Şimdi Ara

Bmw i4 kullanıcıları menzil sorunsalı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam . Aralık başında bmw i4 ün makyajlı Msport
    donanımını aldım . Bmw turkiye nin sitesinde menzile 550-680 gibi bi memzil söylüyodu . Ben de dedim heralde en kötü bi 400 gider kışın bile ama şimdi %80 şarjla 270 km gibi saçma sapan menzilller veriyo . Bir ay önce aynı şarjla 350 filan veriyodu . Otoparkta sıcaklık 10 C civarı ortalama tüketimim 18 kmh diğer kullanıcıların %15 altında diyo . Facebooktaki bmw i4 gurubuna katılıp sordum ordaki avrupalı insanlarla menzilim 100 km üzeri farkediyo ve adamlar sıfır derrcede 450 km filan menzil görüyo . Borusan daki kardeşime anlattım normal filan dedi istersen gel bi pillere baksınlar ama bişey değişeceğini sanmam filan dedi . Şimdi ben bu aracı napim bu hatalı üretim filan olabilir mi ? Tr de makyajlı versiyon sahipleri varsa menzil konusunda sorun yaşamışlar mı bi sormak istedim . Gri araba benimki 80 şarjla 270 km veriyo . Mavi olan norveçli bi kadının sıfır derecede 100 şarjla 450 veriyo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sürekli dik yokuş inip çıkmıyorsanız kullanım biçiminizle alakalı bir durumdur. Daha sakin sürün, menzil verisi zaten dinamik olarak değişiyor. %80 pille 270 km menzil de görürsünüz 350 de. Camilla’nın ortalama hızı 20km/s’dir, sizinki 40’tır, Camilla her fırsatta pedala abanıp makas ata ata gitmiyordur vs. Çok değişken var yani. Camilla aynı sürüş stili ile örneğin İstanbul’da menzilinin yarısını kaybedebilir de.

• igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Hocam inan o benden daha agresif sürüyodur . Sürekli eco pro da adaptif cruise açık çekilde 50-60 gidiyorum yani . Yazsığımı okuduysanız 18-19 kwsa harcıyorum . Burda asıl konu diğer araçlarda %100 şarjla 480 -500 km ekran görüntüsü varlen bende daha sıcak havada en fazla 380-400 görünmesi .

• ahmet saygın WNVBT A kullanıcısına yanıt

Hmm ekonomik sürüş yapıyorsanız o zaman bir gösterin aracı, belki bir yazılım güncellemesi falan vardır, enerji harcamayı optimize ediyordur falan. Araçta ya da pilde sorun olma ihtimali çok dusuk ama olabilir elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MErhaba bazı araçlarda kalibrasyon gerekebiliyor şarjınızı bir kere tamamen şarj etmeniz gerekebilir , Bunu denediniz mi hiç ? %100 şarj yapmayı deneyin + bmw de nasıldır bilmem ama araç sıfırlama yapıyorlar ekrandan yada çeşitli tuş kombinasyonları ile .

• fortingen F kullanıcısına yanıt
    Aldığımda borusan da fullenişlerdi sonra ben konuyu iletince onlar da aynısını söyledi . Ac şarjdan 11 kw fulledim . 100 den 20 pile kadar 315 km mesafe gitti . Düz matematikle 400 km gibi bir mesafe çıkıyo toplam menzil . Önceki makyajsız kasalarda bile tam dolu şarjla millet 500 + menzil görüyo anlamadım walla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.