Şimdi Ara

BMW M5 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
15.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

E60 sanki biraz kasıntı duruyor,yakışmıyor BMW'nin geleneksel çizgilerine..

Bu arada hayırlı,uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin
  • Teşekkürler. Hepimiz için aynı dilekleri paylaşıyorum.
  • aracın çok güzelmiş allah kaza bela vermesin lastiklerini degistirecegini söylemiştin degiştirdinmi acaba eger degiştirmediysen sana prelli p zero rosso öneririm,ps2 yol tutuş acısından biraz sıkıntılı bir lastik bence..

Henüz değiştirmedim. Açıkçası iyice kullanayım istiyorum. Pirelli p zero gerçekten güzel bir lastik. Öyle olmasa Ferrrari ve Porsche araçlarında orijinal lastik olarak kullanmazlardı, sanırım. PS3 çıktı bu arada. Testini okudum. Oldukça iyi performans sunuyormuş. Zamanı geldiğinde ikisi arasında bir seçim yapacağız. Fiyatlarını da bir öğrenelim. Gerçi birbirlerinden pek farklı değildir herhalde.

evet ps3 çıkmış gecen hafta lastiklerimi degiştirdim lastikcime sordum ps3 nasıl diye görücez dedi çok yeni oldugu için pek fazla yorum yapmadı açıkcası. ben yine p zero aldım 225 45 17 ebat 1000tl ye aldım bilginiz olsun .

• Hız,konfor,vs vs...Kazasız belasız bende bi 540i düşünüyorum..Vergisi aynı tipi aynı

(Çoğunda M paket var ) Ama m5 Ayrı ya.Ben alana kadar E60 lar ucuzlar gibi..

...E39 ayrıdır... 20 Sene sonra bile görürüz belki caddelerde...
  • Hayırlı olsun.

Nasıl gidiyor M5 bu aralar?
  • Arabanın durumu ne yeni SS'ler bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Arabanın durumu ne yeni SS'ler bekliyoruz.

Arac satilikti en son. satildi sanirim.
  • Tesadufen googleda m5 konularına bakarken konuyu buldum. 2 sayfayı zevkle okudum. eskı bır DH forum uyesıyım 2005 yıllarında cok aktıftım sımdı ısler dolayısıyla pek fazla gıremıyorum.
    Bahsı gecen m5 1 ay kadar once bana gectı. eskı aracımda BMW ydı. BMW den anlayan bırınde M5. zevk ıcın aldım haftabır kullanıyorum. aldıgımdan berı butun agır bakımlarını yaptım maşallah kondusyonu yerınde şanslı bır araba. eskı sahıplerıde cok ıyı bakmıs bende emanete gozum gıbı bakıyorum.
     BMW M5
     BMW M5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AXI* -- 5 Eylül 2014; 16:16:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *AXI*

Tesadufen googleda m5 konularına bakarken konuyu buldum. 2 sayfayı zevkle okudum. eskı bır DH forum uyesıyım 2005 yıllarında cok aktıftım sımdı ısler dolayısıyla pek fazla gıremıyorum.
    Bahsı gecen m5 1 ay kadar once bana gectı. eskı aracımda BMW ydı. BMW den anlayan bırınde M5. zevk ıcın aldım haftabır kullanıyorum. aldıgımdan berı butun agır bakımlarını yaptım maşallah kondusyonu yerınde şanslı bır araba. eskı sahıplerıde cok ıyı bakmıs bende emanete gozum gıbı bakıyorum.
     BMW M5
     BMW M5

Böyle güzel değerli efsane olmuş bmw'leri, bilinçli kaliteli kullanıcıların elinde görmek güzel... güle güle kullanın

hele ki düz vites olması... ufff tadından yenmez...

• Benimde hayalim olan araçlardan biridir. Rengi efsane ve iç döşeme taba oldumu aman allahım ölene kadar garajda saklamalık olur. Kazasız belasız inşallah.
  • tesekkurler. daha ıyılerı sızın olsun.

taba renk dosemeyı bende cok severım fakat dısı senı ıcı benı yakar :)) eskı arabam tabaydı ayda bır detaylı temızlemem gerekıyordu. bırı kırlı ayakla bındı mı anında leke yapar, bakımı cok zordur
     BMW M5
  • E39 M5 candir...
    Benim M5 E60 V10'nu sattigim icin hala pismanim.

BMW M5
  • quote:

Orijinalden alıntı: M5.728

Sakıncası yok. 45000 TL ye aldım. Masrafsız bir araçtı. Ama yinede bakım, servis, ıvır zıvır 2000 TL ilave oldu.

Vay be 45000e m5

Hocam araç hala duruyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.