Şimdi Ara

Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
71.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: allbossman

Merhaba,

Acaba yeni kasa 3.16i(f30) lpg ile nasıl oluyor. Bildiğiniz taktıran var mı? Bu haliyle dizel için bir alternatif olabilir mi?

cok guzel oluyor resmen tadından yenmiyor.. ama dogan gorunumlu sahine taktırırsan daha iyi olur boylece canım arabayı rezil etmezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çok yakında yeni kasa F30 320 makyajlanacak haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapani

arkadaşlar çok yakında yeni kasa F30 320 makyajlanacak haberiniz olsun.

Böyle birşey söz konusu bile olamaz.Çünkü araba henüz piyasaya çıkalı 1 sene bile olmadı.
  • Ben derindere filo kiralamadan 3 adet f30 320d kiralamak istedim bana fiyat için geri dönüş yaptığında söyledi borusanla görüşmüş bu sene içinde malyajlanacak demişler. Demekki bu kasada ters giden bir şeyler olmuş.
  • quote:

Ben derindere filo kiralamadan 3 adet f30 320d kiralamak istedim bana fiyat için geri dönüş yaptığında söyledi borusanla görüşmüş bu sene içinde malyajlanacak demişler. Demekki bu kasada ters giden bir şeyler olmuş.

http://www.bimmerfest.com/forums/showpost.php?p=7120619&postcount=4
    2016 civari olacak gibi.
  • Standart olarak bir kasa 7 yıl piyasada kalır.
    Genelde 3.yıl makyaj yer.
    Bir yılını yeni bitirmiş arabada kolay kolay makyaj olmaz.
    Ama hazırlık yaparlar,prototip üretirler,test ederler vs.

3 serisinin makyaj tarihi 2014 sonu veya 2015 başıdır.
    O tarih geldiğinde dönüp dönüp bu yazıyı okursunuz.
  • Tam niyetine girmişken ne makyajı yahu?

Bir de fikrinizi almak isterim. 2012 3.16i luxury line comfort 0 km. Araç için 39.340 Euro teklif aldım. Alp beyaz ve bej sensatec deri var. Bu fiyat uygun mudur?

• quote:

arkadaşlar çok yakında yeni kasa F30 320 makyajlanacak haberiniz olsun.

Bu imkansız çünkü arac teşir aracları dısında siparişler en erken mayıs ayında geldi (antalya) için çünkü çıkar çıkmaz siparişi vermiştim aracın BMW makyajı F10 5 serisi için geçerli onun dışında 3 serisinin makyajı değil coupe cabrio yerine 4 serisi olarak çıkıyor kısacası bahsettiğiniz bu olabilir yani makyajlanacak kasa F10 dur F30 için böyle birşey söz konusu olamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper029

Tam niyetine girmişken ne makyajı yahu?

Bir de fikrinizi almak isterim. 2012 3.16i luxury line comfort 0 km. Araç için 39.340 Euro teklif aldım. Alp beyaz ve bej sensatec deri var. Bu fiyat uygun mudur?

Merhaba, ben 2012 3.16i Sportline, mineral gri metalik, sensatec döşeme, arka kol dayama. Arka park sensörü olan aracı 40.000euroya aldım, sizin fiyatınız daha iyiymis bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: remziadnan

quote:

Merhaba, ben 2012 3.16i Sportline, mineral gri metalik, sensatec döşeme, arka kol dayama. Arka park sensörü olan aracı 40.000euroya aldım, sizin fiyatınız daha iyiymis bence :)

Bunda comfortline ve tekno paket varmi? Varsa nereden aldiniz teklifi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 44mami44

quote:

quote:

Benim aldığım araçta comfort veya tekno paket yok. Olan ozellikler yazdigim gibi. Kosifler istanbuldan aldim araci. İnsallah hayirlisi olur...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 44mami44

quote:

quote:

Benim aldığım araçta comfort veya tekno paket yok. Olan ozellikler yazdigim gibi. Kosifler istanbuldan aldim araci. İnsallah hayirlisi olur...

Hayirli olsun,

• Tesekkurler :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

quote:

bir süre sonra da motorin benzinden ucuz olacaktır.

Benzin motorinden ucuz olacak mı demek istediniz?

CEVAPLAMADAN EDEMEDİM...

Benzin motorinden ucuz olmayacak.

Motorin benzinden daha pahalı olacak!...
    Bilemem hislerimi anlatabiliyor muyum?

Yazmak istediğim Türkiye'de motorin benzinden pahalı olacak idi.
  • bende şuan için 316i ile 320D arasında kalanlardanım senede 10-20 bin km yapıyorum ayrıca şuanki arabam 2008model z4 316i alsam performansda çok üzülür müyüm ne tavsiye edersiniz ?
  • M paket estoril bule 316i aldim eco proda sehir ici 7litre civari yakiyor
    uzun yolda 5-5.5lt 320d ye 50 bin fazla verenin aklina sokayim! Daha once j astra sportum vardi aldigim gune bin piaman oldum 316yi keske 2yil once alsaydim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32.adam -- 25 Eylül 2014; 1:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsici

Simdi 316 test surusunden geliyorum sansima sifir arac plaka takilir takilmaz bana nasip oldu :) performansi bence gayet yeterli bana gore tabii ucmayi planlamiyorum zira :) fiyat olarak %4 indirim yaptilar baz fiyat 24400
    TR pk
    Comfort pk 1150
    Techno pk 1200
    Sport line 1600
    Extra olarak ; elektro ic ve dis ayna 442
    Tescil haric konustum 44.683 euro
    Gunluk kurdan ; 98.749,43 TL tutuyor ekstra indirim istedim zira Borusan calisaniyim gecen ay arac aldigim icin 2. Araca indirim uygulanabilirligi sorulup yarin donucekler.

Genel anamda araci oldukca begendigimi soyliyebilirim. Aracin rengi konusunda kararsiz kaldim ama :(

Edit: imla

Demek o günden bu güne araç 20 000 pahalanmış. Hey gidi canım Türkiyem = )
  • bende ikinci el 2013 modelinden alacam ikisi arasında kaldım.
    Buradaki yazıları okuyunca 316i çok mantıklı duruyor. Ama yorumlar ve hesaplamalar sıfır araba için.

ikinci el düşünüldüğünde 320d daha mı mantıklı olur acaba?

bide halen f30 kasa 316i kullananlar km de kaç kuruş yakıyor söyleyebilirler mi?

teşekkürler..
  • SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    Araç 23000 kmde şu an ortalama 7.4 lt yakıt tüketimi gözüküyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki hocam araçtan genel olarak memnun musunuz?

Şu çekip çekmeme muhabbeti öldürecek beni. Millet ne hevesliymiş yok tofaş gelirmiş seni geçermiş sende ezik durumuna düşermişsin filan.

Bu yani kriter bir arabayı alırken, başka bir araba nın geçmesi çok komik

Yokuşlarda bırakmasın yeter benim için ben zaten öyle arabayı agrasif kullanan biri değilim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.