Şimdi Ara

BMW M5 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
15.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jantlarınızın modelini veya markasını biliyor musunuz ?
  • kadranın üstündek sağ taraftaki düğmeye basın check OK yazısı çıkar
    o düğmeye basılı tutun test menüsü çıkar
    test 3 e kadar test yaptırır ancak sonra kod soruyor
    kod ise aracın şasi numarasının son 5 rakamının toplamıdır...

onu girdiğinizde 21 e kadar olan test menüleri çıkıcak.....

BMW M5

Basite indirgenmiş hali test olayının....

açmak için 19 uncu testi kullanıyorsunuz galiba hatırlamıyorum hangisiyle açtığımı 19 olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 29 Haziran 2009; 23:04:26 >
  • Jantlarımın modeli; REPLICA BMW 108 18"

http://www.jant.com.tr/replica-bmw.htm#tablo

İslam Oto satıyormuş.

Ben aldığımda üzerindeydi. Ben de şahsen bunun yakıştığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M5.728 -- 29 Haziran 2009; 23:17:11 >
  • Yol bilgisayarı menü açma bilgisi için teşekkür ederim. Ben şahsen hız gösergesi ile ilgileniyorum. Bu menüyü açtıktan sonra istediklerimi diğer bilgiler gibi sinyal koluna dokunarak ekrana getirebiliyorum, değilmi?
  • bu kod olayını yapıp diğer menüleri görmeye başladığınızda

sağdaki km sıfırlama tarzı olan düğmeye basılı tutup gene menüyü açıcaksınız
    ordan tablodaki rakama göre seçip (düğmeye bas çek yaparak ilerleyeceksiniz)
    hız olan menüyü seçip soldaki tuşa basın.....

kollardan kullanılmııyor bu menü....
    hareket halindeyken falan ayarlamak sıkıntı olur hız görmek istiyorsanız ayarlayın seyahatten önce öyle kullanın....
  • Anladım. Teşekkürler.
  • hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. darısı bizim başımıza inşallah
  • İnşaallah gönlünüze göre olur.
  • Hayırlı olsun arkadaşım. Kaça aldın acaba bir sakıncası yoksa. Merak ettim.
  • Sakıncası yok. 45000 TL ye aldım. Masrafsız bir araçtı. Ama yinede bakım, servis, ıvır zıvır 2000 TL ilave oldu.
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullan kazasız belasız...
  • Hayırlı olsun
  • sen yinede ilerleyen zamanlarda güzel bir jant takımı al aracına replikayla yürütme m5 i
  • Teşekkürler.

Orijinal jantları güzel tabii ki fakat bu jantlar arabayı gerçekten kaslı gösteriyor. Jantları belki değil ama lastikleri değiştireceğim. Sert lastikler var üzerinde. Araç her an kaymaya müsaitmiş gibi. Michelin Pilot sport almayı düşünüyorum. Tahminimce daha iyi bir yol tutuşu olur.
  • kaslı göstermesinden öte replikaların kalitesi önemli...böylesine performansı oldukça yüksek araçta jantların kalitesi (metalin yapısı, ağırlığı, dayanıklılığı ,ısınması v.s ) önemlidir diye düşünüyorum...
  • Açıkçası bu jantlar aldığımda üstünde olduğu için hangi markadır veya markasızmıdır bilmiyorum. Ama sorup öğreneceğim. Benim de merakım uyandı.
  • Araç çok güzel. İyi günlerde kullan
  • Teşekkürler.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın. fiyatı çok iyi araç çok diri duruyor. kaç model bu? kaç kilometre'de?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.