Şimdi Ara

BMW M5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
15.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, en sonunda hayalini kurduğum aracı aldım. E39 kasa M5.
    Bu araca sahip olanlar ile görüşleri paylaşmak, modifiye konusunda konuşmak, aracın özelliklerini ve sınırlarını tartışmak isterim.

• Hayırlı olsun arkadaşım dikkatli kullan
  • Resimleri bekliyoruz!!
  • hayırlı olsun.Resimleri bekliyoruz
  • ARACIMIN RESİMLERİ AŞAĞIDADIR.

BMW M5

BMW M5

BMW M5

• Orjinallik bakımından söylüyorum, jantların değişmesi lazım.Bunun dışında rengi fln çok hoş.İç mekan fotoları var mı peki?
  • DİĞER RESİMLER (ANCAK ÜÇER ADET YÜKLEYEBİLDİĞİM İÇİN ZAMAN ALACAK)

BMW M5

BMW M5

BMW M5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi S3 Sedan
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 er 3 er yüklemenize gerek yok.Hızlı cevap butonuna bastıktan sonra imageshack gibi upload sitelerinden elde ettiğiniz direct linkleri forumun hızlı cevap bölümünde bulunan image butonunu kullanarak ekleyebilirsiniz.[simage]resmin direct linki içeride olacak şekilde[/simage]
  • DEVAM EDİYOR...

BMW M5

BMW M5

BMW M5

• MAALESEF DEDİĞİNİZİ UYGULAYAMADIM. (IMAGESHACK E YÜKLEDİĞİM RESİM URL LERİNİ İMAGE YAZISI İÇİNE KOYDUM AMA OLMADI. YANİ BECEREMEDİM.)

BMW M5

BMW M5

BMW M5

• Hayırlı olsun. Makina kendini anlatıyor.
    Satın aldıktan sonra NMW elektrik sistemleri üzerine uzman olan bir firmadan check up siterseniz otomobilinizi uzun yıllar keyifle sıkıntısız kullanırsınız.
    Arka burçlarıda kontrol ettirmenizde fazyda var.
  • BU DEDİĞİNİZ NMW ELEKTRİK SİSEMİNDE UZMAN FİRMA TAVSİYE EDEBİLİRMİSİNİZ?
    ONUN DIŞINDA BÜTÜN MEKANİK AKSAM KONTROL EDİLDİ.
  • Selamlar öncelikle hayırlı olsun aracınız hem DH hemde bmwteam.net üyesi olarak sizi aracınızla ilgili sorularınızı ve bilgileri almaya bekleriz.
  • hayırlı olsun arkadaşım...
    hayalimdeki araba

ses videosu bekliyoruz...
    şehir içinde kaç lt yaktığınızı da belirtirseniz sevinirim...

istanbulda bostancı BATI OTO da elektronik sistemlere bakabilirsiniz...

bende e39 5.20 var
    araçlar epey farklı olsada benzer noktalar hakkında bilgi paylaşımında bulunabiliriz...

şu başlıkta bazı şeylerden bahsetmiştim
    http://forum.donanimhaber.com/m_31898860/tm.htm

• Teşekkürler.
    Umarım sizinde hayaliniz gerçekleşir. Benim ki gerçekleşti.

Şehir içinde yaklaşık 22-23 lt/100 km yakıyor.

Ben bostancı da Alpin serviste bakımını yaptırdım. Ama nmw elektrik sistemi neyi kapsıyor bilmiyorum. Onu da soracağım.

Geçen gün günübirlik Ankara ya gidip geldim. Çok keyifliydi. Daha da keyifli olabilirdi, tabii ki sol seritte 100 km/h hızla gitmekte ısrarlı olan sürücüler olmasaydı. Hızlanma gayet güzeldi. Kadranda 270 km/h gördüm kolaylıkla ve daha da olabilirdi, ama yol bitti.
    Ara hızlanmalarda gayet iyi bence. 180-240 hızlanma 6. viteste 17.41 sn. Beşinci viteste 16.23 sn. 120-160 hızlanma ise 5.viteste 7.18 sn. Tabii ki başka süreleri öğrenebilirsem daha iyi olur.

Birde şu check listesinini yol bilgisayarında görme işlemini yapmak istiyorum. Youtube da bir videoda hem kadranda hemde yol bilgisayarında hız gösteriyordu ve kadran ile digital arasında yaklaşık 5-10 km/h hız farkı vardı. Kadran daha yüksek gösteriyor.

• Allah kaza bela vermesin
  • Arkadaşlar, içeride bazı kısımları karbon kaplama yaptırmak isiyorum. Ayrıca aynalarıda. Bu işi yaptırabileceğim yerleri biliyormusunuz?
    Yardımcı olurmusunuz? Bu düşüncem için fikirlerinizi de almak isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M5.728

BU DEDİĞİNİZ NMW ELEKTRİK SİSEMİNDE UZMAN FİRMA TAVSİYE EDEBİLİRMİSİNİZ?
    ONUN DIŞINDA BÜTÜN MEKANİK AKSAM KONTROL EDİLDİ.

Kusura bakma yanlışlıkla yazdım. BMW yazmam gerekirken. Tüm elektrik sistemini kontrol ettirmeni tavsiye ederim.
  • Valla bir arkadaş jantlar için değiştirsin demiş ama bence BMW ye en çok yakışan jant budur. Bu jantların markası, modelini bilen biri varsa yazarsa sevinirim. Araban hayırlı olsun. Ben de 1 hafta oldu alalı 5.20 Ama tahmin ettiğim ataklığı bulamadım. Sanırım 2000 motor için kasa ağır geliyor.
  • Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın, kazasız belasız.
    Tahmininiz doğru. Maalesef 528 den küçük motorlarda ataklık bulmak zor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.