Şimdi Ara

BMW F30 almak isteyenler (İŞTE Fiyatlar) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
32.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 316i icin pazarliga oturan oldu mu acaba bu aralar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

316i icin pazarliga oturan oldu mu acaba bu aralar?

sn corail bence bu fahis fiyatla o arac icin pazarliga bile degmez.. %37 otv yiyen bir arac 40 bin euro nasil oluyor anlamis degilim..

• quote:

Orijinalden alıntı: diagnotics

quote:

sn corail bence bu fahis fiyatla o arac icin pazarliga bile degmez.. %37 otv yiyen bir arac 40 bin euro nasil oluyor anlamis degilim..

Sonuna kadar katiliyorum ve bu sebeple fiyat bile sormadim.. Kendim sormadigim icin de foruma danisayim istedim belki fiyat alan olmustur diye :)
    Cok daha uygun fiyata s60 T4 powershift premium+advance paket ve arti olarak sunroof,derikoltuk,koltuk isitma,on park sensoru,hiza duyarli direksiyon vs bir kac iyi ve ilave donanimli arac alinabilir.. ( kor nokta uyari sistemi BLIS , 17 jant da dahil,ayrica fren fonksiyonlu CC ve city safety de standart )
    Gecenlerde sormustum 90-91 k TL fiyat soylediler..
    Borusanzadeler de daha bos ve motor gucu olarak daha zayif araci en az %10-15 pahaliya satmanin pesinde olsunlar..

• quote:

Sizce 316 alınır mı bende merak ediyorum 1hafta icinde 116d teslim alıyorum 2.arac icin sedan ve benzinli dusunuyorum tavsiye edermisiniz. O paralara deger mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de şuan 116i var 2009 model..Abimin sakat raporu ile almıştık..Daha araba 12-13 binde ama fazla yakıyor şehir içi 10.5 - şimdi olmasa bile 1-2 yıla artık bizde arabayı değiştiricez de acaba 316i mi yoksa 116d mi alınsa şuan daha iyi olur ? Raporla bilindiği üzere 1.6 motor üstü alamıyoruz..Zaten şimdi arabaya çok odaklanmadık olsa da olur olmasa da.Yoksa 2014 model yeni Mercedes C serisi mi beklenmeli ? Şuan heralde 1.6 motorlar kalktı ama 2014'de 1.6 benzinli veya dizel(ihtimal vermiyorum) Amg bir mercedes c alınmaz mı sizce ? Donanımlı 1.6 motor benzinli bir araç 60 bin euro olsa bile zaten bize 36 bin avroya falan geliyor raporla . Yani mercedes c yeni gelecek kasa ile bilgisi olan birileri var mı ?
  • Arkadaşlar 3.20d ve 3.20i için istinye borusanda pazarlık yapmıştım. Nisan sonuydu. Satıcı arkadaşa 136 bg olduktan sonra 3.16 yı beklerim ne zaman gelir dedim. Yakın zamanda gelmez belki yıl sonu dedi. Haziranda gazeye reklam verdiler.Bu kadar mı yalancı sahtekar olunur.

3.16i geldiğinda 32-33 bin euro olur heralde dediğimde mümkün değil, 1 serisine yakın olur dedi haklı çıktı.

Şimdi saçmalığa bakın, 3.20i satış fiyatı 20.000 euro, 3.16i satış fiyatı 24.000 euro. anajtar teslimde 3.20i 44 bin 3.16i 40 bin. hesapta 3.16 daha ucuz. sadece turbodan dolayı (hemde daha düşük hacimli bir motor) vergisiz 4 bin euro fark olur mu ?
  • 2,0 litre araçlara vuran ötv darbesi aslında 1,6 araçlara da vurmuş durumda. ilk çıktığında 2 litre alacaklar düşünsün diyenleri hatırlıyorum . şimdi herkes mağdur durumda maalesef.

3,16i mutlaka satacaktır , indirimler vs ile benim tahminim 80 li rakamların içinde basic-comfort-tech paket ile alınabilecek. Yine de piyasanın geneline bakıldığında satılacağını tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

2,0 litre araçlara vuran ötv darbesi aslında 1,6 araçlara da vurmuş durumda. ilk çıktığında 2 litre alacaklar düşünsün diyenleri hatırlıyorum . şimdi herkes mağdur durumda maalesef.

3,16i mutlaka satacaktır , indirimler vs ile benim tahminim 80 li rakamların içinde basic-comfort-tech paket ile alınabilecek. Yine de piyasanın geneline bakıldığında satılacağını tahmin ediyorum.

Umarız ki öyle olur..
    ancak bunun için piyasadaki diğer rakiplerin de indirim/kampanya vs şeklinde destekler ile fiyatlarını aşağıya çekmesi lazım..
    CC 1.4 TSI DSG
    S60 1.6 T4 Advance powershift
    yakın fiyatlı araçlar ancak kur kampanyaları ( vw yakında kurlarını 1,99 - 2,09 arasında modellere göre düzenler ) ya da indirim vs ile düşürürlerse arkası da gelir..
    Bu iki araç şu an 90-92.000 TL civarına dolu sayılabilecek halde ( hatta volvo epey dolu ) alınabilir..
    Bir de C 180 var ki o da 105.000 TL seviyesinde ancak fascination donanımında kabul edelim.. ( mercedes'in finans kampanyaları da cazip olabiliyor )
    A4 1.8 TFSI PI için bilgim yok maalesef..
    Şimdi bu piyasada bmw mercedesten geri kalmam derse ( daha boş ve daha zayıf beygir gücüne sahip olması bmw nin handikapı ) bu araç comfort,technology,sportline+sunroof ile yaklaşık 48.100 euro liste fiyatıyla 44.750 euro %7 indirim ile alınabilir.. 2,25 kur ile de 100.700 TL yapar.. Sunroof suz da yaklaşık 97.000 TL yapar güncel kurlar ile..
    şahsi görüşüme göre bu rakamlar ( kurdaki düşüşe rağmen ) en az %10 daha gerilemelidir bilhassa da bmw - mercedes dışındaki araçlarda..
    S60 ve CC 80.000 civarı
    C180 92.000 civarı
    F30 316i comfort,tecnology,sportline+sunroof ise 85 - 87 civarı olmalıdır..
    Ütopya gibi mi acaba?

edit : hesaplama hatası düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corail -- 9 Temmuz 2012; 13:08:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sorgüven

Şimdi saçmalığa bakın, 3.20i satış fiyatı 20.000 euro, 3.16i satış fiyatı 24.000 euro. anajtar teslimde 3.20i 44 bin 3.16i 40 bin.

ben bunun tamamen! borusanın satış politikası yüzünden olduğunu düşünüyorum. fiyatları istedikleri seviyeye çekebilmek için vergisiz fiyatını kafadan belirliyorlar.

tamamen kazıkçı bakkal hesabı :" abi zaten bana gelişi 24000, valla kurtarmaz "
  • 316i için 09.07.2012 tarihli fiyat teklifidir;
    alp beyazı renk
    comfort+tecnology+sportline
    Sunroof
    Siyah sensatec kırmızı şeritli döşeme
    Arka kol dayama
    Liste fiyatı 49.103 euro
    bugünkü kur ile 110.854 TL yapıyor anahtar teslim..

araç baz fiyatı 24.400 euro bana göre safi 7.000 euro Boru-San kazığı mevcut
    Bu iş böyle giderse ve ille de araç almak için kurtlanırsam 90 K rakamlara ( ki daha da düşeceklerdir bence fiyatları ) Volvo S60 T4 Advance alır geçerim vesselam yıl sonuna doğru..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

quote:

Şimdi saçmalığa bakın, 3.20i satış fiyatı 20.000 euro, 3.16i satış fiyatı 24.000 euro. anajtar teslimde 3.20i 44 bin 3.16i 40 bin.

ben bunun tamamen! borusanın satış politikası yüzünden olduğunu düşünüyorum. fiyatları istedikleri seviyeye çekebilmek için vergisiz fiyatını kafadan belirliyorlar.

Daha önce de muhtelif yerlere yazdım.
    320i yi getirmezler diye,öyle de oldu.
    Bu hesaplardan da kurtulmuş olduk
    Aynı şeyi babama C serisi alırken de yaşadım.1800 cc 7 vites aracın baz fiyatı 18 bin euro,1600 cc 5 vites aracın baz fiyatı 24 bin euroydu.

• Ayni mantik aracin otv si %37 diye baz fiyati sisiriyorlar.

• quote:

Arkadaşlar 3.20d ve 3.20i için istinye borusanda pazarlık yapmıştım. Nisan sonuydu. Satıcı arkadaşa 136 bg olduktan sonra 3.16 yı beklerim ne zaman gelir dedim. Yakın zamanda gelmez belki yıl sonu dedi. Haziranda gazeye reklam verdiler.Bu kadar mı yalancı sahtekar olunur.

3.16i geldiğinda 32-33 bin euro olur heralde dediğimde mümkün değil, 1 serisine yakın olur dedi haklı çıktı.

Şimdi saçmalığa bakın, 3.20i satış fiyatı 20.000 euro, 3.16i satış fiyatı 24.000 euro. anajtar teslimde 3.20i 44 bin 3.16i 40 bin. hesapta 3.16 daha ucuz. sadece turbodan dolayı (hemde daha düşük hacimli bir motor) vergisiz 4 bin euro fark olur mu ?

hocam 3.20i'de de turbo var, 3.16i'de de turbo var, iki motorda benzer özelliklere sahip tek farkları biri 2 litre diğeride 1.6 litre hacme sahip.

mantık olarak eğer 3.20i nin ham fiyatı 20bin euro ise, 3.16 nin ham fiyatının 17.500 euro civarında bir rakam olması gerekir. ama borusan sağolsun aradaki ötv boşluğunu kendi cebine dolduruyor.

-birde borusanın 3.16i için açıkladığı fiyatı tasvib edenler,haklı görenler yok mu işte onlar beni öldürüyor. kazıklanmaya o kadar alışmışızki artık kendimiz istiyoruz kazığı

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

quote:

Aynı şeyi babama C serisi alırken de yaşadım.1800 cc 7 vites aracın baz fiyatı 18 bin euro,1600 cc 5 vites aracın baz fiyatı 24 bin euroydu.

320i halen satılıyor, sadece istediğiniz paket ve renkte hazırda 320i bulmak zor. sipariş ile istediğiniz 320i'ye sahip olabilirsiniz.

• Bende BorusanOto'yu 3.16 i de gosterdigi fiyat stratejisinden dolayi kiniyorum,eşek olduktan sonra semer vuran cok olur...

• 3.20 ile 3.16 aralığını dar tutuyorlar ki 3.20 satmaya devam etsin.

Aradaki farkın 5.000 euroyu geçmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devildod

Bende BorusanOto'yu 3.16 i de gosterdigi fiyat stratejisinden dolayi kiniyorum,eşek olduktan sonra semer vuran cok olur...

onlara bunun altyapısını hazırlayanlara bakmak lazım..

böyle olacağı aşikardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobbiest

quote:

quote:

quote:

320i halen satılıyor, sadece istediğiniz paket ve renkte hazırda 320i bulmak zor. sipariş ile istediğiniz 320i'ye sahip olabilirsiniz.

bugun tam olarak sordum 320i kotasi yok...sadece 316 siparis edilebiliyor.. 320d ise en erken eylulde siparis edilebiliyor.. 320i bu yil sonuna kadar kota acilir mi acilmaz mi belli degil..muhtemelen acilmayacak..bana soylenen bu..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugun tam olarak sordum 320i kotasi yok...sadece 316 siparis edilebiliyor.. 320d ise en erken eylulde siparis edilebiliyor.. 320i bu yil sonuna kadar kota acilir mi acilmaz mi belli degil..muhtemelen acilmayacak..bana soylenen bu..

YALAN..YALAN..YALAN
    Ben buna bir tarafımla gülerim.
    Bite bite 320i kotası mı bitmiş.
    Haklı olarak bu fiyattan 320i satmak istemiyorlar o kadar.
    Yerine 316i

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

YALAN..YALAN..YALAN
    Ben buna bir tarafımla gülerim.
    Bite bite 320i kotası mı bitmiş.
    Haklı olarak bu fiyattan 320i satmak istemiyorlar o kadar.
    Yerine 316i

kota bitmemis zaten.. kota acilmayacakmis.. 316 i satmak icin.. bunu kendileri de kabul ediyor.. birde dikkatimi ceken bisey var fiyat listesi euro dususte iken hep gec guncelleniyor euro arttiginda ise aninda yeni fiyatlar.. dikkat eden var mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.