Şimdi Ara

Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190
Cevap
5
Favori
71.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renk olarakkarar veremedim beyaz sport line 116 zaten aldim bunuda beyaz mi alayim yoksa siyahmi onu karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tradeaddict

Ufukta 3.16i görünüyor gibi yarın test sürüşüne gideceğim, en güzel karar testte veriliyor.
    Bir de BMW'nin karda kışta gitme problemi var, ben snowboardçu adamım o arabayı dağa götürebilir miyim emin değilim ama A4'ü götürürüm

O zaman e90 kasa xdrive alacaksın
     Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi?
  • Arkadaslar, özel donanımlı bir 3.20D yaptırdım(2 ayda geldi). İçerisinde bütün paketlerin dışında head up display, uzun far asistanı vs. gibi donanımları mevcut. Borusan Avcılardan geçen Çarşamba teslim aldım. 3.20d özellikle üst donanım seviyesinde mükemmel bir araç. Hem performansı hem ekonomisi kusursuz. Doktor bir arkadaşım 0 km Jaguar XF almıştı, o bile bindiğinde hayran kaldı. Ayrıca bir arkadaşın belirttiği gibi 3.16i yi esasında daha pahalıya satıyorlar, yani vergisiz hali saçma bir şekilde daha pahalı. Performans ve ekonomi istiyorsanız ve yılda 10bin Km den fazla yapacaksanız bence 3.20d tercih edin.
  • 3.20d mi geçen Çarşamba teslim aldım, içeriye dizel motorun sesi filan gelmiyor. Sen nasıl dizele karşıysan ben de dizelciyim, 3.dizel aracım bu ve içlerinde en sessizi 3.20d (daha önce pejo 207 ve passatım vardı) Ayrıca dizel motorun ekonomisi ve torkunu da unutuyorsun. 3.20i nin torku 270, 3.20d ninki 380. Rampalarda benzinliler dizelle kapışamazlar.
  • Herkese Merhaba, ben lüks markaları hiç düşünmeyen biri idim, ancak son bmw f30 kasa gerçek iç ve dış tasarımı ile 10 numara olmuş. Henim hedef aracım az yakan, performanslı ve otomatik olsun istiyordum. Bu konuda passat tercihimdi şimdide ikisi arasında kararsızım. BMW 316i mi yoksa passat 1.6tdi otomatikmi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
  • Bencede yil sonu beklenmeli 3.16 i de yil sonu cok avantajli fiyatlar olacagini tahmin ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devildod -- 30 Ağustos 2012; 8:43:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaa panpa o arabanın sağtarafında yerdeki adamı hayvan sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagwell13

hahaa panpa o arabanın sağtarafında yerdeki adamı hayvan sandım

Resimdeki çocuklar benim ve arkadaşımın çocuğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamlegendfb

3.20i'ye zam yapılmasa tek tercihimdi fakat dizel ile aynı fiyata çıkardıkları için vazgeçtim. Yıl sonuna doğru ağzına kadar dolu bir 3.16 almayı planlıyorum. Tek endişem 136hp ile o BMW keyfini alamamak... 3.16i testi yapan arkadaşlar motor performansını karşılaştırmalı olarak anlatırlarsa memnun olurum. Veya araba ile ilgili genel görüşlerini. Bu arada 122hp scirocco kullandığım için 136lık BMW'den umutluyum :)

3.16 test ettım,soyle soylıım 2009 honda accord sahıbıydım sattım 3 serısı dunuyorum.test sonucu:2.0 156 beygır japon motoruna sahıp accord dan daha ıyı performansı var ozellıkle 8 ılerı olması benı mest ettı ıstınye borusanda test guzergahında yokus yukarı test etme sansım oldu o yokusu 8 ılerıyle muthıs cıkıyosun.daha sonra acaba bu yokusu benım aracla nasıl cıkarımdıye bı karsılasdırma yaptım ve hayal kırıklıgı.cok guvendıgım aracım sıcdı.aynı mesafede bmv ıle 4 vıtes gecısı yaparken hondayla 2 vıtes anca sıgdırabıldım.3.16 ksınleıkle benım aracdan daha performanslı ve bana yeterlı.rahatlıkla alınabılır,ayrıca 0-100 testler var,hıvde fabrıka verılerı degıl,c 180,cc ve s60 ıle karsılastırınca 136 beygır 3.16 hıcde gerı kalmamıs hatta en ıyısıde dıyebılırım.

• bence 320d hem performans hemde yakıt olarak oldukça ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: erensensoy55

bence 320d hem performans hemde yakıt olarak oldukça ideal

Haklisin ama ötv si mtv si derken fazla km yapmayan biri icin bence gereksiz.

• Bu konuda haklısın hocam
  • Ekim sonu F30 316i kavuşucağım nasip olursa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT

quote:

3.20i'ye zam yapılmasa tek tercihimdi fakat dizel ile aynı fiyata çıkardıkları için vazgeçtim. Yıl sonuna doğru ağzına kadar dolu bir 3.16 almayı planlıyorum. Tek endişem 136hp ile o BMW keyfini alamamak... 3.16i testi yapan arkadaşlar motor performansını karşılaştırmalı olarak anlatırlarsa memnun olurum. Veya araba ile ilgili genel görüşlerini. Bu arada 122hp scirocco kullandığım için 136lık BMW'den umutluyum :)

3.16 test ettım,soyle soylıım 2009 honda accord sahıbıydım sattım 3 serısı dunuyorum.test sonucu:2.0 156 beygır japon motoruna sahıp accord dan daha ıyı performansı var ozellıkle 8 ılerı olması benı mest ettı ıstınye borusanda test guzergahında yokus yukarı test etme sansım oldu o yokusu 8 ılerıyle muthıs cıkıyosun.daha sonra acaba bu yokusu benım aracla nasıl cıkarımdıye bı karsılasdırma yaptım ve hayal kırıklıgı.cok guvendıgım aracım sıcdı.aynı mesafede bmv ıle 4 vıtes gecısı yaparken hondayla 2 vıtes anca sıgdırabıldım.3.16 ksınleıkle benım aracdan daha performanslı ve bana yeterlı.rahatlıkla alınabılır,ayrıca 0-100 testler var,hıvde fabrıka verılerı degıl,c 180,cc ve s60 ıle karsılastırınca 136 beygır 3.16 hıcde gerı kalmamıs hatta en ıyısıde dıyebılırım.

Sattığınız arabayla aynı yokuşu testten sonra nasıl çıktınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: emr256

quote:

quote:

Sattığınız arabayla aynı yokuşu testten sonra nasıl çıktınız?

aracı elbette test sonrası satmıs olabılırım demı,bunu anlamamak ıcın cokmu ısrar ettın:)

• quote:

3.16 test ettım,soyle soylıım 2009 honda accord sahıbıydım sattım 3 serısı dunuyorum.

Bu cümleyi okuyunca arabanızı sattığınızı, 3 serisi almayı düşündüğünüzü ve bunun için test sürüşü yapmaya gittiğinizi anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr256

quote:

3.16 test ettım,soyle soylıım 2009 honda accord sahıbıydım sattım 3 serısı dunuyorum.

Bu cümleyi okuyunca arabanızı sattığınızı, 3 serisi almayı düşündüğünüzü ve bunun için test sürüşü yapmaya gittiğinizi anladım.

şöyle açıklık getırıyım,aracımı satmadan 3 seırısını test etmeye gıttım ve sonrasında ıse 3 seırısı almaya karar verdım ve aracımı sattım,ınsallah allah nasıp edersede 3 seırısı almayı planlıyorum onumuzdekı 1-2 ay ıcınde...
  • 2 gun önce Dolmabahcedeki borusana gittim. 3.16 test ettim. Mackaya dogru cıkarken yokuslar var. Özellikle orda gaza yuklendım. Motor kasayı gayet guzel çekıyor. Devirlenmesi gayet güzel. Önyargılarım vardı ama test ettıkten sonra yok oldu. Bir de 2.0d ile aralarında 11.000 euroluk bir fark olması da dizelden caydırdı. Yakıttan tasarruf edıcem diye o kadar para verip bir de ustune 2.0 mtv vermek cazip gelmedi. 3.16'nın opsiyonel donanımları 2.0 dan daha ucuza gelıyor(ötv yuzunden), daha dolu araç alabilirsiniz.
  • Acikcasi ben sadece 3.16 ya bindim ve beni tatmin etmedi ayyrica direksiyonu baya sert geldi bu genelde boylemi merak ettim valkswagen transporter yani solda sifir birakir arabayi ama 320d ye binmedimde test de etmedim o yuzden tam nasildir bilmiyorum eger 316 dan cok iyi degilse hayalimdeki arabayi degistirecem :))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.