Şimdi Ara

Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
71.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    BMW F30 3.16i'nin çekip çekmediğinin konuşuluyor olmasi bana biraz garip geldi. Tabii ki bir supercar kategorisinde değil. Eğer yarış yapılacaksa bi 3.28i veya M3 geçer☺. Ben aracı hep sport modda kullanıyorum, yakıt tüketimi ve gidişinden memnunum.
    Yalnız ben arabayi aldığımda 170 lik araçlar yoktu
    , cok sonra geldi. Şimdi olsa hangisini alırdım bilemiyorum. Test edip ona göre karar verirdim hissedilen fark cepten verilen farkı karşılıyor mu ona bakardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar.
    BMW F30 için M Paket vede M Performance olarak 2 farklı body kit seti ithalatçısıyım. Ürünler 1. sınıf ve orjinallerinden en ufak farksızdır. Aracının performansı kadar görselliğinede önem verenlere bodykitlerimle yardımcı olmak isterim. Ürünler hakkında detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki linklere bakabilirsiniz.
    Teşekkürler.

M Paket link;
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-bmw-f30-yeni-3-serisi-m-tech-body-kit-183926979/detay

M Performance link;
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-bmw-f30-yeni-3-serisi-m-performance-body-kit-183928678/detay

• Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var,sizce borusan 2.el 2014 8000 km de316i luxury line mı yoksa 2014 yeni 316i sıfırmı? Lütfen çok acil cevap verirseniz çok sevinirim.Luxury line alarak hata mı yapıyorum yorumlarınız çok önemli,şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M paket alabiliyorsan zorla butceni al onun haricinde sifir araba sifirdir!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende f30 un en boş ses sistemini merak ediyorum kaç hoparlör ve tatmin edici bir gücü var mı şimdiden teşekkürlerr..
  • merhaba arkadaşlar, 3.16 f30 kullanıcısıyim, aracım 5000 km de, Yakıt tüketimi Adana şehir içi %90 eco-Pro 9lt yani bir depoyla 550 km ancak gidebiliyorum, sizce Değerler normal mi, yorumlarda daha düşük Değerler okudum

• 2.el sport yada luxury al ama boş sıfır araba alma sonra pişman olursun boş arabaya binip zevk alamazsın unutma yanı hataya düşme git iksinede bin farkı anlarsın koltuklar felan line da on numara bak kesin
    serhattkara senin araçta sorun olabilir filtrelerine felan baktır kesin ankara sitanbul 120 km hız sabitedim 6.3 ortlamam 5oo km yakın yol yapmıştım
  • bu f30 kasalar ilk hangi yılda çıktı arkadaşlar..? ilk çıktığı yıldaki araçları yakıt tüketimi açısından tavsiye eder misiniz?
  • 2012 son dönemi 2. yarısından sonra çıktı aynı motor devam etti bşy değişmedi sadece sportplus sport kasaya mod eklendş onun dışında bşy yok bulursan al 2012 .2013 fark etmez parana göre al doluluğa önem ver ama galericiler bile almaz boş bmw haberin olsun en önemliside sunruf xenon olsun orjinal dışardan taktırmasınlar snradan yapmaya çalışırlar muaynede geçmez başıma geldi bayağı uğraştık çıkma olmasına rağmen 9 bin tl ye far zor kappatık dikkat edin orj far kod ister servistten sorgulattın gerçi far yıkama varsa tamamdır kendizinde kontrol edebilirsiniz bizde acemilik vardı ve kabul etmez muayneden geçmez far çok pahalı ve hakkını veriyor bmw çok yönlü far untlight zenon alışırsan bırakamazsın
  • Arkadaşlar ikinci el 3.16 sportline 2015 model 50k km de, sadece tamponda boya var, 2000 TL trameri var. Extra 18 '' M jant ve Nbt geniş ekran var. Almayı düşünüyorum 135k istiyor. Ne dersiniz? Fiyat performans açısından..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.