyati ve ortalama %5 indirimle 45.000 euro civarinda bir fiyat yapar..
    Bu arada vergi oncesi 7.000 euroluk ilave donanim hatiri sayilir opsiyon satin alabilir..
    Ayrica bu fiyat da cok ucuz gelmesin zira C180K fascination ( hatta amg bile alinabilir )ya da A4 1.8 TFSİ da bu fiyatlarin altinda satiliyor ki A4 de otv %80..
    C180 K da da donanim listesi epey zengin..

Gecen mercedes 1600 cc amg sordum daha pazarlik yapmadan adam 46 bin euro dedi .. Eger f30 da bu fiyata alinirda sahane olacak.. En azindan min 4 sene satmayi dusunmeyecegim bir arac olacak.. Biktim arti senede bir arac degistirip zarar etmekten..

• araç çok güzel fakat iyi bir 3,20d 63000 euro çıkar bu paraya değermi onu düşünüp duruyorum
  • Bu ne güzel bir araçtır?

1.6 lt 170 hp'lik motor gelsin, yemeyi içmeyi kesiyorum bu aracı alıcam artık!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kibarlar-2012-3-20d-yeni-kasa-kisa-zamanda-kibarlar-da-73216529/detay?source=promotion_topl
  • The new 1598 cc BMW F30

2012 BMW 3 20 Dıesel 184 ps, Şu anda satış fiyatı: Net fiyatı 23270 Avro + %80 ötv + %18 kdv = 49422 Avro, BORUSAN SATIŞ FİYATI BU !

BMW 3 18i series f30 1598 cc otomobilin Türkiye için satışı söz konusu olursa bireysel olarak yaptığım ince hesap sonucu satışının bedeli şöyle olması lazım; Satış fiyatı: Net fiyatı 21200 Avro + %37 ötv + %18 kdv = 34270 Avro, varsayıma göre BORUSAN SATIŞI BU OLMASI GEREKİR !

BÖYLE BİR ARAÇIN ÜRETİMİNİN GERÇEKLEŞECEĞİDE MUAMMA!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: evvabbay

The new 1598 cc BMW F30

2012 BMW 3 20 Dıesel 184 ps, Şu anda satış fiyatı: Net fiyatı 23270 Avro + %80 ötv + %18 kdv = 49422 Avro, BORUSAN SATIŞ FİYATI BU !

BMW 3 18i series f30 1598 cc otomobilin Türkiye için satışı söz konusu olursa bireysel olarak yaptığım ince hesap sonucu satışının bedeli şöyle olması lazım; Satış fiyatı: Net fiyatı 21200 Avro + %37 ötv + %18 kdv = 34270 Avro, varsayıma göre BORUSAN SATIŞI BU OLMASI GEREKİR !

38000 40000 euro civarında satacak borusan desek o bile çok deli satar. .

• resimdeki araba süper görünüyor ama baz fiyatın üstüne benim gördüğüm en az 12-15 bin eur donanım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

quote:

Orijinalden alıntı: evvabbay

The new 1598 cc BMW F30

38000 40000 euro civarında satacak borusan desek o bile çok deli satar. .

Keşke dediğniz gibi 35.000 Euro seviyelerinden f30 alabilsek ama, f20'nin fiyatları ortadayken kimse o zaman f20 almaz, talepler f30'a kayar... Bu bakımdan f30'a 1600 cc motor gelmesi zor gözüküyor, gelse de fiyatlar 35000 euro seviyesinin biraz daha üstünde olucaktır...

• benım favorım 320XD 4 ceker ücüncü ceyrekte gelecek m paket (kendi dusuncem dıreksıyon iyi degil m3 deki gibi kırmızı mavi dıkıslı olsa daha iyidi)de aynı zamnda,1600cc benzinli 170ps yıl sonunda gelecekmis diesel 1600cc yok.
    arac hakkında on farlar haric heryeri super cam tavan nie komadılar onu anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfs_

benım favorım 320XD 4 ceker ücüncü ceyrekte gelecek m paket (kendi dusuncem dıreksıyon iyi degil m3 deki gibi kırmızı mavi dıkıslı olsa daha iyidi)de aynı zamnda,1600cc benzinli 170ps yıl sonunda gelecekmis diesel 1600cc yok.
    arac hakkında on farlar haric heryeri super cam tavan nie komadılar onu anlamadım :D

1.6 177 beygir gelecek ve 1.6 136 beygir olarak gelecek 3.16i ve 3.18i olacak...

cam tavan koymazlar cunku mercedesten özenip yapmış sayılacaklardı o yuzden koymadılar cunku buyuk bı fırma kopya cektı dedırtmez kendıne :))) ama aynaları yapmıs sonunda sınyalli olarak mercedestekı gıbı ama onu suan butun araclar yapıyor ama cam tavanı bmw nedense gecmıyor vardır bı bıldıklerı, belkıde koyarlar gelecek kasalarında zaman gosterır bunu:)

Yalnız bısey demek ıstıyorum bmw turbo motorda gec kaldı dıyorlardı forumda cok okuyordum onun sebebını acıklayan olmamıs bmw her zaman piyasayı kontrol eder ve ona gore hareket eder, 4 senedır yaklasık tsi motorla bırlıkte butun markalar turbo benzınlıye gectıler mercedes ve bmw bekledi cunku en ıyısını yapmak ıcın :)))

butun motorları teker teker ınceledıler ve en sonunda patlattılar ellerındekı guzel teknolojılerı yoksa vw dusunecekde bmw mı yapamayacak :))) al ıste kralını yaptı

3.28i motoru da audi 2.0tfsi quattro ya cok guzel bı kapak oldu ben ona bayıldım :))))))) kapagı ıyı koydu oyle boyle dııl bmw :D

• quote:

Orijinalden alıntı: nvztdmr

quote:

Orijinalden alıntı: cfs_

benım favorım 320XD 4 ceker ücüncü ceyrekte gelecek m paket (kendi dusuncem dıreksıyon iyi degil m3 deki gibi kırmızı mavi dıkıslı olsa daha iyidi)de aynı zamnda,1600cc benzinli 170ps yıl sonunda gelecekmis diesel 1600cc yok.

1.6 177 beygir gelecek ve 1.6 136 beygir olarak gelecek 3.16i ve 3.18i olacak...

cam tavan koymazlar cunku mercedesten özenip yapmış sayılacaklardı o yuzden koymadılar cunku buyuk bı fırma kopya cektı dedırtmez kendıne :))) ama aynaları yapmıs sonunda sınyalli olarak mercedestekı gıbı ama onu suan butun araclar yapıyor ama cam tavanı bmw nedense gecmıyor vardır bı bıldıklerı, belkıde koyarlar gelecek kasalarında zaman gosterır bunu:)

Yalnız bısey demek ıstıyorum bmw turbo motorda gec kaldı dıyorlardı forumda cok okuyordum onun sebebını acıklayan olmamıs bmw her zaman piyasayı kontrol eder ve ona gore hareket eder, 4 senedır yaklasık tsi motorla bırlıkte butun markalar turbo benzınlıye gectıler mercedes ve bmw bekledi cunku en ıyısını yapmak ıcın :)))

butun motorları teker teker ınceledıler ve en sonunda patlattılar ellerındekı guzel teknolojılerı yoksa vw dusunecekde bmw mı yapamayacak :))) al ıste kralını yaptı

3.28i motoru da audi 2.0tfsi quattro ya cok guzel bı kapak oldu ben ona bayıldım :))))))) kapagı ıyı koydu oyle boyle dııl bmw :D

1600cc 170 bg lik motordan eminmisiniz? ben cok buyuk ihtimalle 136 bg lik motoru getirecekler diye duymustum..

• Arkadaşlar, geçen perşembe F30 'un hiltondaki lansmanına katıldım. Kendi telefonum ile çektiğim resimleri ekliyorum.

Dizayn olarak gerçekten çok iyi bir araç. İçi de gerçekten çok iyi. Arka koltukları e46 nın aynısı. Görünce direkt tanıdım.

Beni tek hayal kırıklığına uğratan nokta görsel olarak motor görünümü oldu. 328i nin kaputunu açınca üzerinde basit bir motor koruma kapağı çıkıyor karşınıza. Fakat sağ tarafta marş motoru, şarj dinamosu vesaire diret el altında ve kapat çok az bir kısmı örtüyor. Bu görüntü benim e46 320d facelift ile kıyas edince çok kötü. Ama tamir ve söküm açısından işciliği çok az olur.

En gözüme çarpan nokta ise iki kapı camı arası piano black kaplamalar. Tabiki donanıma göre değişiyordur fakat bu renge çok güzel gitmiş. Resimlerde de gözüküyor. Aracın yandan arka kapı - bagaj ve çamurluk görünümüne hasta kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcom -- 20 Şubat 2012; 1:04:51 >

• Arkadaşlar iyi forumlar.Birşey soracam ben düz bir 320d ye comfort,technology ve elektirikli cam tavan eklersem normal bir indirimlede bana nekadar fiyata gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki kasada yaklaşık yüzde 4-5 oranında indirim alıyorduk yeni kasada da varmı bu şansımız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desolte

Arkadaşlar iyi forumlar.Birşey soracam ben düz bir 320d ye comfort,technology ve elektirikli cam tavan eklersem normal bir indirimlede bana nekadar fiyata gelir.

yanılmıyosam 55 - 60 bin civarlarında olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guduset

quote:

Orijinalden alıntı: desolte

Arkadaşlar iyi forumlar.Birşey soracam ben düz bir 320d ye comfort,technology ve elektirikli cam tavan eklersem normal bir indirimlede bana nekadar fiyata gelir.

yanılmıyosam 55 - 60 bin civarlarında olabilir...

Donanımları pahalı yapıyor yaw arabayı .s
  • valla bence çokta ahım şahım bi araba yapmamışlar. küçük 5 serisi gibi olmuş.tabi tercih meselesidir ama alıncaksa gidin 2013 c serisi alın
    bunda pek bi espri yok bence.şahsi düşüncem
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

valla bence çokta ahım şahım bi araba yapmamışlar. küçük 5 serisi gibi olmuş.tabi tercih meselesidir ama alıncaksa gidin 2013 c serisi alın

C serisinde ne var merak ettim dogrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ettiyseniz gidip bakar, karşılaştırırsınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

valla bence çokta ahım şahım bi araba yapmamışlar. küçük 5 serisi gibi olmuş.tabi tercih meselesidir ama alıncaksa gidin 2013 c serisi alın

C serisinde ne var merak ettim dogrusu

İki araçta harika bence, ikisininde birbirinden üstün ve zayıf yönleri illaki var hatta bunu merak ederek gittim kendim inceledim yeni f30 bmw 3 serisini,

Bendede yeni mercedes makyajlı c180 cgi 1.8 turbo amg paket var, bmw f30un avantajları yeni kasa oluşu dizel oluşu birde biraz daha sanki geniş ama çok fazla değil, ben bu içi tamamen bej olan 3 serisini inceledim ağaç kaplamaları çok kalitesiz duruyor dokununca anlıyorsunuz ( bunu bir dergide okumuştum zaten o yüzden özellikle onada baktım)

İç mekan kalitesini komple karşılaştıracak olursak mercedes her zaman olduğu gibi yine önde tabi bmw de gayet başarılı kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın onuda belirteyim :)

Konfor olarak dergide okumuştum mercedes daha fazla puan almış bütün konfor testlerinde geçmiş yeni f30'u...

Benim en çok dikkatimi çeken ve saçma bulduğum şeyi yazmak istiyorum,

Bmwnin yanlış yaptıgı bır sey var bmw cok ozel bır aractır sıradan bır marka degıldır ve adamlar 12V çakmaklık soketinden tutun arka kol dayamayı opsıyonel olarak sunuyor, cruıse control falan bunları teknolojı paketıne sokabılırlerdı cok sacma ve kazıkcı bır pazarlama yontemleri var... Geliştirilmiş gösterge panelide paket dahılınde sunuluyor :) bunlar standart olması gereken seyler renksız gosterge panelı kaldı mı kı bunuda parayla satıyorsun bmw araclarında standartlaşması gereken seyler bunlar kı zaten turkıyede pahalı araclar... Gösterge paneli (renkli olanını diyorum) mercedesten cok geri mercedesin o kocaman tamemen kadranın ortasına sıgdırılmıs 3D gibi ekranından cok cok geride kalmış onu ornek alabılırlerdı ( sanırım daha fazla kopya cekmek ıstemeısler aynalardakı sınyaller gıbı) ama daha ıyısı olabılırdı aracın ekranı audi deki gıbı katlanabılır olması gerekırdı oraya sabıtlemısler ekranı ınıp cıkma ozellıgı olsa tadından yenmezdi...

Direksiyon bence 5 serisindekinin aynısını koymaları olmamıs ortadı cok genıs bırkere ( korna kısmı) mercedesin yeni direksiyonu dedıklerı kadar varmıs pıyasakılerın en ıyısı suanda...

vitesi harıka olmus mercedesten cok daha şık bır vıtes zaten bmwnın vıteslerı suan sanırım en ıyı tasarıma sahip...
    ekranı daha ıyı olmus ekran boyutundan kastedıyorum... fakat cozunurlugune bakamadım onu bılemıcem....
    şanzımanında bır avantaj olarak 8 ileri olması cok guzel bır basarı... pıyasanın en ıyısı denılebılır....

Araç genel olarak guzel araba sonucta bır bmw 3 serisi :)

bu arada eskı aracım e90 kasaydı, baya bır fark var yalnız bazı seyler aynı kalmıs o ıyı olmamıs ornek olarak kapı kollarındakı cam acma kapama dugmelerı aynısını koymuslar adamlar bıraz daha modern bırseyler olabılırdı şahsımca :)

• 316 bekleyenlerden biride benim. bence bmw 3 serisinde ilk defa kendini ferahlatan tasarımı yaptı. ben her hattıyla çok beğendim. üstelik m paket olmadanda yakışıklı tamponu var. umarım 316 ve 316d yakın zamanda gelir ve bu zevki bizde tadarız.

bu arada bana hep saçma gelen bişeyi yazmak istiyorum. şu anda bindiğim araç olan volvo s40 da donanım paketleri 2 tane. bunların ikisini eklediğin zaman araç tıka basa dolu oluyor. fakat bmw cruise control ve park sensörü gibi basit bişeyi bile opsiyonla sunuyor. en önemlisi böyle premium bir araca tek tek opsiyonla ısıtmalı, elektronik koltuk koyuyosun bu çok saçma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade038 -- 7 Mart 2012; 18:48:03 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.