Bildirim
Bmw konusunda düşünceleriniz
Under Armour Unisex Undeniable 5.0 Duffle, (203) Timberwolf Boz Kahverengi/Boz Kahverengi Alacakaranlık, Small : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBL2TP8H
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Keyfi araçmı boyanır kaplama diye bişey var. Aracın bi tarafı komple hasarlıysa genelde yanlarken oluyor. -
Bmw'ye ilk sahibi biner.
Sonraki sahiplerine bmw biner. -
Keyfi sls amg black edition boyaniyor bunlar mi boyanmayacak? -
Yani inanıyorsun keyfi boyandığınaquote:
Orijinalden alıntı: talharo123
Keyfi sls amg black edition boyaniyor bunlar mi boyanmayacak? -
Sen benim soyledigimden bunu cikardiysan eger hayatinin kalan kisminda bol sans diliyorum. -
Neymiş asıl söylediğin filozof kardeş?quote:
Orijinalden alıntı: talharo123
Sen benim soyledigimden bunu cikardiysan eger hayatinin kalan kisminda bol sans diliyorum.
Araba öden yandan hasarlı ve komple boyanmış, kimbilir daha ne saklanıyor neyin keyfi boyası diyorum. Nesi yanlış?
Artık kaplama var kimse 2 hasar için yada renk için arabayı komple boyatmaz. Buna kanan adam gitsin kumda oynasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temlik -- 31 Mart 2020; 21:48:5 > -
Çocukluktan beri hep alıp kullanmak istemişimdir ancak ikinci elinden hep uzak dururum. Ne derler bmw'ye ilk sahibi, diğer sahiplerine BMW biner. Şimdiye kadar sıfırını alacak param hiç olmamıştı, param oldu gidip yazıldım kapora verdim bu sefer de virüs çıktı fabrika kapandı, euro da gidiyor muhtemelen yine alamayacağım, yine de çok severim keratayı. -
Valla geçen hafta alıyordum 38 bin tl ye 2001 model otomatik 320 dizel buldum. Komple boyalı değişensizdi. Alsam mı almasam mı kararsız kaldım sonra internette araştırdım herkes alma demiş diye vazgeçtim... Keşke alsaydım bir daha bu fiyata zor bulurum gibi. -
Bunu yazmak için gelmiştimquote:
Orijinalden alıntı: sssemih24
Bmw'ye ilk sahibi biner.
20 lira masraf yapıp 70e satardınquote:
Orijinalden alıntı: dorukbisakinles
Valla geçen hafta alıyordum 38 bin tl ye 2001 model otomatik 320 dizel buldum. Komple boyalı değişensizdi. Alsam mı almasam mı kararsız kaldım sonra internette araştırdım herkes alma demiş diye vazgeçtim... Keşke alsaydım bir daha bu fiyata zor bulurum gibi. -
Kredi ile alacaktım, en ufak sorunda araba yatardı. Risk alamadım. -
Bu tarz yıllanmış araç alacaksanız çıkabilecek sürprizler için yastık altında paranız olması şart. Bmw ile sınırlı değil, vw, opel, toyota, honda, renault vs. hepsi için geçerli. -
80/90 liranın altına temiz masrafsız 46 bulamazsın.
Bütçem sabit diyorsan 36 bak bulursun bebekler bebeği. -
200 bine POLO alinca ne olur ?quote:
Orijinalden alıntı: sssemih24
Bmw'ye ilk sahibi biner.
3 arkadaşımın bmw si vardı
onlarmı bmw bindi yoksa bmw mi onlara bindi ben anlamadım zamanların çoğu sanayide geçerdi biri sıfır aldığım i20 ile dalga geçerdi bir gün geldi sen neden sanayiye uğramıyorsun dedi güldüm sonra en acısı bir gün gidip sıfır hyundai aldı beni görünce sesi bile çıkmıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 1 Nisan 2020; 12:1:44 > -
Süper hocam tecrübeler paradan daha kıymetli 👍quote:
Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy
3 arkadaşımın bmw si vardı
onlarmı bmw bindi yoksa bmw mi onlara bindi ben anlamadım zamanların çoğu sanayide geçerdi biri sıfır aldığım i20 ile dalga geçerdi bir gün geldi sen neden sanayiye uğramıyorsun dedi güldüm sonra en acısı bir gün gidip sıfır hyundai aldı beni görünce sesi bile çıkmıyordu -
BMW'lerin uzun sürede dayanıklı olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen aşırı zorlanmaktan kaynaklanıyor tabi bu durum. Çok güzel araçlar ama eski sahiplerini bilmediğin sürece almak yorar insanı. Dandik b suv fiyatına q7 de satıyorlar ama turbo giderse 30binden aşağı çıkamıyorsun mesela. 4 tekere 10bin lira vermen gerekiyor gibi gibi sürekli gelirin yoksa kullanmak zor bu araçları. -
e46 kasa çocukluk hayalim. Çok temizini bulsam alıcam ama bulamıyorum öbür türlü de riske girilmez uğraşacak zamanım yok -
İyi günler.Bende e46 320i sedan arıyorum.Maalesef piyasa yüzünden bunlarında fiyatı uçtu.Ama e46 cidden her bmw ci insanın 1 ay bile olsa kullanması gereken bir araç.İlandaki aracı kmsi orjinal gibi durmuyor.Birde kolay kolay kimse risk alarak bu arabayı yeşilden maviye boyamaz kaplama yaptırır.İllaki komple boya yapılması gerekiyordu adamda maviye boyadı.Gidilip iyi baktırılması lazım.Eğer sorunlu değilse alınır.Zaten sorunluysa adam 55-60 bin tl ye bile düşer.Ama sende çok masraf eder arabadan soğursun.
1 yıl e36 320i kullandım. Hocam evet rutin olarak sanayi ye gidiyordum.Ama böyle bir keyif için değer.Zaten param olsa f30 alırdım ama o fiyatlara böyle araçlar biraz sanayi seviyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bmw'ye ilk sahibi biner.
Sonraki sahiplerine bmw biner. |
T talharo123 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Benzer içerikler
- chevrolet captiva ltz 2013 yorum
- dacia solenza 1.4
- toyota yaris yorumları
- tata indica 1.4 tdi
- seat ibiza yorumları
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X